Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 17 August 2022 sunt:
Salutare, daca am vârstă de 16 Nu pot amaneta un laptop ce mi aparține?
Salut ma numesc marian si am O problema in 3 zile este ziua unei prietene si ea s- a mutat recent in bacau si eu sunt abia din drobeta turnu severin, in 3 zile este ziua ei ma puteti indruma va rog cum...? (mai mult)
Buna seara TPU, Am si eu o intrebare Site-ul sportselect.ro este legit? Mi-am comandat si eu niste Air Force 1 si vreau s-a stiu daca e Teapa sau OriginaliMultumesc
Buna. Vreau sa dau comanda de pe shein dar problema este ca eu lociesc in Moldova la sat (comuna) si la noi la sat nu exista nume de strada sau numar la casa este doar un sat simplu si nu stiu daca imi...? (mai mult)
Buna ziua! A auzit cineva de magazinul Escapesport? Stie cineva daca e leggit? Multumesc!
Îmi poate spune cineva o listă cu rechizitele de clasa a cincea? vreau să o ajut pe verișoara mea dar nu știu rechizitele pentru că le-am uitat (sunt mulți ani)
Știți site-uri din România care au penare frumoase și de calitate pentru clasa a 8-a? În afara de Emag.
Pe site-ul fruugo merge plata cash? Dacă comand ceva de pe site îmi vine acel produs și acea culoare?
Bună! Știe cineva prin Iași niste magazine mai de colț de stradă în apropiere de Palas?
Magazinul -Sports Brand- este legit?
Are super glue in peco? Urgent!
Ce mustiuc s-ar potrivi la vapeul Aramax Power 5000? Un link daca se poate. Dau funda!
Buna TPU! Știți lănțișoarele alea prin care te uiți si apare te iubesc in mai multe limbi? Caut unul din ala dar sa fie o poza in loc de scris, știți vreun site? Dau funda
Ce magazine de haine din Mall au cele mai mici preturi? Si daca ati putea sa-mi spuneti care sunt cele scumpe ca sa le evit. Multumescc Funda!
Salut TPU, si-a cumparat cineva parfumuri de pe Perfumeria.ro? Pare fake ca sunt preturi prea bune si de aia vreau sa stiu daca e fake sau nu
Buna seara! Eu sunt Popa Elena Luminița și am o întrebare cu cardul edenred deci intru in aplicație și vreau să cumpăr cu telefonul și am dat pe google pay iar după va merge să plătesc cu cardul...? (mai mult)
Buna TPU, ati comandat de pe various brands? Sunt ok produsele, originale? Ma intereseaza mai mult la adidași daca sunt ok.
Care e cel mai bun tutun de rulat? Eu am incercat pueblo care este foarte bun dar vreau altceva, de preferat tare si bun
Buna. Am nevoie de cateva pareri despre Altex si platile ratelor prin Oney.
Salut, îmi poate spune cineva un site de unde pot cumpara Nike air uptempo dar sa fie ieftin și fake, îmi doresc mult și nu am bani de oiriginali
Știe cineva second-hand uri in Arad unde pot găsi haine cu trupe rock
Buna! A mai comandat cineva de pe site-ul jordansromania.com? Este de încredere?
Știe cineva mai informat despre Huawei, când vor reveni aceste căști pe stoc - carbon black? HUAWEI FreeBuds 4i – HUAWEI România ...? (mai mult)
Daca dau cadou un cod google play a cărui valoare e in Euro, destinatarul poate folosi codul daca valuta lui este in Dolari?
Buna TPU, daca ati facut vreo comanda de pe house, in cam cat timp v-au ajuns produsele?
Bună! A cumpărat cineva parfumuri tester? Sunt identice sau măcar aproape la fel ca cele originale? De exemplu, eu mi- aș dori un parfum de la Dior, de pe site- ul parfumela.ro, însă nu am certitudinile...? (mai mult)
Salut. Am comandat ceva de pe Altex si am cateva probleme. Am primit email cum ca comanda a fost anulata dar eu nu am anulat- o. Pe site scrie "plata in asteptare" dar deja mi- au luat banii de pe card....? (mai mult)
Daca am apucat sa platesc un produs comandat de pe internet si primit la domiciliu prin curier, cu plata pe loc oferita curierului, ii mai pot face returul in acest caz? Chiar daca am platit suma de ...? (mai mult)
Știe cineva vreun site cu coduri de reducere? Mi-ar trebui unul pentru magazinul HUAWEI.
