Pe Temu NU se comanda, acolo se cumpara si se plateste instant cu credit cardul, prin contul bancar sau prin paypal. In schimb durata de livrare este intre 2 si 4 saptamani, fiindca vine cu cele mai ieftine si incete mijloace de transport, tocmai din China.
Nu se va intampla niciodata sa primesti cartof in colet de la Temu, shein, amazon, ca-s chinezi care nu-si permit sa sa primeasca reviuri proaste, asta cu cartoful se intampla doar la romani.
Se poate plati ramburs la curier, s-a bagat acum recent optiunea, poti plati ramburs
NU se poate plati ramburs la nici un curier, fiindca Temu este o platforma de vanzari din CHINA iar plata se face imediat la cumparare, altfel ei nu trimit marfa pana nu au primit banii in cont.
Plata ramburs se poate face NUMAi pentru cumparaturile romanesti, din tara noastra.
Site-urile precum TEMU, SHEIN, Ebay, Alibaba, Aliexpress samd sunt site-uri INTERNATIONALE unde platile se fac la cumpararea produsului _ la ei NU comanzi nimic, doar cumperi si platesti instantaneu, cu credit cardul sau paypal.
Vrei cartofi? Mai am doi saci în beci! Fac imediat ofertă pe olx de aifon șaișpe la 200 lei. Comanzi și îți trimit un sac de aifoane pentru piure sau salată orientală.
Ti-a venit din China nu de la Mizil. Ceva normal.
Și când vroiai sa vina din China?
Mie mi-a venit după aproape o săptămână o comanda de pe Shein
Asa... si? Faptul ca dureaza 2 saptamani ii face pe temu mai putin seriosi? Eu sunt la a3a comanda pe Shein... a3a comanda pe care au returnato fara sa ajunga la mine insa 10 comenzi la temu fara probleme.
Bine ca iei apărarea unui site de cumpărături chinezesc de parca nu baie fi toate cam același lucru
Pai nu am luat apararea. Doar am zis ca nu poti cataloga un site ca nu e serios doar ca dureaza 2 saptamani sa ajunga fin China.
Eu una am experienta proasta cu toate site-urile de cumpărături chinezești! Nu știu cum e la toată lumea!
Eu am facut o multime de comenzi si cu 1-2 exceptii toate produsele merita cumparate.
Sefule stai departe de temu, trebuie sa te feresti de el ca de ciuma bubonica. e o nenorocire la nivel international, cel mai trist e ca multi romani au comandat de acolo si este promovat de o gramada de influenceri.Am comandat si eu acum ceva timp mai multe chestii( dintre care majoritatea au fost de o calitate nu proasta, extrem de proasta) printre care si o " tastatură" din ce scria acolo, dar ce sa vezi, mi-a venit mouse in loc de tastatura. + ofertele "mincinoase" pe care le fac, atv gratis, bonus de 500 de lei doar ca sa ti fure ochii. Mai demult cand era la inceput site ul ziceau unii ca le au disparut bani de pe card dupa ce au platit o comanda la temu, dar nu stiu cat de adevarat e. mai bine te duci si iti iei fizic de la "dragonu rosu" decat de pe temu
În teorie, da, primesti exact ce comanzi, dar depinde și de calitatea produsului.
Da, primești exact ce comanzi, fac asta des și nu am fost dezamăgită, ci din contra