| sweetys a întrebat:

Bună! Am o problemă cu scamele pe haine când le scot de la spălat, momentan singura scăpare sunt rolele cu lipici. M-am gândit să îmi iau uscător fiindcă am tot văzut că adună destul de bine scamele în acel compartiment. E doar marketing sau își face bine treaba?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incearca sa elimini cauza, de unde apar scamele. Ceva faci gresit cand pui rufe la spalat.

| sweetys explică (pentru darrio2007):

Am schimbat si masina cu una noua, le-am scuturat si inainte de spalare, bag prosoapele separat, le caut in buzunare, o data pe saptamana dau la program de spalare cu masina goala, parcă apar de nicăieri.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Uscator sau tunzator de scame? Eu am un tunde-scame de la Philips si e destul de ok.

| sweetys explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu se scamoseaza, se aduna scame pe haine de parca le spal cu servetelele in buzunar

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sweetys):

OK, un drum cleaning la masina de spalat si curatat filtrul de evacuare mai faci la 3-4 luni asa? Sau nah, depinde cit de des speli. A mea comenteaza la fiecare 40 de spalari sa ii dau drum clean. Iar la filtru daca e sa fie cazul, la fel, imi da eroare ca ar trebui spalat/curatat.

| sweetys explică (pentru GabiDumitrescu):

M-am uitat și la filtru să vad daca sunt probleme și era curat ca lacrima. Am luat în calcul toate posibilitățile și m-am gândit că un uscător cu acel compartiment de scame mă poate ajuta

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sweetys):

Ce materiale de obicei? Alea sintetice de obicei nu ar trebui sa faca scame. Posibil sa fie si de la detergent/balsam sau programul de spalare folosit.