| jasmina a întrebat:

Va rog sa ma ajutati sa-mi aleg un carucior pentru.bebe! Sa fie bun si raportul pret-performanta!

6 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Am cumparat un carucior "no name", crezand ca e bun si asa. Parea a fi solid. Din pacate, doar parea, asa ca ne-a lasat "in strada" dupa doua luni de utilizare. Atunci am hotarat sa cautam ceva serios. Am ales un carucior Mothercare si vreau sa-ti spun ca e foarte solid, cu pliere usoara, are trei trepte de reglare a spatarului, are cos si sistem de prindere a bebelusului. Arata ca cel din imaginea de aici: http://www.okazii.ro/catalog/18036303/CARUCIOR-MOTHERCARE-MAXIM.html.
Poti sa-ti cumperi unul nou sau unul foarte putin folosit (pentru asta va trebui sa cauti ofertele pe internet sau la mica publicitate).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti dau cateva sfaturi din experientele unei cunostinte:
- nu lua un carucior special pentru nou nascuti (din acela foarte mic in care poate sta doar intins) pentru ca il vei folosi putin si o sa iei altul dupa
- nici prea mare pentru ca iti va fi greu, mai ales daca ai de coborat scari sau de luat liftul, unele abia incap
- cel mai bun este acela sport, mai usor si nu cu atatea accesorii dar care se poate lasa in jos sau ridica pentru a sta bebe in fund va mai creste
- nu te lua dupa firmele extracunoscute, sunt scumpe si nu gatesc big grin, la calitate sunt cam aceleasi cu cele necunoscute, te poti duce chiar si in Europa/Dragonul Rosu sa iei carut, patut etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am comnadat un carucior online marca cosatto cabi.La inceput nu am fost prea sigura daca fac cea mai buna alegera dar datorita faptului ca nu am avut voie sa ma misc din casa de la jumatatea sarcinii nu am avut de ales (sa-l las pe sot sa aleaga nu ma inacnta ideea)Asa ca am cutreierat netu in lung si in lat, am citit o gramada de descrieri(la magazine reale nu primesti atatea informatii ca pe internet) si mi-am ales carucioarul.Sunt foarte multumita de el. Eu l-am ales pe asta pentru ca este relativ usor pentru un carucior landou si eu satu la patru. Se pliaza usor si asta a contat pentru ca mergem mai tot timpu cu masina. Si mai are un avantaj atunci cand suntem plecati de acasa bebe poate dormi in landoul care se desprinde de cadrul de aluminiu fiind astfel patutul nostru e voiaj acum cand bebe nu sta inca in fund. Eu am luat caruciorul de aici http://www.bebebliss.ro daca te intereseaza. Am fost multumita de servicii si am primit si o paturica cadou. sper ca raspunsul meu sa nu fi venit prea tarziu

| gzabi a răspuns:

Cum alegem caruciorul pentru copii?

Caruciorul pentru copii trebuie sa treaca anumite teste in acord cu cerintele europene:

* testul de stabilitate,
* testul de rezistenta al dispozitivelor de siguranta,
* testul franei,
* testul pentru teren denivelat,
* testul de rezistenta.

La cumpararea caruciorului pentru copii trebuie sa fiti atenti la:

* curelele de sustinere,
* accesoriile caruciorului sunt importante: capotina, invelitoare ploaie, invelitoare picioruse, umbrela de soare,
* materialele din care este confectionat caruciorul trebuie sa fie non toxice.

Important de stiut in manevrarea caruciorului pentru copii:

* Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in carucior chiar pentru cateva secunde.
* Nu lasati niciodata caruciorul sa se incinga in soare inaintea utilizarii.
* Nu folositi partea de jos a caruciorului (cosul de cumparaturi) pentru a cara un alt copil.
* Nu incarcati prea mult caruciorul pentru a nu-l dezechilibra si a provoca accidente nedorite.
* Cand iesiti afara cu caruciorul fiti atenti la schimbarile bruste de temperatura, copii tind sa raceasca foarte usor.
Mai multe informatii pe www.mamiko.ro

| magda_1944 a răspuns:

Sunt carucioare si la pret mai mic, sfatul meu este sa-ti cumperi unul de acesta daca nu mai vrei un al doilea copil, daca aceasta optiune nu este exclusa atunci orienteazate spre ceva de calitate iti va prinde bine la al doilea copil si nu vei fi nevoita sa mai faci o noua cheltuiala. Daca ai masina si conduci si tu neaparat sa-ti iei cu cosulet iti va fi de un real folos, bafta la cumparaturi.

| Tina03 a răspuns:

Eu am cumparat recent un carucior marca Bertoni de pe www.bebelusi1.com la vreo 200 de lei si sunt multumita.