TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
anonim_4396
în 4 August 2024 |

Dacă aș fi la muncă și aștept o comandă de pe H&M, pot să o programez să vină când am liber? Nu are cine să o ridice în locul meu. Până acum am mai comandat lucruri de pe alte site- uri ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 4 August 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Buna TPU, site-ul aliexpress, dhgate, alibaba, voghion trage bani de pe card și fără sa comanzi? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
Gabrieella56
în 4 August 2024 | Gabrieella56 întreabă:

Hello. Vreau să comand ceva de pe Amazon, trebuie să plătesc ceva în plus pe lângă taxa de livrare și în cat timp ajunge coletul în țară?

9
Răspunde Raportează
DaduDavid
în 4 August 2024 | DaduDavid întreabă:

Mi-am comandat o pereche de jordan 1 de pe about you outlet, am auzit ca e teapa, nu stiu ca încă nu mi-a venit coletul.

5
Răspunde Raportează
Dca2002
în 3 August 2024 | Dca2002 întreabă:

Salut, este adevărat ca în Dubai este mai ieftin Iphone-urile la ei? Dacă da, la ce magazine ați cumpărat telefon la un preț foarte mic și nu exagerat de mare?

4
Răspunde Raportează
backtotheoldhouse
în 3 August 2024 | backtotheoldhouse întreabă:

Bună! Recent, am vrut sa trimit o comandă pe Vinted prin EasyBox. Când am ajuns, mi- am dat seama că nu primisem niciun cod pe factură, iar când m- am uitat din nou, am observat că scria ca metodă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ale1586
în 3 August 2024 | Ale1586 întreabă:

Bună! Am și eu o întrebare vreau să pun ceva la vânzare pe Vinted dar nu știu cum ar trebui să trimit coletul? Am citit ceva că este vorba și de o etichetă. Cum aș putea să o scot dacă nu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei9887andy
în 3 August 2024 | Andrei9887andy întreabă:

Buna ziua! Are idee cineva unde as putea găsi plus gen barza cu copil în cioc? Sau cadouri de genu?

4
Răspunde Raportează
Nailsup
în 2 August 2024 | Nailsup întreabă:

Bună! Și-a comandat cineva vreodată de pe pagina Guess.ro? Nu se poate plăti decât cu cardul și îmi este frică să comand

1
Răspunde Raportează
maya736372
în 2 August 2024 | maya736372 întreabă:

La sgr cand primesc bonu dupa ce am reciclat sticlele, la casa de marcat, casierul poate transfera banii de pe bonul acela pe card?

7
Răspunde Raportează
itsme47563847653
în 2 August 2024 | itsme47563847653 întreabă:

Salut. Am facut o comanda la Sinsay in data de 14 iunie care nu a venit nici pana in ziua de astazi, o luna jumatate mai tarziu. Nu ar fi o problema daca nu as fi platit- o in prealabil, dar este platita....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
dariuskejevwk
în 2 August 2024 | dariuskejevwk întreabă:

Salut, am văzut pe tiktok ca sunt mulți care vând parfumuri contrafăcute din Turcia pe tiktok și vreau să știu de unde le cumpără ei. dacă stie cineva vă rog să îmi spuneți

3
Răspunde Raportează
Anonimhack35
în 1 August 2024 | Anonimhack35 întreabă:

Bună! Astăzi am comandat ceva pe de aboutyou iar la câteva ore am intrat pe aplicație și am verificat comanda și arată ca status "retrasă", "livrare anulată" fără ca eu să fac ceva, specific...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
Ed8ard
în 1 August 2024 | Ed8ard întreabă:

Am comandat 2 produse de pe ABOUT YOU, le-am platit cu cardul, apoi dupa cateva ore am primit un e-mail de la ei sa ma informeze ca, comanda a fost anulata. Oare are idee cineva ce s-a intamplat?

1
Răspunde Raportează
GabrielDenisGhidersa
în 1 August 2024 | GabrielDenisGhidersa întreabă:

Salut! Dacă am dat o comandă de pe About You, iar acum arată că comanda e retrasă, înseamnă că nu mai vine?

7
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 1 August 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Ce înseamna casual?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 August 2024 |

Salutare tuturor, de ce pe Olx îmi apare o comanda ca fiind refuzata daca eu am ridicat-o in ultima zi, ce e drept, dar am ridicat-o?

3
Răspunde Raportează
aleexoxo
în 1 August 2024 | aleexoxo întreabă:

Buna TPU! Pe data de 21 am dat comandă de pe shein. Din data de 27 imi arata "HOLLAND, NORTH HOLLAND, NL - Collected At Cargo Terminal " in aceeasi zi dupa 5 min imi arata aceeasi locatie doar ca "Delivered...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
valentina2728
în 1 August 2024 | valentina2728 întreabă:

Bunaaa, credeti ca site ul "Skroutz" este sigur? Deoarece vreau sa-mi cumpar o crema pentru bronzare de la Carroten. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Anonim777777
în 1 August 2024 | Anonim777777 întreabă:

De unde îmi pot cumpăra tricouri mișto oversized la un preț bun?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 August 2024 |

Știe cineva un site bun de unde îmi pot comanda haine/papuci la un preț ok? Am găsit niște aplicații pentru telefon, dar m- ar ajuta și alte sugestii, nu vreau să dau banii pe ceva și după să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Delia898
în 1 August 2024 | Delia898 întreabă:

Știe cineva in cat timp se rambursează comenzile de pe shein?

7
Răspunde Raportează
Cri0013
în 31 Iulie 2024 | Cri0013 întreabă:

A cumparat cineva de pe nbromaniaonline.ro? Vand New Balance. Sunt originale?

4
Răspunde Raportează
LEYA1
în 31 Iulie 2024 | LEYA1 întreabă:

Bună ziua, am dat o comanda un pic mai mare luna trecuta pe 30 iunie pe trendyol iar comanda mi- a fost împărțită în doua colete. Am primit unele produse după câteva zile iar celalalt colet nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sssssssppp
în 30 Iulie 2024 | Sssssssppp întreabă:

Bună, cunoscători de mașini! Nu știu ce mașină să aleg dintre: vw polo 2017 și Opel corsa 2016( am auzit despre corsa ca cică se strică repede) Menționez ca ar fi prima mea mașină, nici...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 30 Iulie 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Bună TPU jacheta jordan x j balvin varsity este de baieti sau de fete?

1
Răspunde Raportează
Zhr
în 30 Iulie 2024 | Zhr întreabă:

De unde poți cumpăra cărți duel masters?

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 30 Iulie 2024 | LisaJulie întreabă:

Știe cineva dacă pe About you se poate returna marfa mai târziu de o săptămână?

5
Răspunde Raportează
Jimmysicamatat
în 30 Iulie 2024 | Jimmysicamatat întreabă:

Cei de la Hiris.ro sunt legit? Doresc sa dau o comandă de parfumuri de acolo

1
Răspunde Raportează
Alfhej
în 29 Iulie 2024 | Alfhej întreabă:

Stie cineva daca cei de la FanCourier sunt in concediu? pentru ca am dat o comanda de pe olx de vineri, si practic a venit la proprietarul coletului de abia astazi si am auzit ca acestia sunt in concediu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
goldyxo
în 29 Iulie 2024 | goldyxo întreabă:

Buna, a mai facut cineva comanda pe https://cutiamisterioasa.shop/? Am facut o comanda in urma cu ceva timp si nu am mai primit coletul. Au zis ca imi trimit produsele in urma cu o saptamana, dar nu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex062420
în 29 Iulie 2024 | Alex062420 întreabă:

Salut! Am făcut un credit la oney si vreau sa returnez coletul. îmi anulează creditul de la oney dacă am returnat coletul?

1
Răspunde Raportează
c0qqu3tte
în 29 Iulie 2024 | c0qqu3tte întreabă:

Mi-am făcut o comandă pe site-ul nyx și nu știu când va ajunge. Îmi poate spune cineva dacă v-ați mai făcut comandă și când va ajunge în România?

1
Răspunde Raportează
Mihnea1z2
în 28 Iulie 2024 | Mihnea1z2 întreabă:

Salutare, Packeta este posta romana sau este alta firma de curierat?

2
Răspunde Raportează
nnnnnnnxc
în 28 Iulie 2024 | nnnnnnnxc întreabă:

Bună ziua! Vreau să dau și eu comandă pe Trendyol dar când încerc să bag adresa în secțiunea "Strada si numărul clădirii*" îmi apare de fiecare dată cu roșu "Adresa dvs. trebuie să aibă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PatrascuViky
în 28 Iulie 2024 | PatrascuViky întreabă:

BUNA! AM făcut și eu o comanda pe AliExpress, pe Traking îmi apare că este în Ro in vama, dar când dau mai departe mă duce pe pagina cu posta din Ungaria. Ceea ce nu știu este daca in vama...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ANDRR11
în 28 Iulie 2024 | ANDRR11 întreabă:

De ce când vreau să dau comandă online îmi apare că cardul meu are anumite restricții?(cardul fiind isic)

2
Răspunde Raportează
Anabolicjim
în 27 Iulie 2024 | Anabolicjim întreabă:

Salut,știe cineva daca parfumurile de pe vendigo.ro sunt legit?

