| nevermind1234 a întrebat:

Salutare! Îmi puteți recomanda un site/contact de unde pot comanda tutun la găleată, de încredere, unde pot plăti cu cardul fără surprize? Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De incredere este doar cand cumperi de la magazin, fiindca on line-ul poate fi o mare teapa, mai ales cand cumperi tutun la galeata, venind umezit, urat mirositor, putand fi de contrabanda sau contrafacut.

| nevermind1234 explică (pentru Violleta2022):

Înțeleg punctul tău de vedere, dar nu înseamnă automat că e țeapă. Sunt destule surse serioase, iar mulți aleg tutun la găleată tocmai pentru că e mai puțin procesat decât cel din magazin(de unde și mirosul mai puternic, neuniform). Cu câțiva ani în urmă și eu am mai cumpărat de la diferite surse, fără probleme, dar aveam doar numărul de telefon și plata o făceam ramburs. Acum nu mai am contactele și văzând atâtea site-uri care comercializează tutun, voiam sa știu care e mai serios, de la cunoscători. Fiecare își asumă ce cumpără.

| Violleta2022 a răspuns (pentru nevermind1234):

Din cate postari am vazut aici despre "galetile de tutun", mai toti scriau ca tutunul era "tras" adica umezit si nu aveau cum sa-l returneze, fiindca l-au platit ramburs, la primire si nu exista adresa de retur sau raspuns de la vanzator.

| MariaNitu1990R a răspuns:

Recomand cu drag pe cei de la https://tutunspecial.ro/ calitate si seriozitate!