| BUBULINA a întrebat:

Daca fac cornulete cu margarina ies bune?
A incercat cineva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu unt sau untura ies mai fragede, margarina le intareste, dar chiar daca le faci cu margarina sa fii sigura ca nu raman nemancate, eventual amesteci in aluat un plic de parf de copt sau bicarbonat (e tot aia)

16 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, eu am facut, pune si o lingura de otet, nu te gandi la miros, iese la copt, cornuletele vor fi foarte fragede.

| cretzufinish a răspuns:

Cu unt, untura si sifon... le da fragezimea.

| Bacemi a răspuns:

Cu untura si bere ies foarte fragede. Dar merge si cu margarina. Eu foloseam margarina Unirea.

| Domexd a răspuns:

Eu stiam ca margarina e mai bine sa fie inlocuita cu untul.Totusi daca vrei cu margarina, incearca margarina Rama pentru prajituri.Succes garantat.

| JeSa a răspuns:

Bunica facea cu unturabig grin

| Slavic a răspuns:

Desigur ese foarte bine happy Bafta la copt happy

| costymaximus a răspuns:

Cu untura ies mai pufoase, mai moi.

| di@n@ a răspuns:

Cu untura sau cu bere ies mai fragede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le fac cu untura si smantana, ies fragede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lina.lina bubulina? faci cornuri cu margarina? am mancat si erau bune.sa ma inviti si pe mine.ca si eu, chemate-voi, sa bei vinul de la noi.cu friptura, pulpe, piept, iar vinutul ti-l dau fiert.adu cornurile, desert.manati maiiiii.haaaaaiii,haiiii,sinc-o data mai flacai, ia intoarceti brazda voastra, pentru bulinuta noastra.haaaaiiii.haaaaaiii.plugusor de pe la sate, ce ti-aduce sanatate, anul nou ti-aduce bani, si urarea-mi; LA MULTI ANI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iasa si cu margarina dar poate nu chiar cum tiai dori dar tot comestibile sunt asa ca fa acol cu ce ai laughingsi sa ne dai si noua

| dragalasica a răspuns:

Eu cred ca ies bune...
sfat:data viitoare cand faci asta incearca sa pui ceva peste(ex:sunca, cascaval, gem etc.)

| adelina_7242 a răspuns:

Mie nu imi placpentru ca cred ca o sa fie cam gretoase.Parerea mea.

| ColorfulRainbow a răspuns:

Hmm nu am incercat inca asa... dar e posibil sa iasa bune.
Eventual incearca si cu budinca... acelea chiar sunt super bunelove struck.

| kai a răspuns:

Se pot cumpara.

| Conquiztadorul Anonim a răspuns:

Margaritarul de obicei este bun eu zic sa incerci si daca nu iese macar ai invatat ceva.

Întrebări similare