|

Am auzit că Facebook a dat iar datele personale ale utilizatorilor unei terțe părți. Mă gândesc să îmi sterg contul. Voi ce ziceți?

| a răspuns:

Bună,

Mai multe informații despre felul în care Facebook folosește datele tale personale poți găsi aici https://www.facebook.com/about/privacy/update Dacă te hotărăști să îți ștergi contul, pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt aici https://www.facebook.com/help/250563911970368?helpref=hc_global_nav

Ora De Net
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Când a mai dat? N-ai nici cea mai vagă idee despre ce s-a întâmplat nici cu Cambridge Analytica și probabil nici cu ce s-a întâmplat acum. Dacă s-a întâmplat ceva, pentru că nu sunt la curent. big grin

| a răspuns:

Eu nu il sterg thinking Mare chestie

| a răspuns:

Asta cu ^datul^ de date e, pfff, de mult, confidențialitate nu a existat și nu există nicăieri ( pss, nici pe tpu.ro)
Eu n-am și nu am avut cont deeecii, un plus pentru mine I guess
mai bine ai citii asta dacă chiar vrei să-l ^ștergi^ https://www.inc.com/......do-it.html
Baftă!

| a răspuns:

Este alegerea ta în totalitate. De obicei, datele personale sunt transmise între diferite părți fără acordul persoanei direct afectate.
Eu recomand mai degrabă să încerci să limitezi informațiile personale pe care Facebook poate să le obțină, astfel încât să nu pierzi legătura cu persoanele de pe platformă.

| a răspuns:

Ai auzit. Nu esti tu sigur 100%. Ce auzi nu e tot timpul si adevarat. Eu zic ca daca nu ai poze cu tine in ipostaze cringe sau care nu vrei sa mai stie nimeni de ele nu ai de ce sa te temi.

Si eu am auzit pe la cineva cum ca Facebook a divulgat informatii despre nu stiu ce utilizator. Dar eu nu cred asa ceva, Facebook e o companie mare, are un castig imens si nu cred ca ar face ei asa ceva pentru ca si-ar pierde din utilizatori. Oricum a pierdut cativa din cauza instagramului si nu cred ca vrea sa mai piarda si acum. Eu daca as avea o companie cum e Facebook nu m-ar mai interesa de nimic din ce moment am un castig mare, o duc bine. Si eu cred ca si cel care are Facebook-ul gandeste la fel.

Fa ce crezi tu, eventual daca te temi asa tare eu zic sa faci "curat" prin contul tau de Facebook si sa stergi anumite poze care crezi ca nu ar trebui sa le vada "altii" si eventual sa stergi datele despre tine (adresa unde locuiesti, nr de telefon, etc).

Fa ce crezi tu ca e mai bine, succes!

| a răspuns:

Cat timp nu intrii pe aplicatiile sau jocurile de pe Facebook esti safe.

| a răspuns:

Având în vedere că majoritatea acestora o fac mai mult sau mai puțin vizibil. Îți dai seama că orice postare sau orice comentariu / like se înregistrează undeva cum este cu Istoricu de pe Opera / Chrome sau altele. Deci nu neapărat de șters. Deoarece dacă tu nu te faci public în sensu informațiilor personale. Facebook nu poate să îți bage mâna în "buzunar" să afle date personale despre tine

| a răspuns:

Sterge-ti contul si arunca-te pe geam, e cel mai sigur.laughing)