anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde pot sa mi cumpar haine emo, dar ieftine?

71 răspunsuri:
| roxi_8971 a răspuns:

Nu iti pot da un sfat pentru.ca nu stiu cum sunt,, hainele emo,, dar ne poti spune si noua casa te putem sfatui pe viitor.

| moonY a răspuns:

Dar de muzica emo nu intrebi, pariez ca nu cunosti nici o formatie. tu vrei doar haine.
gasesti la "dragonul rosu"

| me_6767 a răspuns:

Exista si asa ceva? emo e un gen de muzica nu un stil de a te imbraca sau a te purta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nush nici eu...in kaz k gasesti vrewn site...sa ma anuntzi te rog...winking id flory_yoo34

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Georgeta exista, nu ai vazut:
ciorapi in dungi alb-negru
tenisi sau conversi corlorati sau negru cu alb
tricouri complet negre sau cu inscriptii albe
fuste, pantaloni, ciorapi roz, sau rosu aprins.
machiaj negru, si parul lasat sa acopere un ochi.
tatuaje inimioare roz sau stelute, buline etc

| Crisu_8081 a răspuns:

Pai... daca esti din Bucuresti du-te in Aleea Castanilor, langa Big magazin.Pantaloni negri, simpli sau in carouri sigur iti vei gasi. Un maieu/tricou mov, negru sau cu imprimeu/capete de mort, imitatii de conversi sau pantofi sport de skateri(adica mai lati)se pot gasi si astia... plus accesorii gen lant de pantaloni si bratari cu spini, gasesti de asemenea.Hainele se gasesc si cu bani putini, depinde cum le combini. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| d.d.d. a răspuns:

Poi emo inseamna nebunie de culori., imaginatie, fard negru ...nice stilul emo...foloseste esarfe de diferite culorii si prindeti-le inpar. accesoriile conteaza intr-o tzinuta emo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.kickback.ro
www.sunnyday.ro
www.bestial.ro
www.u-man.ro
Sunt cateva din sit-urile cu haine skate si emo... nu ai cum sa nu gasesti ceva... fi truuuuu :)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la secon hand acolo sigur sunt ieftine si exista un secon hand oriunde

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.maniacmusic.ro

de toate :D

| kid0 a răspuns:

Nu exista haine emo, ieftine!

| kid0 a răspuns:

Nu exista haine emo,ieftine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nupz exista hainutze emo yeftyne! big grintonguesad

| xpressdeedee a răspuns:

Nu stiu dar eu dde unde pot sa imi iau converse ieftini?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Emo " nu inseamna Emotional. Emo inseamna. un stil .de imbracaminte, muzicaa! Stilul unor persoane care vor sa fie cat de cat diferite fata de alti oameni. exista stilul emo, punk, repari exixta si multi manelisti. cocalari si multe pitipoance. asta e adevarul. stilul meu e combinat. rock, emo. Hayne iti poti gasi oriunde. unele scumpe altele ieftine. un mik ex. trikou/bluza/mayeu. negre sau roz cu ceva inscriptii sau desene cum ar fi cranii etc, blugi stramti si de culoare inchisa preferabil negru cu talie joasa, tenisi cu talpa groasa. albi sau negri, o geaca (depinde de vreme ) negru si cu miki desene. cu talie joasa. 1 sau 2 curele eu port 1, bijuterii dupa preferinta, parul lung si o parte peste un ochi. asta e stilul emo. haynele pot fi si iesftine si scumpe depinde de firma si de unde le luati. trebuie sa stiti sa la asortati! Ca altfel nu ati facut nimic! sper ca va ajut! Va pup si bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la sex shop

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de unde k eu am dar nu stiu ca eu mi -le am luat din falticeni

| noname_1116 a răspuns:

MoonY la dragonul rosu sunt numai chinezari de ***

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la punkyfish.ro happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Terranova

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am gasit acest link de hi5: http://www.hi5.com/......hing--html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut tuturor ma numesc Geo si sunt din dorna si eu sunt emo dar cand ma duc sa-mi iau haine nu ma uit la bani pentru ca alea le iei dar sa le ai si sa fie de calitate dar app daca intrebi pe cineva de unde iti poti lua si cum sa te imbraci cu ele inseamna ca nu esti emo pai sa-ti spun cum sta treaba um emo se imbraca cam asa,, 1blugi stramti negri cu pentagrame roz sau negri simpli, app fara semne de firme pe ei, tricouri negre stramte cu ceva desene pe ele roz daca nu negre simple, curelele cu tinte sau daca nu simple roz sau cu ceva fier pe ele, pe o parte geanta lunga cu niste ace de siguranta bagate, unghiile negre, bretonul peo parte acoperin 1 2 ochi app sa fie suvitat roz rosu vedre allbastru, trebuie sa ai macar 5 pirsuri 2-in buza pe dreapta si stanga pe buza de jos, 1-in nas, 3-in ureche.Accesoriile trebuie sa fie lantruri cu cranii pus la pantaloni, 4 bratarii cu tine pe o mana, manusi taiate sau din plasa, ochelari de soare negrii cu rama goasa, curelele cu tine etc. Machiajul negru strident cu putin roz adaugat.Eu cam asa ma imbrac si imi fac parul si ma machiez chiar daca am doar 13 ani dar asta e fratiilor daca vrei sa fi un emo kids=emo kill si app nu va taiati chiar daca si asta o fac dar e alegerea voastra sper ca vam fost de folos, bye bye love emo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aproape de oriunde. eu locuiesc intr-un oras mic si la fiecare pas sunt haine emo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de unde dar vreau si eu sa ma anuntzi pls praying id fitza_fitzelor14@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt din suceava si sunt interesat de niste haine emo ...cine ma poate ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din balif big grin

| deea_3334 a răspuns:

Asta vreau si eu ca sa stiu de unde iau haine si accesorii emo...sunt din severin... daca stiti un site pentru asa ceva sa imi ziceti si mie va rog frumossad:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de unde se cumpara, dar sunt "frumuase'' si negre si roz...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ce va spargeti atat in figri. da fa vako sunt haine emobig grinbig grin: