Cei mai activi useri din categoria Sport pe 13 August 2022 sunt:
Salut TPU! Joc tenis de câmp de la 8 ani, cu prietenii pe stradă și în perete, exersând lovituri. Vreau să mă înscriu undeva unde să fac antrenamente la tenis (13- 14 ani). Vreau să exersez...? (mai mult)
Ce pronostic spuneți la Manchester City vs Liverpool? Merg pe Manchester city
Salut TPU! Stiti cumva daca meciul lui Negumereanu va fi transmis la TV?
Buna, TPU, am 17 ani, 1.82 si m- am apucat de slabit acum 16 zile, pe cantar am slabit aprox. 6 kg, de la 114.5 la 108, 7 dar pe mine momentan nu se vede decat f putin la burta, mananc cam o masa...? (mai mult)
De ceva timp am inceput karate, inteleg cum merge treaba dar ma mai incurc. Poate cineva sa imi dea niste sfaturi sau antrenamente pentru a excela?
Te Ingrasa doar grasimea ce o au mancarurile?
Salut, m- am apucat recent de pus masa musculara și am nevoie de recomandari de la cei care sunt cat de cât în domeniu despre ce sa mănânc dimineața, după amiaza, înainte și după sala și...? (mai mult)
Cum sunt pre- workout- urile? N- am incercat niciodata un pre workout.Ce am incercat a fost G fuel(pre workout gaming, avea ceva cafeina)dar nu simteam mare chestie.N- am incercat nicidoata un pre workour...? (mai mult)
Salut, m- am apucat de sala și vreau sa îmi fac un plan cum sa mănânc și ce sa mănânc, mi- am propus ca dimineața sa mănânc fulgi de ovăz cu migdale, unt de arahide, semințe de chia, lapte...? (mai mult)
Buna ziua, TPU, am 17 ani si 109 kg si m- am apucat de slabit acum 2 saptamani, aveam 114.5 si am slabit pana acum 4 zile cred ca am dat jos apa nu stiu, dar de 4 zile ma tot invart in jur de 109 kg,...? (mai mult)
Merita bicicleta asta? https://www.olx.ro/d/oferta/bicicleta- electrica- giant- 27- 5- yamaha- odo- 3- km- IDgkKQp.html?reason=observed_ad Nu prea le am eu cu bicicletele electrice... Nu stiu ce sa aleg...? (mai mult)
Salut! Am un pectoral mai mic și unul mai mare! De fapt, mai corect ar fi sa zic ca unul e mai dezvoltat și unul mai puțin dezvoltat! Eu fac sala și nu stiu daca e din cauza ca nu făceam exercițiile...? (mai mult)
Salut, maine ma voi duce a doua oara din viata mea la piscina (prima data era sa ma inec). Imi puteti da cateva sfaturi pentru respiratie si cum sa ies de la fund daca ajung acolo? Apa 2.10 metri
Credeți că trece Dinamo Kiew de Fenerbahçe!?
Buna, TPU, m- am apucat de sala acum fix 2 saptamani, aveam 114.5 kg, iar acum am 109.5, insa pe mine nu se vede nimic si ma enerveaza deja, stiti de ce sau ce trebuie sa fac sau cand o sa inceapa...? (mai mult)
Salut TPU! Fac kcikboxing si am dat un side kick la unu' de l- am daramat pe jos doar ca am dat cu laba piciorului in loc sa dau cu tibia si cred ca mi- am fracturat- o. Trebuie sa merg la doctor sau ...? (mai mult)
Ce este mai ok sa iau daca fac sport intensiv pe bicicleta creatina sau proteina
Este ok sa iau proteina daca fac sport doar pe bicicleta?
Salut TPU! Am 16 ani si vreau sa ma apuc si eu de sala, trebuie sa folosesc suplimente precum creatina si whey protein? Sau este suficient sa mananc sanatos si sa fiu consistent.
Salut TPU. Am o problema. Fac sala de 6 luni și nu pot pune niște colegi la scanderberg, sunt leșinat. Nu am forta aia în scanderberg. Dar tractiuni, flotari, stat în mâini sau ridicări pot...? (mai mult)
Cine știe (credeți)ca număr o sa poarte LEWANDOVSKI pe tricou la BARCELONA!?
Puteți sa îmi spuneți cum sa dau aripa de pe spatele bicicletei(rockrider st100)și aripa de pe spate?
Cine știe de unde pot comanda mingea cu care se joaca meciurile din LIGA 1 sezonul acesta? Cum se numește? Știu doar ca este marca SELECT!
Cine știe cât este castigul maxim la pariuri? De exemplu pui 30 de meciuri cu cote mari care este castigul maxim?
