Am insomnii de cand ma stiu si sincer cea mai buna varianta pe care am gasit-o este sa te trezesti cat de devreme poti,evita calculatorul sau laptopul cu cel putin o ora inainte sa te culci,iar daca stai pe telefon cand stai in pat inainte sa te culci, da luminozitatea mica si daca ai functia asta la telefon, da-l pe modul "Nu deranjati". Daca nu ai, inchide-l sau da-l pe silent, dar nu pe vibratii.Si cel mai si cel mai important - nu te uita la ceas.Deci asta m-a ajutat pe mine cel mai mult. Daca ma uit la ceas ma stresez ca iar nu pot sa dorm si fac mai rau. Daca nu ma uit, sunt mai chill si adorm mai usor. Sper ca te-am ajutat.Si apropo... poti adormi doar dupa 12 noaptea pentru ca asa ti-ai obisnuit organismul. Daca vrei sa schimbi asta, fixeaza-ti ore la care te trezesti (de preferat cat mai devreme, 7-8) ca sa fii obosita noaptea si sa adormi mai devreme de 11 si fa asa cateva saptamani si te obisnuiesti asa
Pai incearca sa te trezesti cat mai de dimineata, asta in cazul in care nu esti la scoala sau nu muncesti. Depune efort fizic, nu te odihni in timpul zilei si seara vei cadea blana de somn. Si eu mai am seri in care nu pot sa dorm si ma uit la un film, chiar doua daca e nevoie pana imi obosesc ochii si imi vine somn.