| laudima22 a întrebat:

Salut, nu știu ce să fac, azi spăl un tricou de muncă, iar până ajung acasă se face alb, pete albe, cică ar fi de la sare de la transpirație. dar înainte nu ieșeau. petele alea Si eu ce sa fac acum sa îl spăl în fiecare zi?! Iar dacă azi spăl un tricou sau ceva și vreau să îl iau mâine pe mine, miroase a balsam mult prea tare. nu știu ce să mai fac cu hainele astea. îmi trebuie cate 3-4 trocuri. de schimb... Eu lucrez la niște cauciucuri și de munca ore ori nu avem întrerupătoare să băgăm ventilatorul în priză. Si încă ceva cum sa fac sa nu mai miroase hainele așa mult a balsam. Am Balsam de la Chanteclair Moschino Bianco - iar detergent tot Chanteclair Moschino Bianco Mosc ambele sunt la fel. Cum sa pun că sa nu mai miroase așa tare balsamul, sau detergentul și să le poate lua pe mine a doua zi. Mulțumesc! Sunt într-o mare dilemă, le spăl la 40g și tot miroase balsam...

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"cum sa fac sa nu mai miroase hainele așa mult a balsam. Am Balsam de la Chanteclair Moschino Bianco"

1 ori nu pui deloc
2 ori pui mai puțin
3 ori pui altul, mai pe "sărăcie"

| gabicoo a răspuns:

Nu mai pui balsam.

| laudima22 explică (pentru gabicoo):

Doar detergent?!

| gabicoo a răspuns (pentru laudima22):

Poate și puțin balsam - atât cât să nu persiste mirosul.

| laudima22 explică (pentru gabicoo):

Pai cat o picătură? Oricât aș pune tot miroase balsamul.

| gabicoo a răspuns (pentru laudima22):

Încearcă să pui un sfert din cât puneai până acum.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt solutii pentru pete, exista detergenti (pernute) doi/unu detergent si balsam in care cantitatile s

unt dozate. Daca sunt tricouri dde munca, le folosesti dooar la munca, e de ajuns sa fie curate, chiar daca mai urmede pete.In oras cred ca ai altele.
Sau iti cumperi o salopeta

| Dismally a răspuns:

Vorbeste si tu sa iti dea mai multe tricouri sau daca se poate vii cu ale tale. Le speli fara balsam si poti cumpara alt detergent daca asta miroase prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Să îți dea de la muncă minim 3 tricouri pentru că așa e normal.
2. Nu mai pune deloc balsam, ce e așa greu de înțeles?

| laudima22 explică (pentru anonim_4396):

Mi-a dat dar nu mai știu pe unde le-am pus. Deci tu mă sfătuiești sa pun doar detergent atât? Fără balsam?! Detergent am tot Chanteclair Moschino Bianco tot ca balsamul, sper sa nu mai miroase așa. E un miros plăcut, dar eu vreau la muncă sa nu miros așa frumos, e muncă totuși.

| anonim_4396 a răspuns (pentru laudima22):

Pune fără balsam deloc că e ok iar la muncă mai cere 2 tricouri că a venit vara și va fi jale cu căldura. În cel mai rău caz le plătești...
Alt aspect, pentru un tricou de muncă transpirat pui apă călduță în lighean îl speli 2 minute manual, îl clătești și îl pui la uscat și gata happy

| Arthurrrr a răspuns:

Pune mai puțin balsam, dacă tot așa tare miroase, nu mai pune deloc balsam sau schimbă basmul, până la urmă nu toate balsamurile sunt la fel, poate alt balsam nu miroase chiar așa puternic