| UnuSimplu a întrebat:

Vreau sa-mi fac un tatuaj prin care sa-i multumesc lui Dumnezeu(Fara d'alea gen "asa ii multumesti tu lui D-zeu?" Evitati asta va rog).La 2 ani era sa mor (am 21 ani) Si vreau sa scriu data exacta cand am fost salvat de un doctor. si un scris in Latina despre Dumnezeu. Pareri va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Exact asa as scrie.Mai bine mergi la biserica, roaga-te, da ceva de pomana la cei saraci.Asa ii multumesti lui Dumnezeu.Nu tatuaje.

| znstr a răspuns:

Ai putea scrie "Nihil sine Deo" (nimic fara Dumnezeu),
-"Carpe Diem" (traieste clipa);
-Audaces fortuna juvat (Norocul il favorizeaza pe curajos - ai fost curajos/norocos ca ai reusit sa scapi atunci de moarte);
-Nihil sine numini (nimic fara dorinta)
-Ad majorem Dei gloriam (Pentru cea mai mare glorie a lui Dumnezeu)
-Homo proponit, sed Deus disponit (omul propune, Dumnezeu dispune);
http://ro.wikiquote.org/wiki/Proverbe_latine uite aici niste proverbe + traduceri. Sper sa gasesti ce iti doresti, un asa tatuaj merita cea mai buna expresie. :)

| Laura a răspuns:

Idee cretină, mai bine mulțumește medicinei și doctorilor.

| Gabilsson a răspuns:

Desenezi triunghiul cu ochiul in centru (the eye of God sau Sfanta Treime) si dedesubt, la baza lui scrii Nihil sine Deo. Apoi, daca mai vrei competezi cu data scrisa si mai mic, sub motto. Totul sa fie de mici dimensiuni.

| Osanu_Oana_1992 a răspuns:

Sincer nu cred ca Lui i-ar placea sa iti murdaresti corpul cu ceva permamanent...dar ai putea sa iti faci semnul crucii sub umarul drept!

| didiblack a răspuns (pentru Osanu_Oana_1992):

Osanu_oana daca iti faci tatuaj nu iti murdaresti corpul! E numai o podoaba