Salut! Stie cineva pe ce site pot gasi niste lentile de contact bune?
Cum pot avea in magazinul meu punct de ridicare colete temu si shein?
Salut, Am dus niște mărunt la Kaufland la un aparat și mi- o dat 2 bonuri și un card, bani se află pe card? Cardul o venit sigilat. Și am două bonuri cu suma și cardul, are habar cineva? Pot...? (mai mult)
Buna, a mai comandat cineva de pe site-ul MLO rochii (millionette)? ..Este de incredere? Multumesc!
Buna! Puteti recomanda vreun site bun unde pot cumpara genti femei second hand in cantitate mai mare? En gros
Pot gasi vopsea pentru textile la librarie? Daca nu, unde as putea gasi?
Https://www.emag.ro/sirop- cafea- tribal- coffee- caramel- fara- zahar- 250ml- tribal45/pd/DR446QYBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android A mai cumparat cineva...? (mai mult)
Bună, am pus o comanda pe shein luna trecuta in 12, in aplicație apare ca ar fi la hub ul de la fan din Arad. Am verificat și pe expressone și pe site ul de la fan și doar awb- ul este înregistrat...? (mai mult)
Salut! Mi am comandat o pereche de adidași și au interiorul de blana. Eu nu știam că sunt așa când i am comandat și nici retur nu pot sa fac. Știți ce as putea sa fac? N am nici un cizmar pe...? (mai mult)
Am cumpărat un panini maker de la breville- Romania.ro. Aparatul funcționează, dar dacă dai cu mâna pe plita de jos, se simte undeva mai pe la mijloc că se agăță mâna ca și când ar fi o firimitură...? (mai mult)
Buna, TPU Am observat ca de cateva saptamani incoace, indiferent in care supermarket sau hypermarket am intrat, nu am mai gasit deloc Monster White. Ati patit si voi? Stiti cumva de ce nu mai se ...? (mai mult)
Cat costa Lite&Sweet din Catena la 1.36 kg?
Buna, am auzit ca de maine urmeaza sa fie impuse taxe vamale pentru produsele din afara Europei, cum ar fi cele de pe Temu sau Shein. Asta inseamna ca vor fi livrate prin posta de acum inainte?
Am comandat ceva de pe OLX si dupa ziua urmatore am primit mesaj ca mi se livreaza coletul si mi se pare ca este teapa, am comandat o placa de baza si pe whatsapp persoana respectiva nu vroia nici sa ...? (mai mult)
Am greșit adresa de livrare, trebuia sa pun prin curier și am pus prin bxi. Ce fac?
Bună! Am mai bine de 3 săptămâni de cand am făcut o comanda pe shein. O comanda foarte mare.Nu mi- a ajuns. După 2 zile de la prima comanda am pus o comanda mai mica, aceea mi- a ajuns azi. 03.02.25...? (mai mult)
Bună! De pe ce site uri pot cumpăra produse cosmetice en- gros? Doresc să deschid un magazin online de cosmetice. Produse de Make up nu foarte scumpe, dar nici chinezării bune de nimic. Produse...? (mai mult)
Produsele de pe notino sunt originale? Mă interesează un parfum de acolo.
Am achizitionat un adaptor 20W Apple si Husa iPhone 16 silicon tot Apple de la https://mag- genius- accesorii.ro/ sunt super preturi acolo fata de Altex, de la Emag am luat si teapa chiar, stie cineva...? (mai mult)
Buna TPU! Acum cateva zile am dat o comanda de pa shein si scria FRA, Zborul a sosit_at_des_AP. Ce inseamna FRA?
Bună ziua! Vreau sa fac un retur cu produse Shein și nu știu unde trebuie sa- l trimit, la sediul lor sau la sediul celor din Sibiu. Și dacă dumneavoastră ați mai returnat, ce companie ați...? (mai mult)
Nu am primit de dimineata mesajul cu "astazi livram" de la fan dar in awb imi apare ca este in livrare imi va ajunge astazi?
Buna! Ce site-uri recomandati pentru inele barbatesti si sa aiba marimi si mai mari nu doar pana la 70mm, omul are carnaciorii mai grosi nu de pianist? Nu vrea verighete sau inele de 500 lei.
Salut TPU! Stie cineva de unde pot sa cumpar hanorac nike tech fleece, varianta veche care nu se mai fabrica, nou? Nu folosit. Stiu ca se gaseste mai rar acum. Im caz ca nu stiti, este modelul cu dungi...? (mai mult)
Buna! Vreau sa returnez ceva de pe eMAG, am completat formularul de retur iar la pasul 4 selecteaza optiunea de retur nu este decat casuta cu vreau bani inapoi prin cont bancar, eu nu am cont bancar,...? (mai mult)
Merita sa îmi iau joystickul verde? Poți să joci multe feluri de jocuri cu el nu- i așa și pe PC și pe telefon și pe TV? Cum vi se pare? Mie mi se pare bestial ca și culoare dar și că design(Oricum...? (mai mult)
Daca îmi apare la o comanda de pe sein că este în Sibiu, în câte zile va ajunge la mine dacă eu stau in Iasi?
