Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 29 Mai 2025 sunt:
Sunt bune pentru gaming căștile Logitech G435 Lightspeed?
Cand se fac reducerile pentru figurine de 1 iunie? Cu cateva zile inainte nu?
Am făcut 3 comenzi după data de 25-26-27 de pe Temu și as vrea sa știu dacă îmi ajunge comanda pana pe 10 iunie ca am o nunta
Salut, în cazul în care am comandat de pe vinted din Polonia si m-am răzgândit sa mai ridic coletul, acesta va fi trimis înapoi și voi primi banii înapoi sau nu?
De ce acceptă eMag să vândă produse contrafăcute ale unor firme, la jumătate de preț? Mă uit de 3 săptămâni pe siteul eMag la un hard disk extern de 2 TB și nu- mi explic de ce eMag acceptă...? (mai mult)
Salut, pot sa refuz un colet mai mare sau nu? A dat mama comanda de o saltea si din greseala a pus doua la comanda.Am trimis email la companie si i am sunat de multe ori dar nu raspunde nimeni, Awb nu...? (mai mult)
Un site bun pentru cumpărarea bijuteriilor vechi? Doar pentru bijuterii!
Buna, am plasat o comanda acum câteva zile pe olx. Ideea e că omul a confirmat comanda și a mai rămas sa vina cei de la fan Courier sa o ridice dar îmi arată la statusul comenzii că timpul limita...? (mai mult)
Bună! Am căutat să cumpăr un tablou viu cu peisaj de cascadă, iluminat și sunet dar nu am găsit nicăieri, am căutat și pe net dar nu am găsit nici acolo. Știe cineva unde se găsește? ...? (mai mult)
Bună seara. Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o informație? Locuiesc în Irlanda și de curând când am fost în România am început să fumez vape- ul de la Iqos "Veev one", mi- am făcut stoc...? (mai mult)
Am incercat sa bag o sticla in 3 aparate sgr si a fost refuzat. Sticla n-are nimic, e goala si amblajul nu e deteriorat. Vi s-a intamplat si voua? Ce se poate face?
Am dat o comanda de pe shein acum 9-10 zile, iar acum de vreo 2 zile imi apara "Avionul ajunge la aeroportul de destinatie". cand imi va ajunge coletul si unde e?
Ati primit si voi coduri de reducere pe Trendyol? Am facut anul trecut prima comanda si am avut cod de 50% reducere. Anul asta am zis sa intru sa vad ce mai e pe acolo si am vazut ca am 70% reducere. Am...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva cat costa pantofii astia? https://imgur.com/a/AuzJCBU Nu prea i gasesc pe net.
De unde pot cumpăra snusuri din Iași?
Salutare comunitate! De unde as putea sa achiziționez un fel de costum dar larg cum poarta cei din Mexic!
Cine stie magazine din Austria,gen cum e eMag-ul la noi in Romania care livreaza la domiciliu telefoane mobile,laptop-uri,tablete, etcetera?
Hei! folosesc pouchuri cu nicotină și voiam să îmi comand pouchuri din străinătate.In România se vând pouchuri ce au maxim 20mg și voiam să mi cumpăr pouchuri mai puternice de pe un site din...? (mai mult)
Bună ziua! Un colet din China…a ajuns la București BSI…în loc să ajungă la Constanța, a ajuns la Cluj …scrie Cluj HUB regional - avizat …de ce nu s- a trimis de la București la Constanta?...? (mai mult)
Recomandare magazin de cumparat ochelari? Trebuie sa imi fac ochelari si nu as dori sa dau multi bani, ca am vazut la unele magazine ajungi si la 1000 de lei perechea
Buna! Am dat comanda pe Aliexpress aseara, iar de dimineata am vazut ca mi- a aparut un buton rosu cu confirmarea comenzii iar eu am apasat pe el, crezand ca asa o sa- mi confirme comanda si va veni ...? (mai mult)
Buna, am un inel din aur alb cu diamant. L- am luat din UK cu 2800£. Sunt din Bucuresti si as vrea sa îl vand. Nu prea am timp sa stau sa- l pun pe diferite site- uri. M- ar interesa, la un amanet cat...? (mai mult)
Salut TPU! Daca vreau sa imi fac o rata prin TBI, trebuie sa am card la ei, sau pot face si cu un card ra Reifeissen?
Buna, as vrea sa îmi cumpăr un telefon de pe flip și din câte am auzit daca vrei cu baterie noua îți pune cip pe el că să arate că ai 100% la procentajul de la sănătate din setări (la iPhone...? (mai mult)
Atenție mare la site- ul trendysale. Veți lua țeapă. Eu am făcut comanda de 2 camere de supraveghere duale cu panou solar rezoluție 4k, pe culoare alb, ei mi- au trimis unele gri, rezoluție HD....? (mai mult)
Buna! A mai achizitionat cineva adidasi de la karl lagerfeld? Se potrivesc marimile? Mi am luat si eu marimea 37 ce port in mod normal si mi au facut bataie la calcai, n am putut sa stau mult in ei, ...? (mai mult)
Ce cripto monedă este cea mai profitabilă în range 3 euro? Ms fundă
Buna ziua! A mai comandat cineva de pe site.ul parisonla?
Bună lume, dacă eu am comandat 1 bax de strongbow și n- am bifat la sfârșit de comandă ca "declar ca am 18 ani" curierul o sa imi dea coletul? Tin sa menționez ca curierul ma stie de o grămadă...? (mai mult)
Buna, vreau sa cumpăr 20- 30 de saci cu haine SH dintr- un depozit din Arad, eu stau in jud.Neamt. Îmi puteți recomanda un mijloc de transport, știu că fan curier nu accepta decât cutii. Am mai...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt persoane din Suceava care stiu în Suceava sau site-uri online unde gasesc geaca de dama, imitatie piele cu fermoar intr-o parte? Multumesc. Dau Funda
Dacă am făcut o comandă pe Temu, și azi am primit coletul ( comanda a fost expediată la destinație, adresa de acasă prin curier, dar ATENȚIE! Comanda am primit- o în 2 colete diferite! )...? (mai mult)
Bună! Am un colet azi de primit și eu ajung în oraș (de unde trebuie să îl iau) cam târziu comparativ cu orele în care curierul sosește, Dacă sun și rog frumos să ajunga puțin mai târziu...? (mai mult)
Salut, am un potential cumparator la un kart de 125cc si problema este ca sta destul de departe de mine. Aveti idee de ceva curier care sa poata livra asemenea colete? Kartul are undeva la 75kg
Stie cineva in ce magazine se gaseste vozol switch pro/2? In afara de cele specializate vape urilor
Daca comand ceva pe net pentru care am nevoie de varsta de 18 ani (exemplu pliculete nicotina, vape), imi cere cineva buletinul la livrare? Stiu ca pe eMAG am sansa sa imi ceara dar vreau sa stiu si...? (mai mult)
Buna! Si-a comandat cineva rochii elegante pentru nunti de pe shein/trendyol? Daca da, imi puteti spune daca merita sa imi comand? Sunt bune materialele si corespund marimile?
Este de incredere site-ul evomag.ro? Am vazut ca au mouse-uri scumpe si vreau sa cumpar unul.
Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta perfecta pentru munte dar caut ceva in bugetul de 2500-3000 de lei. Ma poate ajuta cineva cu niste biciclete bune?
Salut! Vreau să îmi cumpăr o tabletă, cu motivul de a învăța atât pentru examenul de admitere la medicină, dar și în timpul facultății. Am observat că învăț mai ușor dacă folosesc ...? (mai mult)
Salut TPU! Acum aproape o lună am dat o comandă la Victoria Secret, mai exact pe 2 aprile. Coletul a fost trimis prin Cargus și până în ziua de astăzi cei de la Cargus nu mi- au livrat coletul ...? (mai mult)
Doresc sa- mi raspunda doar cei care se pricep. Am vazut pe olx un apartament de vanzare, a sunat mama mea, si apartamentul era scos la vanzare de catre o agentie. Mama mea s- a dus sa il viziteze,...? (mai mult)
Buna! Doresc sa returnez ceva achizitionat de pe Shein, am primit si varianta de plata partiala, dar nu stiu cat inseamna acest partial, cat din pretul achizitiei, a trecut cineva prin asta,...? (mai mult)
Buna ziua, pc garage este de incredere?
Cei care și- au luat de pe site- ul "Parfimo", am dat recent o comandă și aceștia îmi spun ca au predat comanda firmei de transport (asta s- a întâmplat acum vreo 3- 4 zile), iar când verific...? (mai mult)
A cumpărat cineva de pe Shoeresidence? Daca da, cum sunt perechile de papuci, ce material au, daca v-a lăsat sa verificați coletul si de cat timp îi aveți și dacă încă rezistă?
Buna, a comandat cineva pe vinted un articol de la mine, când a ajuns coletul la persoana respectivă mi- a zis că vrea să facă retur, eu am scris in bio si la fiecare articol pe care il vand ca...? (mai mult)
Bună,am o comandă și de 2 zile aștept o comandă îmi zice ca e în curs de livrare, Livrare din sediul FAN Courier, trebuia să ajungă la easybox…și nu am primit mesaj cu paloră sau altceva
Salut! As vrea sa cumpar de pe Temu niste produse, nu ca ar fi o urgenta sa le cumpar, dar mai mult vreau sa vad daca vin complete, fara daune etc. As vrea sa imi iau un microscop cu 400 de lei, care...? (mai mult)
Dacă am comandat ceva de pe eMag,poate veni și sâmbăta adică,mâine, la voi cum a fost?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Arsenie933 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
adriana1991 întreabă:
Ioanaroxanabuliga12345 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?