| Elelena65 a întrebat:

Am cumpărat online o rochie și când m-am uitat atent la ea să văd dacă are vreun defect, am observat că are o gaură mică în material lângă cusătură unde se termină rochia, pare mai mult a fi materialul înțepat. Dacă cos cu ață unde este rupt materialul se poate desface în timp sau să se rupă materialul? Rochia este din vascoză dar este destul de subțire. Mi a plăcut mult iar acum nu mai este disponibilă mărimea, de aceea aș păstra o pe aceasta. Dacă dau cu lac de unghii unde este înțepat materialul pe dos, își revine materialul?

4 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Tu numai rochii defecte cumperi?
Poti sa o cosi tu. Dar vascoza e subtire. Vezi cum faci ca sa nu se destrame de la cusatura.
Nu recomand oja. Dar stiu ca sunt niste panglici adezive care se folosesc la astfel de reparatii. Nu am folosit. Intreaba la o mercerie.

| Elelena65 explică (pentru Solane):

Nu merge să o cos pentru că gaura este prea mică. Nu este vina mea că așa știu să trimită haine cu defecte, este a nu știu câta oară când mi se întâmplă să îmi vină cu defect.

Da, o să întreb la o mercerie, mulțumesc. De ce crezi că nu este o idee bună cu oja, este posibil să se vadă pe fața rochiei dacă dau cu ojă?

Panglica adezivă trebuie să o pus pe dosul rochiei sau pe față?