La tine greutatea e problema. Sunt destul de scumpe cele care suporta o greutate mare. Peste 2500 de lei.
Exact de aia vreau. Oricum sub 3000 nu vreau. Însă eu din ce am citit recenzii pe net, nici alea nu sunt profi. Oamenii au lăsat recenzii proaste unii, deci nu m-aș risca.
De ce să dai banii pe așa ceva? Mergi la marginea localității pe unde își fac veacul maidanezii, îi întărâți și apoi o iei la fugă. Slăbești 5 kg in jumătate de oră. Succes.
La greutatea lui il vezi să scape nehărtănit de câini?
Doamne ferească! E clar!
Acum știu eu de ce stau departe de oameni.
Exact același comportament și aici ca și acolo (real life).
Ferească, dacă am mai pomenit așa umani.
Eu întreb una și chiar așa avea nevoie de ajutor, real, cu un sfat, cu o părere, că ferească sfântul, nu vă cer vouă să mi-o cumpărați și voi răspundeți cu totul alte chestii.
M-am convins și de forumul ăsta.
P.S. nu am cum să ies pe drum, când eu abia pot ieși din casă. Deci banda e unica soluție ca să mă mai mișc sau să nu înebunesc. Deci ori ajutați omul, ori dispăreți.
A spus cineva ceva de slăbit?!
Mi-e foarte bine așa, la fix aceste kilograme.
Nu caut bandă pentru a slăbi sau cel puțin nu pentru a-mi face un scop pervers din asta ci doar pentru a putea face sport, mai ales că vara simt nevoia să fac sport, dar cum locuiesc într-un oraș în care nu am unde ieși și face sport, îmi rămâne doar să mă adaptez la casă.
De asemenea nu cred că ți-a cerut cineva părerea despre acest apsect?!
Oamenii de pe acest forum își pot băga undeva părerile necerute și răspunde dracului doar la întrebarea pe care le-o cer?!
Doamne!
Dacă și aici ne comportăm așa, ce pretenții să mai avem de la real life.
Salut. Cred că sunt la altex şi de acolo sunt de obicei de calitate. Dacă nu, găseşti pe net.
Salut! Dacă vrei o bandă de alergat pentru acasă, îți recomand să te uiți la modelele de pe site-ul Sportpartner – au o gamă largă, de la modele simple la unele cu Bluetooth și aplicații ca Zwift sau Kinomap.
De exemplu:
Lotto Corso 100 – ideală pentru începători, motor de 2.75 CP
Lotto Via / Genio / Evo – încep să aibă înclinare automată și conexiune Bluetooth
Lotto Tempo / Forza / Grande – motorizare puternică, 15 niveluri de înclinare, multe programe presetate, se pliază ușor și au amortizare bună
? Aici găsești toate modelele:
? https://www.sportpartner.ro/benzi-de-alergat
Eu am testat modelul Lotto Grande – foarte stabilă, perfectă pentru alergare serioasă și conectare la aplicații de antrenament.
Sfat: uită-te la motor (minim 2.5–3 CP pentru alergare), dimensiunea suprafeței (ideal 130x45 cm sau mai mult), și dacă are amortizare (pentru articulații).
Spor la antrenamente!