Piazza Italia, Peek&Cloppenburg si Zara...
Da, si in Carrefour au unele haine misto, si la MiniPrix, mai merg si pe la Outlet-uri.
De Takko nu am auzit dar o sa caut un site, ceva pe net...ca m-ati facut curios.
Red Shop...
Si mai e un second hand pe aici care aduce marfa noua, de calitate si ieftina din afara!
Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
Sincer? Imi cumpar haine de la second hand. De ce? Pentru ca de multe ori sunt mai de calitate de cat cele din bagazine si au un pret bun
Nu pot sa spun ca am un magazin anume, in general cumpar ce imi place(am si haine de firma dar si haine luate din sh).
New Yorker :X
Kenvelo
Fox(au niste blugi super acolo :X )
Deichmann(de incaltat)
Hervis
Stone Creek
...
De multe ori imi iau de la magazine de haine mai comune... dar in cazuri speciale aleg intre takko si carrefour
Imbracaminte si incaltaminte... pai haine:Kenvello, Etnies, Unirea...etc
iar papuci la fel
adaugand si leonargo
Zara, Piazza Italia, Pull&Bear, Celio, Oviesse, Esprit, Springfield... sport de la umbro, puma, nike, adidas...
Andreea0612 întreabă:
anonim_4396 întreabă: