anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai buna carte de bucate pe care ati primit-o vreodata? De unde o pot cumpara?

17 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ultima editie a Sandei Marin contine si retetele "crosetate" in timpul comunismului.Cartea isi mai pastreaza actualitatea.Site-urile culinare insa sunt mai bogate si aduse la zi ca tehnologie. Mira

| silvia_2359 a răspuns:

Buna, cartea mea preferata se numeste, Retete Culinare, scrisa de Didi Balmez. Din punctul meu de vedere este una din cele mai bune.Tot ce am facut a iesit super bun.Retetele sunt foarte bine explicate. O gasesti in librarii la raionul de specialitate.

| claudya a răspuns:

Cauta pe google BUCATARIE ROMANEASA si INTERNATIONALA

| Dara a răspuns:

Cand m-am casatorit, sotul meu avea in biblioteca personala cartea de bucate a Sandei Marin. Mi-a fost foarte utila in toti acesti ani. Mai am una veche de la mama, dar parca tot mai buna e a mea. Cred ca se gaseste in librarii, stiam ca a fost reeditata.

| ilie a răspuns:

Orice revista cu retete pe cere le gasesti tongueractec in bucatarie, Bucataria pentru toti, sau suplimentele de la Click, Libertatea. Eu pe acestea le cumpar cel mai des si au retete bune si usor de facut.Pentru 2 lei se merita, asa ai tot timpul retete la indemana.Succes si pofta buna.

| lorely1308 a răspuns:

De la editura maxam am primit prima data cele 42 de retete+biblioraft+separatoare+set bijuterii [pentru 9.99], a doua oara, 14 retete pentru 13.30, parca.si acum am primit inca 42 de retete pentru ~39.90. stie cineva cate retete sunt in total? cine si-a mai comandat?

| lorely1308 a răspuns:

In legatura cu editura maxam: am sunat la relatii cu clientii si mi s-a spus ca mai sunt in jur de 100 pachete (fiecare avand un nr. de 14 retete), iar la un pachet de 10*14, platesti 110.

| mIsTeR a răspuns:

Practic in bucatarie, sunt ff bune, au multe retete si te poti abona lunar sa primesti cate una, mama are ffff multe carti (mai mult de 20) si din fiecare revista a incercat cateva retetebig grin le gasesti la chioscuri de ziare, cu reviste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Bucătarul meu, editura Maxam, tel. 021/209.54.54 - relații clienți.
Suni și întrebi care este procedura de livrare.
Este o carte excelentă.
Poftă bună.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele mai diverisficate retete le gasesti pe internet.Sanda Marin este nemuritoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ATENTIE! Bucatarul Meu de la Editura Maxam - este una dintre cele mai mari FRAUDE prin posta! Dupa ce comandati albumul cu retete 9.99 RON, vi se trimit automat prin posta direct acasa lunar cate 3-4 retete in valoare de 30 RON, fara macar sa le cereti scris- argumentul lor este acela ca pe undeva prin retete scria chestia asta. Eu i-am dat in judecata pentru ca acum vor de la mine 200 RON fara macar sa primesc ceva prin posta. MARE GRIJA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Practic in buc.de la posta o cumpar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Editura Maxam! Bucatarul meu.
Tradus se poate spune asa: MARE TEAPA.
Daca luati toate retetele (aprox. 1. 000) o sa constatati ca Sanda Marin este foarte, foarte ieftina in comparatie cu "Bucatarul meu".
Pretul de productie al intregului set "Bucatarul meu" este de aprox. 30 RON cu tot cu "bijuteriile" care va sint promise ( achizitionate din China cu mai putin de un eurocent).
Pretul de achizitie - din partea clientului!- al intregului set depaseste 400 RON. Asadar, MARE ATENTIE atit la cumparare dar mai ales la continuarea "colaborarii" cu Editura Maxam.
Am inteles (din diverse surse!) ca Editura Maxam este in angrenata procese pe rol cu nu mai putin de 50 de clienti PACALITI.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu imi iau retetele din reviste de la chioscu de ziare si sunt mult mai bune decit cele de la editura maxam care sunt niste hoti, de o jumatate de an imi trimit acasa facturi de plata pentru ceva ce n-am primit.am vorbit cu un avocat care ma ajuta sa-i dau in judecata.intai am avut de plata la pachetul cu bijuteria chinezeasca 13. 50 lei, apoi mi-a tot venit acasa facturi de plata, prima de 16, 98 apoi de 33, 60 iar acum ca ma dau in judecata daca nu platesc cei 33, 60+12 cheltuieli, nu mai stiu cum mai scria ca deocamdata nu am factura langa mine.asa camare grija unde comandati ca se gasesc si mai ieftine s mai bune

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ATENTIE! Bucatarul Meu de la Editura Maxam - este una dintre cele mai mari FRAUDE prin posta! Dupa ce comandati albumul cu retete 9. 99 RON, vi se trimit automat prin posta direct acasa lunar cate 3-4 retete in valoare de 30 RON, fara macar sa le cereti scris- argumentul lor este acela ca pe undeva prin retete scria chestia asta. Eu i-am dat in judecata pentru ca acum vor de la mine 200 RON fara macar sa primesc ceva prin posta. MARE GRIJA!

| vioricafence a răspuns:

Sunt o gramada de carti si reviste, dar cartea pe care o folosesc cel mai mult este "Bucatarul Meu", in care am gasit multe retete interesante. Pretul este cam "condimentat", dar merita. Nu stiu daca voi reusii sa le cumpar pe toate.

| mihaela_1353 a răspuns:

Practic in bucatarie, de la chioscul de ziare o poti cumpara.