| photographyx a întrebat:

Buna!happy Stiti cam cat costa un PS2 si un PS3? Care este diferenta dintre ele?

8 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Nu ştiu preţul exact. PS2 costă cam 5-6 milioane, iar PS3 cam 14 milioane. Cel puţin aşa cred. Diferenţa nu prea o ştiu. Eu am PS2.

| Uptime_7655 a răspuns:

Ps2 - 500 ron aprox
ps3 - 1300 ron aprox
mai mult sau mai putin, difera extra urile
Diferente
Designul carcasei, racirea, hardware, controllerul, grafica, meniul, jocurile noi, optimizate si mult mai complexe, exclusivitatile, ps3 are si move, un wii hd si blue ray
Cam atat

| CapitanuSemafor a răspuns:

Uite un mic tabel.

PS 2 Lansare: Martie 2000, putere procesor: 295-300 Mhz, placa grafica: 147 Mb, se mai fac jocuri in continuare pentru el?: Nu. Pret actual: 550 lei normal si aprox 250 lei varianta Slimline

PS 3, Lansare: Noiembrie 2006, Putere procesor: 3. 2 Ghz, placa video 550 mb, se mai fac jocuri pentru el in continuare: Da. Pret actual: 1500 lei, 1600 lei varianta Consola + Joc

Ar fi cea mai mare prostie sa cumperi un PS2 acum, nu se mai merita deloc, cumpara un PS3 sau sa ai un calculator bun + un controler de Xbox (ca de, gamapadul de Xbox e mult mai bun ca cel de PS)

| TakeMeHome a răspuns:

Ceau!big grin
Pai un PS2 costa 7 milioane(vechi)[700 lei] si eu am un PS2
un PS3 intre 972, 23 RON - 2 189, 00 RON.
love struck:*:*
Baaftaabig grinbig grin:Xkiss

| ROZzMania a răspuns:

Ps2 cam 5 milioane< ps3 1100 lei

| nebunu55 a răspuns:

Pai ps2 costa 400 lei mi-am luat eu acum o luna si esti foarte bun.si un ps3 15 milione mai bine ia-ti ps 2 ca e mai tare sfatu meu funda?

| photographyx explică:

Scz. categoria.Nu mai am cum sa sterg intrebarea.

| Nenel a răspuns:

Tin sa spun urmatoarele preturile spuse aici despre ps2 sunt exorbitante in carrefour costa 349 RON iar in Altex 420 RON iar pachetul contine consola joystick-ul si cablurile.