Ai putea alege un joc (in genul elor PSP), un parfumel, haine pentru scoala (ca tot mai e luna asta si incepe scoala), o geanta pentru scoala, sau un ghiozdan dotat cu ce ai nevoie, penar, stilouri, etc, niste adidasi de firma, fie un lantisor, ce am zis mai sus, si o cina la un restaurant mai Ok, cu toata familia
. Sau de ce nu, daca parintii tai au bani, mergeti in weekend la munte, ca tot ziua ta 25 pica intr-o sambata, si ar fi super.
Cati ani faci? Iti urez la multi ani de pe acum! Daca ar fi sa aleg eu intre astea 3, as alege lantisorul. Mai ai si alte optiuni de cadou?
Ai putea alege un joc (in genul elor PSP), un parfumel, haine pentru scoala (ca tot mai e luna asta si incepe scoala), o geanta pentru scoala, sau un ghiozdan dotat cu ce ai nevoie, penar, stilouri, etc, niste adidasi de firma, fie un lantisor, ce am zis mai sus, si o cina la un restaurant mai Ok, cu toata familia
. Sau de ce nu, daca parintii tai au bani, mergeti in weekend la munte, ca tot ziua ta 25 pica intr-o sambata, si ar fi super.
Atunci e si ziua mea.
Sincer mie nu imi trebuie jucarii.Dar daca tu ai 9 ani!
Eu fac 12 anul asta.
Eu as alege lantisorul pentru. ca posterul. la un moment dat se rupe, se invecheste sau te vei plictisi tu de el iar microfonul. se va strica ( nu neaparat) insa este de jucarie... nu mai eti copil mic.
Lantisorul :D e o amintire pe termen lung. Si uite poate vrei sa castigi un mouse foarte pufos. Uite linkul catre pagina:
http://www.facebook.com/....../photo.php
Ce iti place cel mai mult! Sau mai bine sarbatoresti cu familia! asta e cel mai bun lucru!
ImiDaiFunditza întreabă: