TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi34
acum 13 ore | Gigi34 întreabă:

Am o problemă. Pisica mea a născut 3 pui, acum i- am dat deoarece sunt deja destul de mari și nu am ce face cu atâția pisici. Problema este că pisica încă mai face lăpticul ăla pentru pui și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pickle
în 8 Iunie | pickle întreabă:

Buna, știe cumva cineva ce diametru are blatul de tort Boromir din comerț?

2
Răspunde Raportează
Anonimus2324
în 7 Iunie | Anonimus2324 întreabă:

Salut TPU. Mi-am luat niște adidasi de pe net și ma strâng foarte puțin.Pot sa le fac ceva?Nu am umblat cu ei doar i-am probat.Se vor largi cu timpul?

3
Răspunde Raportează
Mary_Maria_1963
în 6 Iunie | Mary_Maria_1963 întreabă:

Am o masina de facut taitei si doar ii intinde si de taiat nu ii taie. Trebuie reglata de undeva? Merci.

6
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 6 Iunie | Furnicuta000 întreabă:

Va rog sa raspundeti doar daca stiti. Ati vazut ca la mega image au mancare gatita de ei gen pui la rotisor, carnati, mici, cartofi si sunt puse in pungute sa stea calde. Am luat cartofi prajiti si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Denisaaaaaaa1283899
în 5 Iunie | Denisaaaaaaa1283899 întreabă:

Fetelor! Azi am propus să fac trendul acela cu tricoul pentru iubitul meu. Dacă folosesc ruj credeți că se ia la spălare? Am deja vopseaua pentru textile dar m- am gândit dacă pot folosi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LaviniAna
în 4 Iunie | LaviniAna întreabă:

La ce se poate folosi detergentul automat? Merge sa pun in apa ca sa spal gresia? Se intampla ceva?Mai am detergent de vase. Altceva n-am si as vrea sa spal pe jos... :(

7
Răspunde Raportează
Bote_Gabriel_
în 4 Iunie | Bote_Gabriel_ întreabă:

Salut! Am incercat sa fac gem de căpșuni dar fara a folosi gelfix doar o jumătate de kg de zahar gelifiant la 5 kg de căpșuni. L- am pus deja în borcane dar îmi pare că nu sa întărit destul, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex1020
în 31 Mai | Alex1020 întreabă:

Cum aș putea să scat de mirosul de ceapă din gură?

6
Răspunde Raportează
BogdanLavinia
în 30 Mai | BogdanLavinia întreabă:

AJUTOR va rog! Dau funda! Incerc sa aprind un aragaz foarte vechi, model Metalica, dar nu merge. Cand rotesc din arzatoare, iese doar gaz si nu foc! Ce fac?! Ma gandeam ca poate trebuie sa aprind cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adrian2909
în 30 Mai | Adrian2909 întreabă:

Salutare! Am cumparat niste haine de brand din mall ca nu prea am mai avut de mult timp si am bagat la spalat cateva din ele dupa cateva zile, le- am pus la spalat la 30 de grade cat scrie pe eticheta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim272726
în 30 Mai | Anonim272726 întreabă:

Am dat din greseala cu niste cif pe niste pantaloni roz si acum se vede o pata albicioasa. Cum o fac sa dispara?

4
Răspunde Raportează
maphiotul
în 29 Mai | maphiotul întreabă:

Buna. Stiti careva precis,cu mixer normal cu palete metalice daca faci vinete se oxideaza, innegresc? Sau trebuie neaparat cu palete de plastic? Dar maioneza? Mersii.

16
Răspunde Raportează
madutuuu123
în 29 Mai | madutuuu123 întreabă:

Am nevoie de putin ajutor. Pe o sticla de soluție pentru curățarea interiorului mașini imi scrie asa: Curățare usoară la interior: Dilutie Recomandata de la 10:1 pana la 7: 1, ce înseamnă asta?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 28 Mai | gellalbie4ever întreabă:

Bună TPU, Am o reteta de brioșe dar nu îmi reușește, presupun ca ceva lipsește sau ceva fac greșit. Cine mă poate ajuta dau funda. Iată reteta: Mixezi: 120gr unt cu 180gr zahăr. Adaugi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LaviniAna
în 27 Mai | LaviniAna întreabă:

Sunt sanatosi melcii care ies afara dupa ploaie? Noaptea erau o gramada... asa ca am luat vreo cativa si am facut un fel de supa din ei. Vine maine in vizita o amica si vreau sa o uimesc cu ceva nou. ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
bianca37
în 23 Mai | bianca37 întreabă:

Cu ce se sterge vopseaua de textile(haine) de pe maini?

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 22 Mai | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Parere ketchup-ul de la TOMY zero zahar?

17
Răspunde Raportează
Dragotta
în 22 Mai | Dragotta întreabă:

La ce lanturi de supermarket gasesc Sparanghel(asparagus) verde proaspat?

3
Răspunde Raportează
Ramonicaady93
în 22 Mai | Ramonicaady93 întreabă:

Hello! Are cineva o soluție pentru cearșafurile de pat fără elastic, cum sa fac sa le prind de saltea astfel încât sa nu se mai sifoneze pentru ca ma dispera groaznic…? Eu am folosit pana acum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 18 Mai | oceanoflove întreabă:

A incercat cineva siropul de ovaz -îndulcitor? Ce gust are?

2
Răspunde Raportează
Dragotta
în 17 Mai | Dragotta întreabă:

Ma voi muta intr- o chiria care nu are loc pentru masina de spalat dar are spalatorie, care nu vreau sa o folosesc. Daca imi cumpar o masina de spalat, as putea avea furtunul de evacuare in chiuveta dar...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 17 Mai | oceanoflove întreabă:

A incercat cineva siropul de cafea maribel care se vinde ocazional la lidl? Ma intereseaza cel de vanilie se simte gustul de vanilie sau e doar dulce-neutru?

2
Răspunde Raportează
anonim45323570988329838r890
în 13 Mai | anonim45323570988329838r890 întreabă:

In majoritatea filmelor cu americani vad ca mananca la micul dejun Pop Tarts, am avut ocazia sa-mi iau, mi-am luat si chiar mi-au placut.Mai sunt si alte dulciuri de genul, daca aveti idee va rog?

11
Răspunde Raportează
OSLOMELBOURNE
în 12 Mai | OSLOMELBOURNE întreabă:

Bună! Vreau sa îmi cumpăr un mixer cu bol care sa poată frământa 2 kg de faina și nu știu ce sa aleg, am nevoie de niște recomandări.

1
Răspunde Raportează
Silviullet
în 11 Mai | Silviullet întreabă:

Salut. Este diferit zaharul din fructe fata de cel adaugat?

10
Răspunde Raportează
kopol99
în 9 Mai | kopol99 întreabă:

La 500 de ml sirop, cam câți ml de apă ar trebui să pun? Ca să nu iasă nici prea dulce nici să nu se simtă deloc că este dulce.

2
Răspunde Raportează
mircea22
în 9 Mai | mircea22 întreabă:

Vreau sa știu de ce putere trebuie sa fie centrala termica pe lemne pe care vreau sa o instalez. Cat face: 180m3 x 50w/m3

5
Răspunde Raportează
Teresa000
în 7 Mai | Teresa000 întreabă:

Buna TPU, vreau sa beau nestea cu gheata dar nu mai am pahare in casa. Ce pot sa fac? Nu pot sa pun gheata direct in sticla ca e mare sticla si se topeste gheata acolo. Dau funda :*

5
Răspunde Raportează
Cami2003
în 7 Mai | Cami2003 întreabă:

Buna! Astăzi mi s- a întâmplat un lucru oribil. Mi- am pregătit o cafea, pe care am pus- o într- un termos, când am filetat capacul, pur și simplu mi- a sărit cafeaua fierbinte in fata....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnonymousCadrar
în 6 Mai | AnonymousCadrar întreabă:

Exista vreun site care ofera piese de mobilier cum ar fi (dulap, sifonier) cu montare contra cost? Nu suntem tamplari de meserie sa stam sa ne uitam pe niste schite facute in 2 pasi si 3 miscari de multe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 6 Mai | Rockzstar întreabă:

Bunaaaa, mi-am dat din greșeală cu picătura pe mana, ce pot sa fac? Dau funda

8
Răspunde Raportează
johnarmand
în 3 Mai | johnarmand întreabă:

Salut! Mi- am luat ghete de fotbal cu o mărime mai mare(eu purtând 42, 5 mi- am luat 43, 5) pentru ca in magazin doar acelea îmi veneau, iar acum când ma joc fotbal îmi mai joaca piciorul ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
regis
Expert TPU
în 2 Mai | regis întreabă:

A testat cineva culturile bacteriene si mucegaiurile nobile la fabricarea mezelurilor de casa? Ce produse ati folosit?

5
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 1 Mai | gellalbie4ever întreabă:

Bună TPU, Ce să fac să îmi crească aluatul de foietaje și de pizza gata-cumpărat, în cuptor? Dau fundă!

2
Răspunde Raportează
AlexMaftei2001
în 1 Mai | AlexMaftei2001 întreabă:

Ce alimente neperisabile poți lua în bagaj atunci când pleci pe TIR?

2
Răspunde Raportează
Carlaigvig5646
în 1 Mai | Carlaigvig5646 întreabă:

Bună.Am o întrebare. Pot folosi frișca din lapte la prăjituri?

6
Răspunde Raportează
St0rmmX
în 30 Aprilie | St0rmmX întreabă:

Este normal sa aud voci in cap noaptea cand incerc sa adorm?

15
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 30 Aprilie | LarisaChe07 întreabă:

Buna! Cum as putea sa curat perechea asta de adidasi? Sunt pretentiosi:))https://ibb.co/gF5c09Whttps://ibb.co/w6Nh0cchttps://ibb.co/8NwWS7jI- am luat mai mult pentru ploaie/noroi ca sa ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
maphiotul
în 30 Aprilie | maphiotul întreabă:

Salut. Oare de ce la pizza cumparata, congelata imi iese blatul foarte tare cand o coc? O scot din congelator si o bag direct in cuptor, o las cam 8, 9 minute iar cuptorul este pe gaz. Unde greșesc? ...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
AnaNoa
în 30 Aprilie | AnaNoa întreabă:

Bună ziua lume, am și eu o întrebare, am făcut pentru prima dată gem de portocale însă mi- a ieșit amar și nu știu de ce, știe cineva daca ii pot face ceva? Sau unde am greșit de a ieșit...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
secretulM3u
în 26 Aprilie | secretulM3u întreabă:

Salut! Azi mi-am scapat telefonul in veceul de afara si husa miroase foarte urat, cum pot sa scot mirosul?

8
Răspunde Raportează
Alex1020
în 25 Aprilie | Alex1020 întreabă:

Bună! De fiecare dată când îmi pun hainele la spălat, când le scot, îmi apar foarte multe scame pe ele deși, înainte să bag hainele la spălat, le fac cu rola aia pentru păr și atunci se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ricardosalvatoru
în 25 Aprilie | ricardosalvatoru întreabă:

Salut! Cum pot sterge corect urmele de pamant de pe niste adidasi albi din panza?

10
Răspunde Raportează
SkyEL
în 23 Aprilie | SkyEL întreabă:

A reusit cineva dintre voi sa-si automatizeze bucataria, la modul ca apesi pe un buton si se face mancarea singura? Daca da, imi trimiteti si mie schitele?

13
Răspunde Raportează
Andreeamariagina
în 20 Aprilie | Andreeamariagina întreabă:

Heiiiii, știe cineva rețeta americanilor cum se gătesc fructele de mare? Gen pun porumb, oua fierte împreuna cu fructele de mare in punga cu un sos, înțelegeți la ce ma refer. Și unde as putea...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
iDenisuc
Întrebare recomandată în 20 Aprilie | iDenisuc întreabă:

Buna ziua, stie cineva cum pot sa curăț o placă subțire de plexiglas?Am încercat sa o curăț cu spirt si sa albit toată... Acum nu mai este transparenta

11
Răspunde Raportează
EmAl
în 20 Aprilie | EmAl întreabă:

Ce înseamnă eroare F13 la centrala termica?

3
Răspunde Raportează
Xshade
în 17 Aprilie | Xshade întreabă:

Salutare TPU! Am si eu o intrebare, voi cum umblati prin casa? Desculti sau cu papuci de casa?

26
Răspunde Raportează
AnonymousCadrar
în 16 Aprilie | AnonymousCadrar întreabă:

Din greseala mi- am patat hanoracul cu putina motorina. Unde a ramas mici urme am dat cu putin fairy de vase de lamaie. Este posibil sa imi fi stricat hanoracul? Acum petele de la fairy o sã ramana pe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • dianamjv16
    trimisă acum 14 ore

dianamjv16 întreabă:

Hei TPU! Am o intrebare. Ce pot face dacă sunt abuzată verbal de către tatăl meu? Îmi este frica sa vorbesc cu cineva despre asta, nu vreau nici pe tata sa îl bag in Belele dar simt ca nu mai sunt...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • IonelaIasmina
    trimisă acum 7 ore

IonelaIasmina întreabă:

Bună TPU! Eu am de făcut la engleză o descriere a filmului meu preferat. Problema este că eu nu mă uit la filme (Nici de dragoste, acțiune, horror, etc), pur și simplu nu- mi plac! Ce filme...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • UmbraDeVulpe
    trimisă acum 9 ore

UmbraDeVulpe întreabă:

La ce banca trebuie sa ma duc ca sa imi dea card fara dobanda si comision?
    14 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 11 ore

Anonim întreabă:

De ce tot vomit într- una când plec cu bicicleta în ture de peste 100 km? Cald afară, îmi este sete încontinuu pentru ca nu merg nici încet și trebuie sa beau în permanență apă pentru ca, ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    Alexia999997777777777777
    Alexia999997777777777777 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    user499999
    user499999 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Smmo
    Smmo a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.513.414
  • Întrebări: 3.853.434
  • Răspunsuri: 17.086.193
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Tres metros sobre el cielo

Tres metros sobre el cielo

Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 643.150 Adolescenţi
  • 52.040 Afaceri & Financiar
  • 22.485 Artă şi Cultură
  • 66.494 Auto & Moto
  • 141.788 Beauty & Fashion
  • 16.414 Benzi desenate
  • 51.275 Carieră
  • 18.968 Casă & Grădină
  • 45 Cauze nobile
  • 286.675 Conversaţii