TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DumitruPLM
în 22 Iunie | DumitruPLM întreabă:

Salut tuturor! Stie cineva unde pot dona haine de adulti in Craiova sau in apropiere?

3
Răspunde Raportează
bianca6565
în 21 Iunie | bianca6565 întreabă:

Bunaaa! Vreau să- mi dati câteva opțiuni pentru o cameră digitală și ati putea să- mi spuneti, din experiență, care vi se pare bună pentru fotografie de peisaj, eventual și pentru poze cu/oameni,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Andi2003
în 19 Iunie | Andi2003 întreabă:

Bună! Aveți idee unde aș putea găsi fizic în București să cumpăr cărți de joc din metal? Nu trebuie să aibă un design special sau ceva, doar să fie ca material din metal. Îmi trebuie destul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MereuVisatoatare16
în 18 Iunie | MereuVisatoatare16 întreabă:

Buna! De la ce market as putea cumpăra Viva Me Gusta? Carrefour are? La voi in oras la ce market a ti gasit? Market fizic ma refer ...

1
Răspunde Raportează
andreutascumpica
în 18 Iunie | andreutascumpica întreabă:

Ce flori recomandați pentru cadouri speciale?

7
Răspunde Raportează
AnOnYmUs1221
în 17 Iunie | AnOnYmUs1221 întreabă:

Am cumparat crampoane de pe fashion days sunt curios daca pot fi fake sau daca vand fake uri

3
Răspunde Raportează
Maryahabiby35
în 16 Iunie | Maryahabiby35 întreabă:

Buna. Am o întrebare. Am o comanda data de o săptămână deja și îmi arată hub international expediere sortata, in cat timp ar trebui să aștept?

3
Răspunde Raportează
Alin5644466
în 14 Iunie | Alin5644466 întreabă:

Buna TPU, urgent vreau rapsuns. Daca cineva comanda pe olx ceva. De exemplu, a comandat o persoana blugi cum pot sa ii impachetez ca niciodata nu am trimis colete. Si nu stiu cum sa impachetez blugii....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
dmsg123
în 12 Iunie | dmsg123 întreabă:

Salut! Unde pot gasi tigari Allure Glacier in Bucuresti?

0
Răspunde primul Raportează
ALEXBTR11
în 12 Iunie | ALEXBTR11 întreabă:

Ce înseamnă avizat de la Fan Courier, dacă nu am răspuns la telefon?

7
Răspunde Raportează
hehehejis
în 12 Iunie | hehehejis întreabă:

Buna, vin cu o intrebare legata de o comanda pe shein, , VIAEUROPE, BUD INTERNATIONAL AIRPORT - CARGO CITY, 2220 VECSÉS, HUNGARY, Sosirea zborului _ GHA" stie cineva cam in cate zile ajunge comanda...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 11 Iunie | LisaJulie întreabă:

De ce ar trebui sa evit site-ul Shein și sa cumpăr de pe Wish sau alt site de cumparaturi?

4
Răspunde Raportează
nukeyly
în 11 Iunie | nukeyly întreabă:

Cat poate costa un colet paletat din Thailanda in Ro? Greutate bruta 100-150 kg. Dat pe aer, apa, sau masina?

7
Răspunde Raportează
sorinasuciu009
în 9 Iunie | sorinasuciu009 întreabă:

Buna. Am o comanda pe shein data de ceva timp iar acum imi scrie ca "avionul a decolat pe aeroportul de tranzit" imi poate spune cineva ce inseamna? Si unde este comanda mea?

2
Răspunde Raportează
Robert2112
în 8 Iunie | Robert2112 întreabă:

Este acest site sigur de cumparat parfumuri sau a încercat cineva vreodată sa cumpere de pe parfumuri club/ parfumuri top, https://parfumuri-top.ro/

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie |

Hei, TPU, mă ajutați și pe mine cu cumpărarea unei benzi de alergat electrică?! Adică la alegerea benzii potrivite pentru mine, mă refer, dar și care să fie foarte bună, că dacă tot dau...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
suciu123
în 8 Iunie | suciu123 întreabă:

Salut. As vrea sa cumpar tutun la galeata dar sa fie tare. Am cumparat de pe acest site https://www.tutun- shop.com/ timp de aproximativ 2 ani si am fost multumit dar acum mi- au trimis un tutun de zici...? (mai mult)

0
ASNDJH12P0P9
în 7 Iunie | ASNDJH12P0P9 întreabă:

Salut, am orice întrebare, de unde pot cumpăra capsule de vozol ieftine? Am cautat pe toate site- urile urile posibile și nu găsesc mai ieftin de 20 lei o capsula. are cineva vreo idee de unde as...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 6 Iunie | x2gk9r întreabă:

Hey, folosesc un tv la pc si se incalzeste rau si apar pete rosii cand se incalzeste, de pe ce site pot lua un monitor sh perfect functional?

1
Răspunde Raportează
Etoilefilante
în 6 Iunie | Etoilefilante întreabă:

Bună! Știe cineva de unde pot cumpăra gherghef pentru brodat mai ieftin? Și care e mai bun, cel din lemn sau cel din plastic?

5
Răspunde Raportează
chocopuddingg
în 5 Iunie | chocopuddingg întreabă:

Bună TPU, vin din nou cu aceeasi problema, am un colet la un GLS locker însă nu am primit nici un cod pentru al ridica Am primit un email și un sms cum ca a ajuns coletul, însă nu am primit nici...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marin3246
în 5 Iunie | marin3246 întreabă:

Salut, o recomandare aer condiționat important sa faca racoare într- o camera maxim si pe hol dar sa faca racoare bine, nu pot cumpara din acela de montat pe perete nu am unde sa il instalez ma gandeam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AndreiPppa
în 5 Iunie | AndreiPppa întreabă:

Salut! Sunt pastionat de cuburi rubike, insa nu stiu de unde sa imi cumpar unele. In trecut imi cumparam de pe un site numit TheFastShop, din Romania, insa acum nu mai exista. Acum cateva zile am dat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
searatarziu
în 5 Iunie | searatarziu întreabă:

Care pereche de casti este mai buna? Casti Gaming AQIRYS Altair Sau Casti Gaming RAZER BlackShark V2 X

4
Răspunde Raportează
Roxana210198
în 4 Iunie | Roxana210198 întreabă:

Bună ziua, Dacă am plasat o comandă online și am primit mail de confirmare a comenzii cu produsele la un preț iar pe când mi- au ajuns acasă prețul era altul (plata ramburs) ce pot face? Sunt...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Atatsapututcesamai
în 4 Iunie | Atatsapututcesamai întreabă:

Salut! Am si eu nevoie de ajutor legat de un colet care este, , in prelucrare" la Bsi Bucuresti de 10 zile.Este comandat din China.Eu am comandat doua articole de la acelasi seller doar ca mi- a ajuns...? (mai mult)

0
chocopuddingg
în 3 Iunie | chocopuddingg întreabă:

Mi- a venit un colet la GLS locker dar nu am primit nici un Sms cu codul pe care trebuia sa il pun pentru a lua coletul. Pe site scrie sa sun la Relații cu clienții dar e pana la ora 18.trebuie sa aștept...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
aaa44411
în 3 Iunie | aaa44411 întreabă:

Am comandat de pe Vinted o pereche de Off White Odsy. După ce am confirmat plata, vânzătorul mi- a spus ca a trimis o pereche de Jordan 1. Cum ar trebui să procedez? Să nu mai ridic coletul deloc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
denisa619
în 2 Iunie | denisa619 întreabă:

Buna, am mai multe conturi de shein ca strang puncte sa am reducere mai mare pana intr- o zi cand m- a pus sa scriu parolele la fiecare cont dar nu le mai stiu nici contul de google cu care am facut conturile,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ana55g
în 2 Iunie | Ana55g întreabă:

Bună! Am dat o comandă pe SHEIN pe 18 (timpul de livrare este între 8- 10 zile ) deja au trecut 14 zile iar comanda nu a mai ajuns. Ultimele 3 actualizări : 27.05.2025 – 08:09 „Pachetul este...? (mai mult)

0
Alex765431
în 1 Iunie | Alex765431 întreabă:

Salut. De unde îmi pot cumpăra un tricou TPU? Unde găsesc de vânzare mărimea M?

9
Răspunde Raportează
cristinaioana12803
în 1 Iunie | cristinaioana12803 întreabă:

Bună! Aseară am plasat o comandă online pe site- ul Pensule Machiaj și am ales livrarea prin easybox. Știe cineva cam în cât timp ajunge, de obicei, coletul, având în vedere că am plasat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Wasdfggh
în 31 Mai | Wasdfggh întreabă:

Salut TPU! Este site-ul trotinete ieftine.ro serios? Doresc sa comand o trotineta KuKirin g3 pro de acolo dar nu sunt sigur dacă este o alegere buna sa comand de la ei.

0
tzaka27dec
în 31 Mai | tzaka27dec întreabă:

Salut. Îmi puteți recomanda o bicicletă bună de maxim 2000-2500 de lei?

0
JanosAlbert
în 31 Mai | JanosAlbert întreabă:

Am comandat niște produse care trebuia să vină din China. Am și urmărit parcursul coletului pe un site pus la dispoziție de ei doar că ultima locație despre colet îmi arată că coletul a fost...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex2k91596
în 29 Mai | Alex2k91596 întreabă:

Salut! Este de încredere acest vânzător de pe OLX? Am văzut ca are multe anunțuri și are contul de ceva timp(adică nu a fost dat jos) https://m.olx.ro/oferte/user/tSn7V/?tab=ratings

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai |

Hei, TPU, benzile electrice pliabile sunt la fel de bune ca cele clasice, electrice? Pe mine mă interesează dacă ele sunt bune pentru alergat și dacă nu se mișcă sau blochează banda aia, mai...? (mai mult)

0
searatarziu
în 29 Mai | searatarziu întreabă:

Sunt bune pentru gaming căștile Logitech G435 Lightspeed?

2
Răspunde Raportează
lazarghj
în 28 Mai | lazarghj întreabă:

Cand se fac reducerile pentru figurine de 1 iunie? Cu cateva zile inainte nu?

2
Răspunde Raportează
ioni?acristina113
în 28 Mai | ioni?acristina113 întreabă:

Am făcut 3 comenzi după data de 25-26-27 de pe Temu și as vrea sa știu dacă îmi ajunge comanda pana pe 10 iunie ca am o nunta

3
Răspunde Raportează
Dinozaurul472
în 27 Mai | Dinozaurul472 întreabă:

Salut, în cazul în care am comandat de pe vinted din Polonia si m-am răzgândit sa mai ridic coletul, acesta va fi trimis înapoi și voi primi banii înapoi sau nu?

0
Cristi3672
în 27 Mai | Cristi3672 întreabă:

De ce acceptă eMag să vândă produse contrafăcute ale unor firme, la jumătate de preț? Mă uit de 3 săptămâni pe siteul eMag la un hard disk extern de 2 TB și nu- mi explic de ce eMag acceptă...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dar1us27
în 26 Mai | Dar1us27 întreabă:

Salut, pot sa refuz un colet mai mare sau nu? A dat mama comanda de o saltea si din greseala a pus doua la comanda.Am trimis email la companie si i am sunat de multe ori dar nu raspunde nimeni, Awb nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 26 Mai | LisaJulie întreabă:

Un site bun pentru cumpărarea bijuteriilor vechi? Doar pentru bijuterii!

2
Răspunde Raportează
Gekxsm
în 25 Mai | Gekxsm întreabă:

Buna, am plasat o comanda acum câteva zile pe olx. Ideea e că omul a confirmat comanda și a mai rămas sa vina cei de la fan Courier sa o ridice dar îmi arată la statusul comenzii că timpul limita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HopeNala
în 25 Mai | HopeNala întreabă:

Bună! Am căutat să cumpăr un tablou viu cu peisaj de cascadă, iluminat și sunet dar nu am găsit nicăieri, am căutat și pe net dar nu am găsit nici acolo. Știe cineva unde se găsește? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gabriela30102002
în 23 Mai | Gabriela30102002 întreabă:

Bună seara. Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o informație? Locuiesc în Irlanda și de curând când am fost în România am început să fumez vape- ul de la Iqos "Veev one", mi- am făcut stoc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JCDenton
în 22 Mai | JCDenton întreabă:

Am incercat sa bag o sticla in 3 aparate sgr si a fost refuzat. Sticla n-are nimic, e goala si amblajul nu e deteriorat. Vi s-a intamplat si voua? Ce se poate face?

7
Răspunde Raportează
Negriericaa
în 21 Mai | Negriericaa întreabă:

Am dat o comanda de pe shein acum 9-10 zile, iar acum de vreo 2 zile imi apara "Avionul ajunge la aeroportul de destinatie". cand imi va ajunge coletul si unde e?

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 20 Mai | Furnicuta000 întreabă:

Ati primit si voi coduri de reducere pe Trendyol? Am facut anul trecut prima comanda si am avut cod de 50% reducere. Anul asta am zis sa intru sa vad ce mai e pe acolo si am vazut ca am 70% reducere. Am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Maria246
    trimisă acum 17 ore

Maria246 întreabă:

Mama mea m-a ajutat o perioada cu bebe acum s-a supărat că i am rărit vizitele și nu știu cum să procedez
    11 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 21 ore

LisaJulie întreabă:

Ce preparate faceți vara pentru a va răcori ( limonada, înghețată de casa ), aveți un mod propriu de a face aceste preparate, iar dacă da care sunt rețele voastre?
    11 răspunsuri
  • Eduard184
    trimisă acum 16 ore

Eduard184 întreabă:

Salut, maine am programare la Drpciv piatra neamt sa inmatriculez masina care am luat- o. As vrea sa stiu daca numerele preferentiale le scoate in aceeasi zi deoarece as veni cu masina ca nu am pe cineva...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • ExplorândRealitateaCoruptă
    trimisă acum 21 ore

ExplorândRealitateaCoruptă întreabă:

Cum s- a ajuns ca frustrarea patronilor să fie atât de mare, încât în loc să ajungă la un acord cu românul și să- i dea un 4500 de lei, preferă să angajeze un nepalez (tot un fel de indian),...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.198
  • Întrebări: 3.947.016
  • Răspunsuri: 17.613.301
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Arrow

Arrow

Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.515 Adolescenţi
  • 55.370 Afaceri & Financiar
  • 22.848 Artă şi Cultură
  • 72.392 Auto & Moto
  • 144.133 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.794 Carieră
  • 20.245 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.327 Conversaţii