| DeFloriCultivator a întrebat:

Ati mai auzit de asa ceva?

Trimit un colet la fanbox (din oras A in oras B), destinatarul primeste mesaj sa il ia, ajunge la locker, achita cu cardul pretul, i se deschide sertarul iar acesta este gol.

Cum se rezolva problema?

Am deschis ticket in aplicatie si cam atat...

E ceva frauda, e o eroare, mai trebuie sa fac ceva?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai probabil o eroare, asta daca nu te minte ala.
nu cred ca pun cei de la Fan lockere goale

| romeo78 a răspuns:

Simplu! Protecția consumatorului, dar mai ales la poliție raportat furtul! Căci este furt!

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Cum au spus și colegii. Locker-ele sunt toate cu supraveghere video. Exista doua variante pentru situația creată: angajatul FanCourier nu a încărcat coletul după ce l-au scanat sau destinatarul a plătit și ridicat coletul, însă a preferat să mintă că nu a primit nimic, pentru a putea fi despăgubit eventual.

| AnnaEM a răspuns:

Se pot face verificări simplu, toate tonomatele au camere de supraveghere. În cazul în care curierul nu a încărcat coletul tău, își va pierde locul de muncă. Și la depozit sunt camere, nu există să se piardă sau să nu se știe unde ajunge un colet. Te sfătuiesc să contactezi call center suport clienți, spune-le ce ai pățit, ei încep verificările, și o sa vezi că se rezolvă. Fie îți vei primi banii înapoi și îți poți replasa comanda, fie îți găsesc coletul și îl vei primi.

| DeFloriCultivator explică:

Am mai auzit de cartofi livrati ca smartphone si alte abureli, insa asa ceva (pana nu am patit) nu am mai auzit