| Ciuta1405 a întrebat:

Salut la toți Utilizatorii. In urma cu doua zile Contul meu de Facebook a fost închis Permanent inclusiv un al doilea Cont tot de Facebook asociat primului Cont + încă un Cont de Instagram. Motivele sunt unele Halucinante despre care habar nu am. O sa trec direct la Subiect pe scurt. Primul Motiv :"După analizarea contului tau de Facebook, accesul acestuia la funcțiile de publicitate a fost restricționat, din cauza comportamentului neautentic sau a încălcării Politicilor de publicitate care afectează activele de afaceri.". Al doilea Motiv :"Contul tău de Facebook a fost suspendat. Acest lucru s-a întâmplat deoarece contul tău sau activitatea aferentă nu respectă Standardele comunităţii privind exploatarea sexuală a copiilor.

În cazul în care consideri că suspendarea contului a fost o greşeală, ai la dispoziţie 180 zile pentru a contesta decizia. Daca nu respecți acest termen, contul tău va fi dezactivat definitiv. " Când încerc să mă loghez apare acest mesaj :" Am analizat contul tău și am constatat în continuare că nu respecta Standardele comunității privind exploatarea sexuală a copiilor. Nu mai poți solicita o alta analiza a acestei decizii. S-ar putea să ai dreptul de a contesta decizia în Instanțele din tara ta sau de a trimite decizia noastră unui organism autorizat de soluționare a litigiilor". Țin să menționez că eu nu am trimis poze nud către Minori sau alte Aberații care sunt scrise de ei.

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Motivele sunt unele Halucinante despre care habar nu am"
Daca ai scris pe acolo cam ce ai scris aici, nici nu e de mirare ca ai fost raportat.
Ai la dispoziţie 180 zile pentru a contesta decizia.

https://www.tpu.ro/......istilor_1/