| aizen0567 a întrebat:

Salut TPU! As dori un pic de ajutor de la cineva care se pricepe in imobiliare mai exact pe partea de mobila
Recent imi doresc sa-mi cumpar un apartament si am gasit unul destul de ok, fix in zona pe care mi o doresc, apartamentul e cel din clip-ul acesta:https://vm.tiktok.com/ZNRhhAP4m/, nu mi se pare scump pentru ce ofera chiar daca e aranjat ciudat, probabil ca arhitectul/arhitecta nu prea a avut imaginatie si nici spatiu cu care sa lucreze, pe langa, apartamentul gol costa undeva la 113 k euro iar mobiliat costa 137 k euro, intrebarea mea este chiar merita mobila aceea 24 k euro? Fiind posesor de Samsung am reusit cu ajutorul ai-ului dar si cu search pe diferite site-uri cu magazine pentru mobila sa gasesc pretul pentru fiecare piesa in parte la unele cu exactitate cum ar fi scaunul din prima camera,masuta de cafea din living,oglinzile la baie, covorașele, usile albe, paturile etc si la unele cu aproximare, nu am putut gasi exact pret pentru dulapuri, la ac nu mi pot da seama de la ce firma este, modelul cazii iar nu l am putut gasi dar nu pare ceva scump arata ieftin iar capul de dus pare ca are culoare aurie doar de fatada si nu are nimic complex la el e un exemplar basic. Etc. In final de lista am ajuns undeva la 80000 de lei(mai ales ca am luat variantele cele mai scumpe pentru multe dintre ele unde clar am gasit si mai ieftine) adica 16 k euro pentru tot luand in considerare transportul, montarea si achizitionarea fetelor de perna, cearsafurilor, plantelor si alte obiective decorative care au aparut in videoclip
Voi ce credeti? Chiar gresesc eu si ratez ceva? Sau am dreptate si dezvoltatorii incearca sa scoata profit pe mobila, imi cer scuze in adaos pentru deranj aceasta arie de expertiza este in afara competentelor mele asa ca nu pot spune ca ma pricep. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu gresesti cu nimic, dezvoltatorii sunt niste jegosi in 99% din cazuri. Iti iau ochii cu ce se vede, iar blocurile alea o sa pice jos la primul cutremur serios...

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Gresia, faianta, parchet... NU sunt incluse in varianta neamenajată/nemobilată?

| aizen0567 explică (pentru sierra1):

In toerie doriti sa spuneti ca parchetul, faianta si gresia umple golul de aproape 10k euro? Chiar si asa tot nu cred ca nu se adauga adaos pentru profit.

| sierra1 a răspuns (pentru aizen0567):

" aizen0567: In toerie doriti sa spuneti ca parchetul, faianta si gresia umple golul..."

nu spun, doar intreb!

dar ce suprafață ziceai că are apartamentul și care e mai precis localizarea? Că tot vorbim de preț...

| mihai69 a răspuns:

Cei care nu au (și cărora nici nu le trebuie) tiktokoci nu pot vedea clipul.

| MihaitzaItza a răspuns:

Da, ratezi faptul că mobila pare făcută la comanda. Și doar o bucătărie din aia la comanda e vreo 5000 euro

| aizen0567 explică (pentru MihaitzaItza):

Nu este, am specificat clar ca nu am gasit modelele exacte la toate dar am gasit asemanatoare si nu par scumpe mobila e jalnica din priviri iti dai seama ca e ieftina, canapeaua si baile ce par un pic mai scumpe, iar pentru bucatarie am gasit o configuratie asemanatoare intre 16000-18000 lei, dar niciodata sa ajunga toata mobila la 24k.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru aizen0567):

Mobila la comanda, jalnica sau nu e scumpa. Foarte scumpa.
plus normal ca omul pune si ceva extre ca el si-a batut capul sa mobileze casa, tu nu ai nimic de facut