| Mihai123211 a întrebat:

Am 18 ani jumate si vreau sa iau testosteron pentru masa musculara.E bine sa iau de la varsta asta? Daca nu de la ce varsta e indicat sa iau?

6 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Terminati mai cu tampeniile astea.interventia asupra metabolismului nu e indicata decat in cazuri patologice.cu miscare si o nutritie sanatoasa creste masa musculara si fara sa-ti asumi riscurile inerente ''tratamentelor'' de tot felul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru a1doru):

"nutritie sanatoasa", ai idee ce inseamna asta pentru masa musculara?

| Cosmin86 a răspuns:

Dupa 21 de ani, corpul inca nu produce suficient testosteron pe cont propriu si o sa-l dai peste cap.

Dar stii ca daca bagi testosteron "din afara" corpul nu o sa mai produca => impotenta partiala sau chiar mai accentuata, nu? E o chestie de baza.

Mai bine iei proteine, creatina, glutamina, care nu niciun efect secundar + o alimentatie corespunzatoare si o sa cresti destul de mult

| Elvina a răspuns:

La nicio varsta nu e indicat asa ceva. Tu ai testosteron in tine, caci esti baiat, nu-ti trebuie altceva. Du-te la fitness, fa un sport, fotbal, inot, baschet daca vrei masa musculara. Nu iti introdu tot felul de porcarii in corp. Bafta!

| Marius1985 a răspuns:

Eu am folosit asta si am avut rezultate bune, e natural, nu m avut nicio problema: http://track.probolan50.ro/product/Probolan-50/?pid=116&uid=1419

| SerbanSnake a răspuns:

Nu mai asteapta anabolicele sau luarea de tesosteron se recomanda dupa 22-23 de ani, desi eu as zice sa nu iei decat daca vrei sa faci de performanta sport.