Cum atașezi linia la varga(undița) prin conector de plastic, din acela fără ochi, doar cu o tăietura
Sepii joaca tur 3, deși Fcsb a terminat pe 2. Cred ca ne facem iar de ras, se califica vreuna mai departe? Eu zic ca 2 sau 1.
Intrebare pentru cei care sunt fani Înfocați FC BARCELONA. PE ce data credeți ca o sa fie disponibile la comanda de pe magazinul lor oficial tricourile cu numele și numărul lui ROBERT...? (mai mult)
Buna ziua! Ce sala de fitness ati recomanda in Bistrita la pret cat de cat ok cu reducere de student? Multumesc anticipat!
Am 12 ani si 1.79 m, pot sa merg la sala?
Mama îmi poate lua banii, cardul și buletinul, fără să îmi spună și să nu mi le mai dea înapoi?(am 17 ani)
Salut, am și eu nevoie de niște sfaturi de la voi, am 20 ani și sunt foarte slăbuț pentru vârsta mea, cine nu ma cunoaște cred ca îmi da vreo 15- 16 ani, am vorbit cu un antrenor personal de...? (mai mult)
Această întrebare este pentru portari.Voi vă spălați noile manusi înainte de utilizare? Dacă da ele nu își pierd gripul?
Salut. Am o problemă, mai bine zis complexitate, fac sală de ceva timp dar de fiecare dată când văd o persoana care arată mai bine, cum să spun mă descurajez, de ce să mint am si sentimentul...? (mai mult)
Salut, cum îmi dau seama cate kg are un flexor?
Liverpool sau City în Community Shield(pentru pasionații de fotbal)
Ce se intampla daca fac 100 de flotari fara incalzire?
Fac sala si consum proteine 1.5 kg, insa nu inteleg daca ar trebui sa consum si mai multe calorii. Ce treaba au caloriile? Am tot auzit asta, pentru castig muscular
Salut, sunt băiat am 14 ani nu sunt foarte gras, dar sunt mai gras la fund și e ciudat sa fii băiat și să ai fundul mai mare. Niste exerciți pentru picioare și fund care ar fi bune? Țin sa menționez...? (mai mult)
Ce posturi din România transmit LIVE la TV joi meciurile echipelor din România din Uefa Conferance League?
Credeți că o să meargă vreo echipa din România în grupele Conferance League anul acesta?
Salut! Ieri mi- am achiziționat o bicicleta din Decathlon, bicicleta a fost verificată, reglata la ei, dar după ce am ieșit din magazin cu ea și am dat câteva ture, a început să scârțâie...? (mai mult)
Daca am pus un pariu sportiv la get bet peste 2, 5 goluri si in total au fost 4, dar 2 s-au anulat si scorul a ramas 1:1, biletul e necâștigător?
M- am apucat de sala acum 2 săptămâni. Dar după ce fac picioare am observat că mă doare un genunchi sau celălalt pentru un timp. De ce? Compresele acelea sau ce sunt de le pui pe genunchi pentru...? (mai mult)
Am omoplatii foarte iesiti in afara ceea ce face ca spatele meu din lateral sa arate groaznic dar cand tin bratele sus sau in fata spatele e perfect, iar omoplatii stau cum trebuie.Stiti cumva ce trebuie...? (mai mult)
De ce s-a scumpit atat de mult pudra proteica din zer?
Salut! As vrea să știu părerea voastră dacă doriți să îmi scrieți ceva.Mi- as fi dorit sa fiu portar la fotbal sau handbal (favoritele mele) și (îmi este rușine să zic) să joc în liga campionilor...? (mai mult)
Fac antrenament acasă, calisthenics și cu gantere, in ultimele luni forța a crescut, la fel și masa musculară, dar mâna stângă e mai slabă (în putere) decât cea dreaptă dreaptă, pot face...? (mai mult)
Știu că la un antrenament de forță nu trebuie să trec de 5 repetări, cu ce greutate trebuie sa fac? Dar ce fac daca nu am o greutate destul de mare?
În ce constă în antrenament de forță? Cum trebuie făcut?
Ce post TV din ROMANIA va transmite LIVE la TV CUPA MONDIALA 2022 QATAR?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Casi43 întreabă:
Anonima1441 întreabă:
alexandradlr întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
Salut! Niciun produs nu trebuie consumat daca este trecut de data de expirare, indiferent de cum a fost stocat. Fiecare produs daca trece de perioada de expirare, suferă degradări la nivel enzimatic,...... (mai mult)
Bună, profesia de avocat, necesită absolvirea facultății de drept, care este de 4 ani, iar după urmează o stagiatură în barou timp de 2 ani. Acum, când vine vorba de a obține un loc de muncă...... (mai mult)
Rezonez foarte mult cu ceea ce spui tu. Când eram adolescentă am avut tot felul de joburi pentru a mă putea responsabiliza, dar și pentru a mă putea întreține la facultate. M- am lovit de foarte...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!