Bună, am primit o pereche de papucii de la un tip de pe OLX care ii vindea dar nu am primit ce trebuie, mi- au venit prin fan courier. El mi- a spus sa ii dau adresa si imi va trimite papucii, acum...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare, aș vrea să- mi comand ceva de pe siteul shein, însă am o problema părinții mei au card de la cec banc (problema e ca nu pot face cu el cumpărături de pe net) dacă...? (mai mult)
Cat timp ia sa vina router- ul care se inchiriaza de la digi? L- am comandat aceasta duminica (31.07. 2022) si as vrea sa stiu cand o sa fiu apelat de cei de la digi ca sa vin sa il iau de la punctul rcs...? (mai mult)
Salut. Doresc sa îmi cumpăr un acumulator pentru s22 ultra...De unde as putea sa îmi dau seama, care acumulator ar fi cel original destinat pentru respectivul telefon?După cate bine știm,...? (mai mult)
Ce inseamna daca la status FAN CURIER imi arata "Livrat in data de 01.08. 2022"? Nu am primit inca coletul
Știe cineva dacă mai exista Europa? am auzit ca este doar dragonul roșu (București)
Sunt bune bateriile externe de la Hama?
Bună, cu cardul social sodexo pot comanda online de la kfc? Multumesc
Salut, merita sa folosesc Sameday EasyBox? Ma refer daca le aduce intacte/ fara deteriorari sau alte surprize de genul.
Salut! Recent am dat comanda de pe stockx de o pereche de j1. Rste prima mea comanda de pe stockx. Faza e ca am platit cu dolari, ci nu cu euro. O sa platesc taxe vamale din cauza asta?
Buna seara! Cat costa in prezent 1 gram de aur de 14 karate la vanzare? Am vrut sa- mi iau o biluta simpla de 0, 75 de grame si mi s- a spus ca e 250 de lei gramul, dar mi s- a parut cam mult, nu ...? (mai mult)
Buna TPU, eMAG livreaza DOAR cu sameday?
Bună TPU! As dori sa imi comand niste inele de pe Bershka si am văzut ca ei au doar mărimi ca la haine (S, M si L) si voiam sa va intreb daca stiti voi diametrul lor, din cauza că pe ghidul lor de...? (mai mult)
Buna... vreau sa imi cumpar niste jordani de 550 de lei de pe zalando, merita?
Am gasit niste blazzer mid 77 vintage pe snkr industry care costa 529 lei si pe stockx is 84 dolari, sa-i iau de pe stockx?
Salut. Daca vreau să-mi cumpăr un PC de pe orice site pcul vine fără monitor?
Voi de unde va mai luați haine in afara de Sinsay, Gate Shop, House, Reserved, H&M, AboutYou, Fashiondays, Cropp?
Salut!Stie cineva ce magazine certificate lego prin Bucuresti vand fizic, nu online piese Lego? (am nevoie doar de 1 piesa azi si nu comandata pentru ca transportul este de 15 lei pentru comenzile...? (mai mult)
Buna, am dat o comanda pe shein si am confirmat ca primita comanda din greseala, dar inca nu am primit-o, stie cineva daca imi va mai veni?
Salut, pe site-urile oficiale de la nike si adidas se poate plăti prin ramburs la curier?
Salut! Am plasat o comanda pe eMAG și peste o oră am anulat- o. Dar când dau la "comenzile mele" încă mai apare acolo. În cât timp se anuleaza o comandă? Am anulat- o deoarece am vrut să mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ionutmariann4449 întreabă:
LonelyGuy07 întreabă:
suntnavigator întreabă:
CosminSs657 întreabă:
Salut! Niciun produs nu trebuie consumat daca este trecut de data de expirare, indiferent de cum a fost stocat. Fiecare produs daca trece de perioada de expirare, suferă degradări la nivel enzimatic,...... (mai mult)
Bună, profesia de avocat, necesită absolvirea facultății de drept, care este de 4 ani, iar după urmează o stagiatură în barou timp de 2 ani. Acum, când vine vorba de a obține un loc de muncă...... (mai mult)
Rezonez foarte mult cu ceea ce spui tu. Când eram adolescentă am avut tot felul de joburi pentru a mă putea responsabiliza, dar și pentru a mă putea întreține la facultate. M- am lovit de foarte...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...