Bună! Recent am primit o brățară tip Pandora de aur are ștanță 585 înăuntrul închizătorii și menționez că are 19 charmuri și ele fiind din aur. Am fost la amanet sa o verific și mi- a pus...? (mai mult)
Am făcut o comandă pe Jomm. A ajuns în punctul "bud inbound hub". Ce ar putea însemna asta și în cât timp ar putea ajunge la destinație, intervalul de primire fiind precizat de ei 25.01 - ...? (mai mult)
Cine a comandat de pe sixty 8.ro?
Am un colet de pe Sein Luni am primit de la fan curier un AWB și mi- a spus că coletul va fi livrat azi. Dar nu a venit nimeni. După amează am primit un alt mesaj care îmi spune că sa încercat livrarea.Marti...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa stiu si eu unde se mai gasesc tigari Snagov (in special Gold) si Carpati prin PLOIESTI. Intr-o vreme erau la megau de pe republicii dar le au scos
Când îmi ajunge coletul shien daca scrie ca e-n Ungaria?
Dacă am comandat de pe shein 17 produse deodată, de ce îmi arată că le livrează pe toate separate?
Bunaaaa... Mi-am dat și eu o comandă de pe shein, și imi arata:BUD, Zborul a sosit_at_des_AP. Cam în câte zile o să îmi ajungă?
Bună, mi- am dat o comandă pe SHEIN pe 20.01. 2025 și îmi apare de pe 23.01 ca este Zbor Zbor sosit doar ca îmi apare așa de la 3:44 dimineața și nu știu dacă cumva îmi mai ajunge, am dat ...? (mai mult)
Salut! Pentru cei care au comandat Parfumuri de pe siteul mmparfumuritimisoara, cum a fost experienta? Sunt legit sau vand Parfumuri fake?
Buna seara. ce spuneti despre produsele dupa Temu. am inteles ca nu prea sunt de calitate. EU zic ca dupa Aliexpress sunt mai de calitate,
Salutare tuturor! Știe cineva furnizori de haine pentru copii? (En gros)
Salut TPU, am o problema si nu vreau mesaje cu jigniri, mistouri, nu am primit nimic mesaj ca primesc colet si am primit un apel si nu am raspuns ca eu de fel nu raspund la apeluri, mi- a aratat acum...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe OLX si e pentru prima data cand coletul nu imi vine nici a doua zi, m-am uitat la awb si acolo zice ca e tranzit, mai vine?
Bună! Unde aș putea vinde o turbină nouă mai exact Renault Garrett?
Salut TPU, am o întrebare în legătură cu BSI București: Știe cineva daca mai sunt întârzieri de 1 lună sau daca s- au mai remediat din aceste probleme? Aștept un telefon din Japonia cumpărat...? (mai mult)
Am trimis un retur și nu am primit banii nici azi. Ce sa fac?
Salut TPU! Doresc sa stiu daca pentru a cumpara un parfum de pe siteul best value https://bestvalue.eu/ ai nevoie de un bilet de avion sau nu. Va rog fara raspunsuri fara sens sau fara rost...? (mai mult)
Salut, știu că întrebarea mea sună destul de banală, dar chiar mi- aș dori un răspuns pentru că e ceva destul de important: Am reușit de curând să găsesc/localizez un Sony PVM- 4300 în...? (mai mult)
Buna. Mi-am dat acum o saptamana o comanda pe Shein si imi arata "FRA, Sosirea aeroportului de destinație". Ce inseamna? Nu am gasit nicaieri.
Salutare grup. As dori si eu sa imi cumpar niste casti de gaming pana in 250 lei si nu stiu de care. Imi puteti recomanda voi o pereche mai buna? multumesc frumos!
Hei, TPU am și eu nevoie de 2 informații. 1. Unde găsesc cerneală ca aceasta, am să pun aici link- ul, dar la sticle mari / cantități mari de litru/litri? Cineva mi- a spus că există și...? (mai mult)
Bucureșteni (sau ilfoveni) de pe TPU, știți cumva dacă se vând produse de papetărie la Dragonul Rosu? În principal ma refer la abtibilde sau alte materiale de scrapbooking (spre exemplu: https://a.aliexpress.com/_EuflVxa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!