"cum sa fac sa nu mai miroase hainele așa mult a balsam. Am Balsam de la Chanteclair Moschino Bianco"
1 ori nu pui deloc
2 ori pui mai puțin
3 ori pui altul, mai pe "sărăcie"
Sunt solutii pentru pete, exista detergenti (pernute) doi/unu detergent si balsam in care cantitatile s
unt dozate. Daca sunt tricouri dde munca, le folosesti dooar la munca, e de ajuns sa fie curate, chiar daca mai urmede pete.In oras cred ca ai altele.
Sau iti cumperi o salopeta
Vorbeste si tu sa iti dea mai multe tricouri sau daca se poate vii cu ale tale. Le speli fara balsam si poti cumpara alt detergent daca asta miroase prea tare.
1. Să îți dea de la muncă minim 3 tricouri pentru că așa e normal.
2. Nu mai pune deloc balsam, ce e așa greu de înțeles?
Mi-a dat dar nu mai știu pe unde le-am pus. Deci tu mă sfătuiești sa pun doar detergent atât? Fără balsam?! Detergent am tot Chanteclair Moschino Bianco tot ca balsamul, sper sa nu mai miroase așa. E un miros plăcut, dar eu vreau la muncă sa nu miros așa frumos, e muncă totuși.
Pune fără balsam deloc că e ok iar la muncă mai cere 2 tricouri că a venit vara și va fi jale cu căldura. În cel mai rău caz le plătești...
Alt aspect, pentru un tricou de muncă transpirat pui apă călduță în lighean îl speli 2 minute manual, îl clătești și îl pui la uscat și gata
Pune mai puțin balsam, dacă tot așa tare miroase, nu mai pune deloc balsam sau schimbă basmul, până la urmă nu toate balsamurile sunt la fel, poate alt balsam nu miroase chiar așa puternic
WalterWhite întreabă: