Ești și tu unul dintre trolli. Nici bine nu ți-ai făcut apariția pe aici și ai început cu stângul.
Ai numărat 12 boabe de struguri sub masa de revelion și nu ți-a ieșit pasența de urli peste tot a frustrare? Lasă lumea sa fie așa cum e de la natura, da block daca nu îți convine da nu judecă că vei fi judecată la rândul tău și nu îți va conveni.
Ai probleme foarte grave si mari! nu mai imi tot scrie! suferi enorm. nu e treaba mea sa iti rezolvi tie psihozele.
La cat delirezi pe aici cu întrebări penibile și lipsa de nebăgare in seama te descrii perfect, ești exact in acel tipar.
Da block daca nu îți convine, da puți a frustrare de la o poștă. Sunt și tipe troll nu doar bărbați. Suferi de misandrie și dai vina pe bărbați ca ești tu neputincioasă sa îți refaci viața.
Ești penala, cred că nu te-au iubit deloc părinții în copilărie
Nu inteleg de ce nu ma ignori! se vede ca suferi si au o ura enorma pentru mine cu toate ca nu ma cunosti. persoanele care se lasa afectate de ce se intampla pe internet au probleme psihice, nu vreau sa te jignesc pentru ca imi este mila rau de tine, nu iti mai raspund.
Si crezi ca profilele social media pe care le mentionezi nu au nimic care sa activeze trolii? Da link aici (sau in privat, nu conteaza) sa ne dam si noi cu parerea. Eu nu trolez, poti sa vezi ce mai raspund pe aici, insa nici nu prea menajez cand e vorba sa critic ceva.
Tu ești opusul omului cocalar, o pițipoanca de ferentari cu arfe de Obregia.
Ai venit tu o ruptă în dos sa judeci oamenii cu probleme, știi tu prin ce au trecut ei.
Te crezi Dumnezeu? Ești un no name pe aici! In viața mea nu am văzut un om așa de antipatic ca tine. Numai proastele cu care mai mă certam! Dar își văd de treabă acum vad.
Ți-am zis că te taxez daca o arzi aiurea pe aici. Și în realitate o fac nu doar aici! Nu ai pic de empatie, de bun simt! Nu e o problema doar cu trolli, sunt și ce nu sunt trolli și au probleme da sunt asumați și au cei 7 ani de acasă nu ca tine.
Nu sufăr deloc! Sunt un tip dintr-o bucata, mereu îmi spun punctul de vedere într-un mod autentic, chir daca știu că pierd mi-l spun când văd oameni ce aberează cum o faci și tu.
Tu nu vezi că toți au ceva cu tine? Ca tu ești problema? Când 6 îți spun că ești beata te duci și te culci nu te certi cu lumea.
Ai probleme comportamentale, deviații de comportament, te crezi omniscienta da nu te știu decât vecinii din bloc.
Pentru mine sincer pari irecuperabilă. Nu ești nici inteligenta, nu ești nici smart si te invidiaza doar imaginația ta bogata, in realitate nu da nimeni 2 bani pe tine. Din întrebările tale reiese că tu ai probleme, postezi la fiecare minut câte o întrebare și de prost gust.
Ai dreptate, mamica. nu te contrazic. ai mereu dreptate. vad ca nu vrei sa incetezi si iar ai aparut. mi-ai lasat un roman intreg. cu ce te deranjeaza pe tine cum sunt femeile? vezi-ti de viata ta, mai bine citeste o carte, uita-te la un film, iti pierzi efectiv timpul aiurea.
Singurul troll pari a fii chiar tu! Da nu prea ai talent,nu excelezi nici la acest capitol.
Suferi de tine prea mult asta e problema, in realitate ești doar un no name!
Tu nu ești nici tentativa de femeie, nu știu cine te-a mințit. Nici Admina nu îți aprobă poza, ramai anonim mai bine că te faci de ras. Când nu aveai net te știa doar neamul tău că ești proasta, acum vrei sa te știe toată lumea.
Da mai, ai dreptate, ti-am mai spus, amin! ce te repeti ca un papagal?
Tu la orice fraza scrii,, amin " și îmi spui mie că mă repet? Oarba după tine
Imi lasi comentarii de cateva ore in continuu, tot primesc notificari, tu nu ai altceva de facut?
Te-am lăsat în pace, da mi-ai dat un feedback lamentabil și ți-am răspuns.
O sa vezi ce plictisitori sunt ăștia, o sa vrei sa te mai bag in seama, da nu o sa se mai întâmple.
Ramai la viața ta dezolantă.
Ceea ce faci tu se numește proiecție: te plângi de atenția trolilor, dar postezi compulsiv exact ca să provoci reacții și să te simți relevantă.
Te cerți de 17 ore cu un străin pe net în loc să dai block, cum tot promiți. Ești fix exemplul de „obsedat de net" despre care scrii, doar că te ascunzi sub o falsă superioritate morală.
Degeaba îi explici că „6 oameni îi zic că e beată". Pentru un narcisist, asta e doar dovada că ceilalți 6 sunt „invidioși".
Înafara că inspiri multa milă sărăcuța nu știu ce calități intelectuale ar avea. Eu am văzut-o și nu e nici pe departe frumoasa. Las-o să creadă ce vrea, daca nu are cine sa o laude se lauda ea singură
Oh te-a traumatizat mutrita mea de Barbie blonduta si carismatica
Când ești paranoida te mai crezi și Barbie, când în colo ești păpușa chucky
Delirezi grav
Ai fi buna pe post de bufon sa râdem de tine
Ruxandra e un om care a ales să devină o fosilă estetică. Și-a zidit sufletul în spatele unor filtre de Instagram și a unor replici luate din reviste ieftine, crezând că dacă se minte destul de tare, timpul va sta pe loc. Dar timpul nu stă, Stoic. Viața reală trece pe lângă ea cu o viteză amețitoare, lăsând în urmă o femeie care strigă la niște străini că e „superbă", în timp ce, în oglinda de deasupra tastaturii, realitatea îi șoptește contrariul în fiecare seară.
Imi dau seama ca suferiti foarte tare. insa ma plictisesti. m-a luat cascatul de tare ce ma plictisesti, ca nici caterinca nu mai am chef sa fac
imi dau seama ca suferiti serios si va las in pace. sanatate!
ma pun sa dorm, poate il visez pe Vladimir Putin. Mi-a soptit la ureche sa nu mai bag in seama pe toti prostii si frustratii
Am văzut-o, cu filtre de înfrumusețare maxim de mila i-aș fi acordat un 5-6 și ea se vede Britney, da nu știe că Britney după 3 luni din Vaslui
Da,sufăr că o venit o tipă din coceni sa ne demonstreze cat de cringe e atât online cât și inr
Eu zic sa renunți că te faci de ras peste tot, rad și curcile de tine. Ești un troll low cost, un haz nu ai.
Fii deșteaptă și ștergeți contul, ți-am dat un sfat util să știi