| Marii a întrebat:

De la ce magazin(e) va cumparati cel mai des imbracaminte?

19 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Piazza Italia, Peek&Cloppenburg si Zara...
Da, si in Carrefour au unele haine misto, si la MiniPrix, mai merg si pe la Outlet-uri.
De Takko nu am auzit dar o sa caut un site, ceva pe net...ca m-ati facut curios. laughing

| antonius74 a răspuns:

Takko si kenvelo

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Red Shop...
Si mai e un second hand pe aici care aduce marfa noua, de calitate si ieftina din afara!

| MissD a răspuns:

New yorker credthinking

| DomexdMD a răspuns:

Takko, Leonardo si din hypermarketuri mari.Si ieftine si calitative.

| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.

| Diva a răspuns:

Sincer? Imi cumpar haine de la second hand. De ce? Pentru ca de multe ori sunt mai de calitate de cat cele din bagazine si au un pret bun

| iulia_5454 a răspuns:

Nu pot sa spun ca am un magazin anume, in general cumpar ce imi place(am si haine de firma dar si haine luate din sh).

| rebelutza4u a răspuns:

Depinde de eveniment si cum vreau sa ma imbrac...kenvelo,zara,teraranova,

| gossipgirl a răspuns:

New Yorker :X
Kenvelo
Fox(au niste blugi super acolo :X )
Deichmann(de incaltat)
Hervis
Stone Creek
...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ultima vreme mai mult de la second-hand. nu ca nu as avea bani, dar ma atrage idea de lucru bun, super ieftin si unicat. but that's just me tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi comand de pe net...in special de pe www.tzoalego.ro

| taylor a răspuns:

New Yorker, Kenvelo, Terranova...

| Andrinho a răspuns:

De multe ori imi iau de la magazine de haine mai comune... dar in cazuri speciale aleg intre takko si carrefourbig grinwinking

| kitty10 a răspuns:

Fox, kenvelo, stradivarius, zara, trf

| Lalalo a răspuns:

Imbracaminte si incaltamintebig grin... pai haine:Kenvello, Etnies, Unirea...etcbig grin iar papuci la felhappy adaugand si leonargohappy

| manur94 a răspuns:

Luxor...imi iau si haine si incaltaminte de firma...imi iau de toate!big grin

| justaguy a răspuns:

Zara, Piazza Italia, Pull&Bear, Celio, Oviesse, Esprit, Springfield... sport de la umbro, puma, nike, adidas...

Întrebări similare