Un ceas, un telefon. aparatura pentru auditii, un set de birou, un stilou elegant, un tablou de valoare, un lant, un album de arta, ustensile de pescuit.
Ceva ce tine de pasiunea lui. Mie imi plac la nebonie bricegele si cutitele. Oricine, si cu orice ocazie imi ofera asa ceva, e cel mai bun prieten al meu. Colectionez si imi place.
Deci... ii poti da un briceag (gasesti multe pe okazii). Iar daca nu, un tricou ori o sapca personalizata. E vreo 7 lei un tricou neinscriptionat, si cu vreo 15 lei poti scrie ceva pe el; ce? Doar tu stii. Fie ceva amuzant, fie ceva ce tine de voi doi, fie o urare. Conteaza mult sa fie original/a textul/imaginea.
Daca nu, o carte, una buna.
Spor! Si sper ca ti-am fost de ajutor
Deeeeeepinde de cat timp il cunosti, cat de bine il cunosti, de cat timp sunteti impreuna, cati bani esti dispusa sa cheltui pe cadou. Deci. E ok daca ii stii pasiunile, ai putea sa ii cumperi o carte despre ce il pasioneaza ( informatica, astronomie, etc, etc). Sau poti sa ii cumperi un roman care crezi ca i s`ar potrivi ( in caz ca stii ca ii place lectura). Daca e un tip inteligent si ii plac jocurile inteligente, poti sa ii cumperi un joc de la deico games (necesita vedere in spatiu si inteligenta, crede`ma). Iti las un link aici : http://www.deicogames.ro/modules.php?name=produse&e3=11. Ideea e ca trebuie sa eliberezi un inel rosu folosindu`te de ce e pe acolo... oricum, dificile jocuri si necesita rabdare. Poti sa comanzi unul pe net, dar cred ca o sa gasesti asa ceva si in hypermarketurile gen: Carrefour, Real, Metro, Cora, etc.
Ai putea sa il mai duci la un film bun la cinema si sa mergi si tu cu el, evident. Sau poti sa ii comanzi un tort frumos cu o dedicatie pentru el. Scrie`i o poezie haioasa. Stiu ca odata era ziua unei prietene de`a mea si i-am cumparat o prajitura cu ness de la cofetarie in care am pus 2 lumanari in forma de cifra care aratau varsta... am luat niste fluiere din alea pentru petreceri si cand am intalnit`o pe strada (trebuia sa ne intalnim cu ea), am pus`o sa sufle in lumarile din prajitura, i-am zis "la multi aniiiiii" si apoi am suflat in porcariile alea care faceau zgomot. Apoi i-am dat poezia scrisa de mine care a amuzat`o teribil. Dar asta se aplica doar daca sarbatoritul are mult umor. Bafta la gasirea cadoului!
O rama de fotografii in care sa pui poza ta...asa va avea o poza cu tine in casa lui... undeva la vedere!
si daca vrei ii iei un tort pe care sa-l mancati doar voi doi ...intelegi ce-ti spun!
Ceva ce tine de o amintire ce va leaga pe aman2... ceva simbolic cum ar fi un album cu cateva poze cu voi sau poate o rama cu o poza impreuna...
Pai ceva simbolic cu voi doi...de exemplu o perinuta cu poza voastra...de care isi va aminti sigur poate va si dormi pe ea daca i place.Eu stiu cazuri care au avut succes asa.BAFTA
Pai.sincera sa fiu. daca as fi in locul prietenului tau m-as bucura mai mult pentru o zi in doi organizata de tine...de exemplu : o iesire la iarba verde, sau in locul vostru (in caz ca aveti asa ceva). undeva intr-un loc special pentru aman2... dar in nici un caz sa nu uiti ca acolo tebuie totusi sa ii oferi ceva asa "k pentru ziua lui"...asa ca nu conteaza cat de mic e ...conteaza sa fi sigura ca ii place si mai ales sa fie ceva care sa ii aduca mereu aminte de tine.de exemplu o poza in rama sau. un lucru pentru camera lui care atunci cand il vede (adica zilnic) sa ii aduca aminte de tine...astfel se gandeste la tine NON-STOP.:*
Pai acum depinde de tine ce crezi ca ii place lui, daca ii place sa petreaca mai mult timp impreuna cu tine fa-i acest cadou...nu-i lua nimico zi sau o noapte impreuna cu el o sa fie suficient si o sa-si dea seama ca-l iubesti enorm
:X:X:X
poate el stie deja ca-l iubesti dar poate vrea mai mult...:->:->:->:->:->
Buna! Eu sunt Dydu.Cred ca ai putea sa ii faci cadou un tricou tip camasa roz cu gri sau cu negru in dungi si o cravata roz care sa mearga cu tricoul+o cana cu te iubesc sau ceva de genu! Pa! Pa!