Din pacate cred ca ai nevoie de un psihiatru. Nu te iau peste picior, dar gindeste-te un pic - fiecare are o optiune politica. Ca e ND sau GS, in cazul ultimelor alegeri, ca e Partidul Pensionarilor sau ce vrei tu in general... nu e asta o amenintare la adresa sigurantei nationale. In plus, softurile pe care le folosesc institutiile de informatii nu sunt de-astea de ai auzit tu de ele sau care se cumpara cu cateva sute sau mii de dolari. Alea costa ZECI DE MILIOANE si nu le foloseste careva pe tine sau pe mine. Sursa: cunosc oameni care cunosc oameni
Milioane ne-am expus parerea politica, crezi ca plateste cineva operatori ca sa ne spioneze pe toti? Ce faci tu asa interesant ca sa te spioneze un operator? Si cum ai vrea sa ii puna pe toti cunoscutii tai sa se uite ciudat la tine si sa rada? Nu mai avem voie sa ne uitam acum, ca sa nu i se para cuiva ca ne uitam ciudat? Nu mai avem voie sa radem?
Vezi ca ai o boala psihica. Poate fi delir sistematizat, vechiul nume al bolii era paranoia, asta e cat se poate de grav; mai poate fi personalitate dizarmonica de tip paranoid, grav de asemenea. Cere trimitere la psihiatru de la medicul de familie.
Ia vezi, te regăsești aici?
"paranoia:
1. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc.
1.1. Boală care face parte din acest grup.
Stare patologică constând în afectarea psihicului, care se manifestă prin delir sistematic (de grandoare, de persecuție, de gelozie etc.), decurgând fără halucinații și schimbări pronunțate ale personalității."
Dupa cum ați formulat intrebarea, sfatul meu este sa faceti o plimbare pana la psiholog/psihiatru...Ce aveti dumneavoastră, poate sa fie : paranoie, tulburari mintale, schizofrenie etc, si puteti sa ajungeti sa faceti rau atat celor dragi, cat si persoanei dumneavoastră