Ai teama de a fii criticat si astfel nu vorbești, uni diavoli te vor determina sa păstrezi tăcerea, acești diavoli te critica mereu si îți spune ca vb prosti astfel tu te consideri propriul tău dusman, cata răutate si ura e în uni, ar merita sa fie omorâți, e infecta lumea de ura si venin, știu cum e., sa am frică de a vorbi jesus adică sa nu vorbesc
Nu e nici o teama pur si simplu e cum am zis eu, cu mintea goala si asa
Zi-mi o zi din viata ta
Pai na, munca si acasa si fac mereu aceleasi chestii. Inseamna ca de aia sunt asa? Are sens?
Pai și eu la fel, la lucru, cumparaturi si acasă, dar dimineața fac sala seara invat mai multe, asta nu înseamnă că ai mintea goala
Pai eu am, ca nu prea am de spus mai nimic, mereu
Poți să ne dai un exemplu, nu prea înțeleg în ce contexte s-ar preta, este prea vagă întrebarea.
Pai cum am zis am mintea goala deci nu mi vine nimic de povestit mai niciodata. Si de aia nu prea vorbesc si chiar si cand vorbesc nu spun nu stiu ce lucruri, sunt limitat adica
Fără supărare dar in cazul tău, nu mă miră.
Ești limitat pentru că vrei tu sau pentru că ai un handicap?
De vrut nu vreau, ba din contra vreau sa nu mai fiu asa si sa pot vorbi si eu cat mai multe, sau nu neaparat cat mai multe, doar sa nu mai fiu asa cum sunt acum
Cum ești acum? Vezi unde duce conversația? Ăsta e al 3-lea răspuns al meu, și tot nu înțeleg care este problema reală.
Nu sunt psiholog ca să știu ce diagnostic ai, dar modul în care conversezi acum este clar deficitar.
Poți începe prin a îmi explica un context specific în care nu te descurci, spre exemplu ești la un restaurant cu încă 3 prieteni apropiați sau cu familia, sau ești la muncă în pauză și mănânci împreună cu colegii.
Nu ai mintea goala
Dar?
Pai ai mintea destul de goala, desi am observat ca mintea ta merge bine. Mobileaz-o! Succes!
Si daca esti deprimat asa esti adica? Ai mintea goala fara nimic de spus?
Da, este doar unul din simptome, nu e obligatoriu sa le ai pe toate si nici nu e musai sa fie depresie, e doar o parere, poate asa e capul tau, vid.
Oricum, ce as putea sa fac totusi? Sa vad daca se schimba ceva
Schimbare stil de viata. Sport, dieta, somn, conexiune cu oameni ok, schimbare mediu, loc unde te invarti, fa-ti prieteni, femeie, etc.
Si citit?
Faci misto?
Vezi ce domenii te intereseaza si informeaza-te in domeniile alea. Cand vine vorba de domeniile respective, o sa ai ce sa vorbesti. Sau deschizi tu discutia.
Pai nu se spune ca ajuta si cititul de carti?
Pai vad ca uneori o si faci pe prostul. Fix acum. Tocmai ti-a zis omul sa te documentezi. Documentare inseamna inclusiv citit despre un domeniu. Sau macar clipuri/tutoriale video, dar sa fie chestii din care ramii cu ceva. De exemplu, ca sa fiu asa exhaustiv, daca dau peste cineva nou putem povesti despre politica, istorie, ciclism, chestii tehnice, life hacks, psihologie, religie si dogmatica, muzica, in special rock/metal, dar si electronica sau simfonica, oameni celebri, strategie militara... si lista ar putea continua. Si astea alaturi de altele sunt subiecte pe care macar lunar mai arunc cate un ochi sa vad ce se mai intampla si ce pot afla nou.
Mai bine tac decât să spun prostii și când vorbesc cu Adevârat și am ceva cu Adevârat de zis real! Atunci îmi deschid glasul sincer!
Eu în cea mai mare parte vorbesc toată ziua la muncă în Germană în turcă și în engleză. Deci eu dacă tac la muncă toți îți spun sincer cu Adevârat, toți au o stare proastă, fiindcă au toți copii probleme reale Adevârate mari de tot uni dintre ei colegii de muncă! iar eu fiind cel mai mic la vârstă dintre toți, eu îi mai scot din starea aia...mai glumim mai vorbim ca toți oamenii! normali!
Da, atunci cand simti asta incearca sa faci ceva ce te face fericit si sa iti ocupe mintea
anonim_4396 întreabă: