Salut tuturor! Stie cineva unde pot dona haine de adulti in Craiova sau in apropiere?
Bunaaa! Vreau să- mi dati câteva opțiuni pentru o cameră digitală și ati putea să- mi spuneti, din experiență, care vi se pare bună pentru fotografie de peisaj, eventual și pentru poze cu/oameni,...? (mai mult)
Bună! Aveți idee unde aș putea găsi fizic în București să cumpăr cărți de joc din metal? Nu trebuie să aibă un design special sau ceva, doar să fie ca material din metal. Îmi trebuie destul...? (mai mult)
Buna! De la ce market as putea cumpăra Viva Me Gusta? Carrefour are? La voi in oras la ce market a ti gasit? Market fizic ma refer ...
Ce flori recomandați pentru cadouri speciale?
Am cumparat crampoane de pe fashion days sunt curios daca pot fi fake sau daca vand fake uri
Buna. Am o întrebare. Am o comanda data de o săptămână deja și îmi arată hub international expediere sortata, in cat timp ar trebui să aștept?
Buna TPU, urgent vreau rapsuns. Daca cineva comanda pe olx ceva. De exemplu, a comandat o persoana blugi cum pot sa ii impachetez ca niciodata nu am trimis colete. Si nu stiu cum sa impachetez blugii....? (mai mult)
Salut! Unde pot gasi tigari Allure Glacier in Bucuresti?
Ce înseamnă avizat de la Fan Courier, dacă nu am răspuns la telefon?
Buna, vin cu o intrebare legata de o comanda pe shein, , VIAEUROPE, BUD INTERNATIONAL AIRPORT - CARGO CITY, 2220 VECSÉS, HUNGARY, Sosirea zborului _ GHA" stie cineva cam in cate zile ajunge comanda...? (mai mult)
De ce ar trebui sa evit site-ul Shein și sa cumpăr de pe Wish sau alt site de cumparaturi?
Cat poate costa un colet paletat din Thailanda in Ro? Greutate bruta 100-150 kg. Dat pe aer, apa, sau masina?
Buna. Am o comanda pe shein data de ceva timp iar acum imi scrie ca "avionul a decolat pe aeroportul de tranzit" imi poate spune cineva ce inseamna? Si unde este comanda mea?
Este acest site sigur de cumparat parfumuri sau a încercat cineva vreodată sa cumpere de pe parfumuri club/ parfumuri top, https://parfumuri-top.ro/
Hei, TPU, mă ajutați și pe mine cu cumpărarea unei benzi de alergat electrică?! Adică la alegerea benzii potrivite pentru mine, mă refer, dar și care să fie foarte bună, că dacă tot dau...? (mai mult)
Salut. As vrea sa cumpar tutun la galeata dar sa fie tare. Am cumparat de pe acest site https://www.tutun- shop.com/ timp de aproximativ 2 ani si am fost multumit dar acum mi- au trimis un tutun de zici...? (mai mult)
Salut, am orice întrebare, de unde pot cumpăra capsule de vozol ieftine? Am cautat pe toate site- urile urile posibile și nu găsesc mai ieftin de 20 lei o capsula. are cineva vreo idee de unde as...? (mai mult)
Hey, folosesc un tv la pc si se incalzeste rau si apar pete rosii cand se incalzeste, de pe ce site pot lua un monitor sh perfect functional?
Bună! Știe cineva de unde pot cumpăra gherghef pentru brodat mai ieftin? Și care e mai bun, cel din lemn sau cel din plastic?
Bună TPU, vin din nou cu aceeasi problema, am un colet la un GLS locker însă nu am primit nici un cod pentru al ridica Am primit un email și un sms cum ca a ajuns coletul, însă nu am primit nici...? (mai mult)
Salut, o recomandare aer condiționat important sa faca racoare într- o camera maxim si pe hol dar sa faca racoare bine, nu pot cumpara din acela de montat pe perete nu am unde sa il instalez ma gandeam...? (mai mult)
Salut! Sunt pastionat de cuburi rubike, insa nu stiu de unde sa imi cumpar unele. In trecut imi cumparam de pe un site numit TheFastShop, din Romania, insa acum nu mai exista. Acum cateva zile am dat...? (mai mult)
Care pereche de casti este mai buna? Casti Gaming AQIRYS Altair Sau Casti Gaming RAZER BlackShark V2 X
Bună ziua, Dacă am plasat o comandă online și am primit mail de confirmare a comenzii cu produsele la un preț iar pe când mi- au ajuns acasă prețul era altul (plata ramburs) ce pot face? Sunt...? (mai mult)
Salut! Am si eu nevoie de ajutor legat de un colet care este, , in prelucrare" la Bsi Bucuresti de 10 zile.Este comandat din China.Eu am comandat doua articole de la acelasi seller doar ca mi- a ajuns...? (mai mult)
Mi- a venit un colet la GLS locker dar nu am primit nici un Sms cu codul pe care trebuia sa il pun pentru a lua coletul. Pe site scrie sa sun la Relații cu clienții dar e pana la ora 18.trebuie sa aștept...? (mai mult)
Am comandat de pe Vinted o pereche de Off White Odsy. După ce am confirmat plata, vânzătorul mi- a spus ca a trimis o pereche de Jordan 1. Cum ar trebui să procedez? Să nu mai ridic coletul deloc...? (mai mult)
Buna, am mai multe conturi de shein ca strang puncte sa am reducere mai mare pana intr- o zi cand m- a pus sa scriu parolele la fiecare cont dar nu le mai stiu nici contul de google cu care am facut conturile,...? (mai mult)
Bună! Am dat o comandă pe SHEIN pe 18 (timpul de livrare este între 8- 10 zile ) deja au trecut 14 zile iar comanda nu a mai ajuns. Ultimele 3 actualizări : 27.05.2025 – 08:09 „Pachetul este...? (mai mult)
Salut. De unde îmi pot cumpăra un tricou TPU? Unde găsesc de vânzare mărimea M?
Bună! Aseară am plasat o comandă online pe site- ul Pensule Machiaj și am ales livrarea prin easybox. Știe cineva cam în cât timp ajunge, de obicei, coletul, având în vedere că am plasat...? (mai mult)
Salut TPU! Este site-ul trotinete ieftine.ro serios? Doresc sa comand o trotineta KuKirin g3 pro de acolo dar nu sunt sigur dacă este o alegere buna sa comand de la ei.
Salut. Îmi puteți recomanda o bicicletă bună de maxim 2000-2500 de lei?
Am comandat niște produse care trebuia să vină din China. Am și urmărit parcursul coletului pe un site pus la dispoziție de ei doar că ultima locație despre colet îmi arată că coletul a fost...? (mai mult)
Salut! Este de încredere acest vânzător de pe OLX? Am văzut ca are multe anunțuri și are contul de ceva timp(adică nu a fost dat jos) https://m.olx.ro/oferte/user/tSn7V/?tab=ratings
Hei, TPU, benzile electrice pliabile sunt la fel de bune ca cele clasice, electrice? Pe mine mă interesează dacă ele sunt bune pentru alergat și dacă nu se mișcă sau blochează banda aia, mai...? (mai mult)
Sunt bune pentru gaming căștile Logitech G435 Lightspeed?
Cand se fac reducerile pentru figurine de 1 iunie? Cu cateva zile inainte nu?
Am făcut 3 comenzi după data de 25-26-27 de pe Temu și as vrea sa știu dacă îmi ajunge comanda pana pe 10 iunie ca am o nunta
Salut, în cazul în care am comandat de pe vinted din Polonia si m-am răzgândit sa mai ridic coletul, acesta va fi trimis înapoi și voi primi banii înapoi sau nu?
De ce acceptă eMag să vândă produse contrafăcute ale unor firme, la jumătate de preț? Mă uit de 3 săptămâni pe siteul eMag la un hard disk extern de 2 TB și nu- mi explic de ce eMag acceptă...? (mai mult)
Salut, pot sa refuz un colet mai mare sau nu? A dat mama comanda de o saltea si din greseala a pus doua la comanda.Am trimis email la companie si i am sunat de multe ori dar nu raspunde nimeni, Awb nu...? (mai mult)
Un site bun pentru cumpărarea bijuteriilor vechi? Doar pentru bijuterii!
Buna, am plasat o comanda acum câteva zile pe olx. Ideea e că omul a confirmat comanda și a mai rămas sa vina cei de la fan Courier sa o ridice dar îmi arată la statusul comenzii că timpul limita...? (mai mult)
Bună! Am căutat să cumpăr un tablou viu cu peisaj de cascadă, iluminat și sunet dar nu am găsit nicăieri, am căutat și pe net dar nu am găsit nici acolo. Știe cineva unde se găsește? ...? (mai mult)
Bună seara. Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o informație? Locuiesc în Irlanda și de curând când am fost în România am început să fumez vape- ul de la Iqos "Veev one", mi- am făcut stoc...? (mai mult)
Am incercat sa bag o sticla in 3 aparate sgr si a fost refuzat. Sticla n-are nimic, e goala si amblajul nu e deteriorat. Vi s-a intamplat si voua? Ce se poate face?
Am dat o comanda de pe shein acum 9-10 zile, iar acum de vreo 2 zile imi apara "Avionul ajunge la aeroportul de destinatie". cand imi va ajunge coletul si unde e?
Ati primit si voi coduri de reducere pe Trendyol? Am facut anul trecut prima comanda si am avut cod de 50% reducere. Anul asta am zis sa intru sa vad ce mai e pe acolo si am vazut ca am 70% reducere. Am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Eduard184 întreabă:
ExplorândRealitateaCoruptă întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!