Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Decembrie 2024 sunt:
Salut,evomag si quickmobile sunt site uri de incredere?
Buna! De unde din Bucuresti pot cumpara carti mai ieftin? Am gasit multe carti de psihologie super faine dar in carrefour de ex sunt foarte scumpe.
Vreau sa va intreb daca este aici cineva care a cumparat produse de pe site- ul cobi.ro (este un fel de copy la LEGO). Am vazut ca site- ul lor romanesc este destul de minimalist, cu informatii putine...? (mai mult)
Buna ziua! Am dat pentru prima dată comanda pe AliExpress și am apăsat din greșeală că am primit comanda dar eu nu am primit- o. O voi mai primi dacă am zis deja că am primit- o? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Se găsește Disaronno în România? Și dacă da, cam cât costă?
Salut! Am dat o comandă pe SHEIN pe 22 noiembrie, statusul comenzii s- a actualizat până mi- a apărut prima oară "Pachetul este în tranzit accelerat, vă rugăm să aveți răbdare. ", acum după...? (mai mult)
Bună ziua cine ma poate ajuta cu un link de magazine de dulciuri din afara țării la un preț bun.
Buna TPU! Știu ca această întrebare este banală și imposibilă dar vreau un răspuns clar. Cum poți cumpăra un sat întreg? [Nu știu dacă am pus la categoria corecta]
Bună. În aplicația Profi App îmi apare acel cerc central împărțit în doua bucăți, unul albastru sus și unul rosu jos. premiile câștigate pana im prezent au costat 66 de lei, și îmi arata...? (mai mult)
Salutare! Eu aș dori să achiziționez un ceas, mai exact unul de la Tommy Hilfiger (1710383), si l am găsit pe site ul Timestore la prețul de 567 RON, credeți ca este original? Mi a atras foarte...? (mai mult)
Salut! Recent mi- am cumpărat un monitor, monitorul a venit fără tastatura sa m- am gândit sa îmi cumpăr eu una întrebarea mea este daca îmi cumpăr o tastatura wireless merge sa o conectez la...? (mai mult)
Comanda in magazin Altex Salut, am comandat acum 6 zile o husa pe site- ul altex cu ridicare din magazin. Dupa 2 zile primesc mail de la curier ca produsul este livrat la magazinul respectiv. De la...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi iau un trening Nike tech și am găsit site-ul ăsta sporty1 ce ziceți să îmi dau comandă de pe el? Multumesc!
Salut! Deci eu acum o săptămâna mi-am dat o comanda pe shein si eu am pus numărul de telefon gresit ce pot face? Merge sa schimb numărul te telefon?
Buna, am dat comanda pe SHEIN in data de 08.11 și timpul estimat de livrare este 11- 13 zile lucrătoare și comanda a fost expediată abia pe 14.11, iar azi când m- am uitat la status îmi zice " ...? (mai mult)
Voi mergeti la Selgros? Am zis sa intru si eu azi ca prea am auzit multe despre el. Va spun sincer ca nu am mai vazut nicaieri preturi asa mari. Adica era un pret un pic mai mic daca luai mai multe bucati...? (mai mult)
E cineva care se pricepe la brandurile de ochelari si costul lentilelor? Vreau sa stiu daca mi-am luat teapa sau se putea si mai rau.
Salut TPU, care e faza cu red code la fan courier? Am 2 comenzi care trebuie livrate una de o saptamana deja si una facuta sapt asta si pe site scrie ca red code este inchis pe o perioada nedeterminata,...? (mai mult)
Buna, am pus o comandă de pe shein și nu mi- a părut ca e preluată nimic și a fost anulată singură, am pus- o în data de 5 noiembrie și nimic, banii s- au tras dar am primit înapoi banii, ...? (mai mult)
Sunt în Germania și am un card Raiffeisen deschis în România, întrebarea mea este, dacă am bani pe el pot scoate bani cu cardul Raiffeisen de ex. de la Sparkasse?
Am extras astazi bilet pentru secret santa si mi-a picat diriginta de matematica.CHIAR NU STIU CE SA I IAU.ideiii? (Fara cani, carti sau chestii comestibile.)
Buna! Am o problema in legatura cu Shein si nu stiu ce sa fac. Pe 9.11 cred, am dat comanda, iar pana n ziua de azi n am primit niciun colet, niciun raspuns.Se fac vreo 3 săptămâni de cand astept."Facem...? (mai mult)
Daca o pereche de adidași sau ghete au întipărită marca sau semnul mărcii respective și în talpa însemna că sunt originali? Sau poate sa fie intiparita marca în talpa si la cei fake?
Unde găsesc funko pop în Cluj?
Buna, vreau sa comand niste papuci de pe olx dar nu sunt obisnuita cu aplicatia absolut deloc. Vanzatorul mi- a spus ca o sa ii livreze prin easy box si care are nevoie de nume, nr. de tel, adresa, ...? (mai mult)
Buna, vreau sa comand niste papuci de pe olx dar nu sunt obisnuita cu aplicatia absolut deloc. Vanzatorul mi- a spus ca o sa ii livreze prin easy box si care are nevoie de nume, nr. de tel, adresa, mail...? (mai mult)
Buna Am un cumpărat un produs pe pcgarage.ro și nu- l mai vreau, nu a ajuns încă, mâine ar trebui, dar m- am răzgândit. Ideea e că l am plătit în 6 rate fără dobândă cu Star BT. Știți...? (mai mult)
Îmi apărea acum ceva timp un site de unde se pot comanda brichete sub diferite forme, formă de ceas, formă pachet cărți... dacă știe cineva... Caut o bricheta în formă de camion/tir. Ofer ...? (mai mult)
Doresc sa cumpar o masa de machiaj/masa de toaleta cu oglinda de preferat. Nu gasesc recenzii pe site- urile unde am gaaitt sa- mi placa cate ceva. Va rog sa- mi recomandati site- uri, modele daca ati...? (mai mult)
Daca am platit un colet sa vina la easybox si nu-l mai vreau efectiv, il pot lasa in easybox si-mi primesc banii inapoi? Nu am dat comanda de pe eMAG.
Salut TPU, aștept un colet de cateva zile de la eMAG livrat prin sameday si de astazi de la ora 11:30 tot apare ca este in drum spre easybox, insa nici acum pana la ora 18 nu s- a livrat. Mai am șanse...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă numai am bonul, pot returna o pereche de ghete, nu au trecut 30 de zile, ghetele iau apă și vreau să le returnez sau sa le schimb dar numai am bonul. Vă rog să îmi...? (mai mult)
Salutare! Știe cineva ceva de Telerenta? Am văzut că poți închiria electronice pe care le poți cumpăra în primele 11 luni de contract. Este oare mai avantajos decât cumpărarea produsului din...? (mai mult)
Este afidabil site ul Nikefactorystore? Daca da sunt originale sau 1:1?
Salut! Acest monitor este bun? Menționez că o să- l îl folosesc Pentru teme si jocuri! https://www.emag.ro/monitor- led- hp- v24v- 23- 8- va- full- hd- hdmi- vga- vesa- freesync- 3000- 1- 5ms-...? (mai mult)
Salut! Recent m-am gândit sa îmi iau un laptop sau un calculator cu tastatura și eu nu ma pot decide care sa mi-l cumpăr. Voi ce alți alege laptop sau calculatorul? Mulțumesc
Bună TPU, am dat o comanda de pe shein acum 12 zile ai acum vad ca scrie expediat si un avion, ce înseamnă asta?
Bună tuturor! Recent am dat o comanda pe shein care în total ar avea vreo 16 articole. Am observat ca în curs de procesare sunt 12 comenzi. Fiecare comanda are câte un articol în afara de o comanda...? (mai mult)
De ce cand vreau sa plătesc comanda de pe shein îmi spune "ne pare rau. Plata a eșuat. Te rugam sa încerci cu o alta modalitate de plata " și când schimb modalitatea de plata tot asa îmi...? (mai mult)
Buna, am dat o comanda pe shein și la status imi arata din cauza creșterii volumului de bunuri pachetul a fost urgentat și in tranzit va rugam sa așteptați pachetul cu răbdare. S- a mai întâmplat...? (mai mult)
Buna seara, am făcut o comanda pe Alibabba și sus la nume este ok. Este și numărul meu de telefon doar ca e alta adresa e o adresa din China, am întrebat pe vânzător mi s- a zis ca el trimite ...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Am pus o comandă pe Shein care aparent a ajuns din Bruxelles în Amsterdam. Cat timp ar mai trebui să aștept după comandă având în vedere faptul ca au trecut aproape...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. comanda mea de pe Shein a ajuns din Bruxelles în Amsterdam, are cineva idee cat mai durează până o primesc? Având în vedere ca am plasat comanda acum 2...? (mai mult)
Dacă am dat comanda pe shein de două produse diferite, iar unul dintre ele are livrare rapidă...vor ajunge în același timp, sau separat?
Buna, pot retrage banii pe care i-am făcut pe trendyol la înregistrările zilnice pe cardul meu de debit?
Am o întrebare va rog sa îmi răspundeți care știți. Mi- am pus o comanda pe shein acum 11 zile și nu mi- a mai ajuns și a trecut mult timp de la data la care trebuiau să fie livrate și îmi...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe Jordans.ro? E scam? Ok, or fi chinezarii la pretul asta dar sa nu fie teapa-teapa Nu gasesc recenzii, nu gasesc date de contact...e too good to be true...
Pe data de 12 noiembrie am dat o comandă pe SHEIN iar pe 17 noiembrie mi- a apărut asta la urmărirea comenzii: AMS, camionul ajunge după terminalul de marfă. Ce înseamnă țin să menționez ca ...? (mai mult)
Daca dai comnada pe un site in Romania, gen eMAG sau altul, la un produs, pret afisat ABC, banii au plecat de pe card, la 3 zile siteul anuleaza comanda, [ca pretul nu corespunde] banii apar candva...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă site-ul retrokitclubs.com este de încredere? Au cam multe variante de tricouri și la un preț relativ ok.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!