2
Răspunde Raportează
Anabolicjim
în 27 Iulie 2024 | Anabolicjim întreabă:

Salut,vendigo.ro este legit? A comandat cineva de pe acest site?

1
Răspunde Raportează
bogdi1392
în 26 Iulie 2024 | bogdi1392 întreabă:

Pot merge la Media Galaxy să bag la reparatii un ceas cumpărat din Altex cu factura și garanția de la Altex?

6
Răspunde Raportează
edeidinio
în 25 Iulie 2024 | edeidinio întreabă:

Salutare TPU! Ce ziceți de acest site? Merita aceasta trotineta electrică? https://trotinete-erides.ro/products/trotineta-electrica-erides Dau fundă!

3
Răspunde Raportează
Melisa1102
în 25 Iulie 2024 | Melisa1102 întreabă:

Bună TPU, îmi poate spune cineva cu ce livrează Shien în județul Constanța. Stau într- un sat din județ și nu știu cu ce livrează. Am înțeles că poate livrează cu DPD, Sameday sau Fan ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
petruta333
în 24 Iulie 2024 | petruta333 întreabă:

Aveti cod de reducere Altex sau eMAG?

4
Răspunde Raportează
TeodoraParaschiv
în 24 Iulie 2024 | TeodoraParaschiv întreabă:

Buna! Întrebare legata de o comanda pe Shein. Am dat comanda care conform termenului lor, trebuia sa ajunga între 25.06 si 27.06, comanda a fost împărțită în două colete, primul a venit cu 2...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariuselchirita
în 24 Iulie 2024 | Mariuselchirita întreabă:

Bună ziua, am o comanda de pe shein și îmi apare ca este la Sibiu și eu stau în București.In cât timp ar ajunge?

1
Răspunde Raportează
iloveyoumaria3
în 24 Iulie 2024 | iloveyoumaria3 întreabă:

Bună, am nevoie de ajutor în legătură cu aplicația vinted, am vândut un produs în valoare de 800 de lei, banii mi- au intrat în sold iar după am vrut să- mi transfer in contul bancar, am introdus...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 24 Iulie 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Bună TPU, geaca the north face merge și la baieti? Din câte am auzit eu merge, dar vreau sa aud și părerea altora, multumesc

6
Răspunde Raportează
MaraAnna
în 24 Iulie 2024 | MaraAnna întreabă:

Bună! Am dat comandă pe Shein, la status îmi arată că e în Olanda, expedierea este în tranzit către destinație. În cât timp ar veni comanda? Mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
AndrewR
în 24 Iulie 2024 | AndrewR întreabă:

Salut! Am comandat pe temu, iar la comanda apare de 4 zile lucratoare, ultima acualtizare a coletul fiind in 19.07, easybox este plin. Nu mai am nicio informatie despre colet. Aveti idee cat dureaza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Amaliasorina
în 23 Iulie 2024 | Amaliasorina întreabă:

Am dat comandă la o pereche de pantaloni de pe about You care trebuia să ajungă ieri dar nu a venit.Trebuia să ajungă prin fan Courier m- am uitat pe aplicația lor și îmi scrie că:curierul este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • ?achi
    trimisă acum 15 ore

?achi întreabă:

Salut, TPU! Am o ntrebarea foarte important?. Sunt la facultatea de istorie. Pot fi depunctat pentru c? folosesc varianta ".e.n." n loc de cea clasic?, religioas?? Men?ionez c? preferin?a...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Klauswerner
    trimisă acum 11 ore

Klauswerner întreabă:

Am o ntrebare pentru cei care au folosit cele dou? camere video sport: GO Pro Hero 13 black ?i Insta 360 X5? Ce mi recomanda?i?
    7 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 12 ore

farcry444 întreabă:

ntreb serios c? m-a luat panica chiar o s? ne ia inteligen?a artificial? locurile de munc?? Adic? o s? ajungem to?i ?omeri ?i robo?ii o s? lucreze n locul nostru?
    7 răspunsuri
  • ClaudSrb
    trimisă acum 15 ore

ClaudSrb întreabă:

Salut, am si eu o intrebare legitima si de bun simt. Cum ....ma pot angaja in domeniul de UX & UI Design daca toti cauta pe cineva cu experienta, cum dobandesc aceea experienta daca eu nu ma pot angaja? ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.523
  • Întrebări: 3.952.849
  • Răspunsuri: 17.652.163
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 651.999 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.788 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.093 Conversaţii