| Mocanu1234 a întrebat:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate?
Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.

14 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

Made in China iti spune ceva de calitate?

| sierra1 a răspuns:

Așa, de curiozitate, de ce ai/am cumpăra de aici și nu de pe - de exemplu - temu, că tot aceeași marfă e?

| Wukong a răspuns:

Daca ai pretentii mari, clar DHgate nu este locul potrivit de unde poti sa-ti cumperi ceasul

| Frank51 a răspuns (pentru GygyDuru):

Asta e o preconcepție destul de veche deja. Iphone este fabricat în China și este un produs premium, ajunge și la 2000$ bucata. Deci made in china nu spune tot despre un produs.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Daca vrei un ceas de calitate si un pret accesibil incearca iWatchery. Daca vrei ceva "made in china" poti sa folosesti si DHgate daca nu te intereseaza originalitatea produsului. Pana la urma toate ceasurile au aceeasi intrebuintare

| GygyDuru a răspuns (pentru Frank51):

China poate vinde o scobitoare cu 3 dolari daca se gasesc doritori. Pretul nu reflecta automat calitatea.

Ce ciudat, n-am găsit niciodată scobitori cu 3 dolari bucata, poate pentru că ce vorbești acum este o tâmpenie?

Prețul reflectă foarte mult calitatea, în marea majoritate a cazurilor.

Vrei să te dai smart dar nu cred că îți iese. Mai bagă o fisă.

''Prețul reflectă foarte mult calitatea''' Pierd timpul cu tine. Fara suparare esti pur si simplu prost, extrem de prost.

Nu mă supăr, de fapt nu sunt prost, e doar o iluzie. Ai fi știut asta dacă ai fi înțeles la ce m-am referit încă de la primul răspuns.

În schimb pot observa că tu ai niste probleme comportamentale sau psihologice sau poate ambele, nu mă pronunț definitiv.

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Așa, și înainte să-mi dai block din frustrare, eu nu am avut nimic personal cu tine, am vrut doar să-ți explic că produsele făcute în China sunt de calitate foarte bună, china fiind un lider pe piața internațională, atât la electronice cât si în multe alte industrii, poți căuta pe net datele astea dacă ești curios.

Deci contra-argumentul meu a avut o bază solidă ca să încerc să-ți arăt că ceea ce ai spus este eronat dintr-un punct de vedere obiectiv și foarte vizibil logic.

Acum, că m-ai făcut prost te înțeleg, poate am exagerat și eu cu tonul dar un alt sfat pe care ți-l pot da, ai mai multă răbdare cu oamenii și încearcă să fii mai deschis și mai empatic, nu cred că ar prinde rău nimănui.

Ramane cum am stabilit.

Înseamnă că și eu mi-am pierdut timpul cu tine, dar asta e, nu regret, poate se prinde ceva acolo prin subconștient.

Esti unic.

Așa este, sunt puțin unic. Dar tot cred că tu ești mai unic. Apropo, te-ai hotărât până la urmă ce esti? Gen pasiv sau activ, că s-ar putea să am un prieten perfect pentru tinewinking