Așa, de curiozitate, de ce ai/am cumpăra de aici și nu de pe - de exemplu - temu, că tot aceeași marfă e?
Daca ai pretentii mari, clar DHgate nu este locul potrivit de unde poti sa-ti cumperi ceasul
Daca vrei un ceas de calitate si un pret accesibil incearca iWatchery. Daca vrei ceva "made in china" poti sa folosesti si DHgate daca nu te intereseaza originalitatea produsului. Pana la urma toate ceasurile au aceeasi intrebuintare
Așa, și înainte să-mi dai block din frustrare, eu nu am avut nimic personal cu tine, am vrut doar să-ți explic că produsele făcute în China sunt de calitate foarte bună, china fiind un lider pe piața internațională, atât la electronice cât si în multe alte industrii, poți căuta pe net datele astea dacă ești curios.
Deci contra-argumentul meu a avut o bază solidă ca să încerc să-ți arăt că ceea ce ai spus este eronat dintr-un punct de vedere obiectiv și foarte vizibil logic.
Acum, că m-ai făcut prost te înțeleg, poate am exagerat și eu cu tonul dar un alt sfat pe care ți-l pot da, ai mai multă răbdare cu oamenii și încearcă să fii mai deschis și mai empatic, nu cred că ar prinde rău nimănui.