Salut,ce parere aveti de animal pak sunt bune? Se vad rezultate la sala? Multumesc
Salut! Cum se delimitează sistemul de punctare la handball? Câte puncte se primesc la o victorie și câte la un egal?
Ce televiziune va transmite NBA începând de anul acesta?
Bate luni România Lituania la fotbal?
Păreri Steve Austin?(Stone Cold)
Salut TPU! Pot practica tir sportiv dacă am ochelari de vedere? Văd că ei au niste ochelari speciali...am aproape -4 si vă dați seama ca nu vad foarte in ceață
Câștiga România diseară cu Kosovo la fotbal?
Salutare, știu că e o întrebare stupidă dar, pot folosii creatină chiar daca nu fac exerciții de sală? Vreau sa dau jos burta, și vreau să mi se vadă mai mult masa musculara.
Buna.Vreau sa fiu impresar sportiv, unde ma pot înscrie, la ce cursuri? Ca să fiu impresar exista în Satu Mare sau într-un oraș mai apropiat? Am 18 ani și vreau sa facă asta
Salut TPU! Stie cineva un club sportiv in Bucuresti unde pot practica tir sportiv (si de performanta)? Multumesc!
Salut TPU. Cunoaște cineva vreo sală de MMA din Buzău?
Messi sau Ronaldo? Care este cel mai bun fotbalist din lume din toate timpurile?
Salut, am o stare care nu îmi da pace merg la sala, ma antrenez corespunzător (intens) mănânc tot ce trebuie dar parca nu fac destul am ceva în interior care îmi zice ca nu fac suficient pot mai...? (mai mult)
Salut,știe cineva un loc în Craiova unde sa ma pot antrena cu mingea de fotbal?
Salut TPU! Știe cineva o sala de fitness prin zona militari residence/militari care sa fie mai micuța cu mai putini oameni?
Dupa cateva incercari de a face tractiuni duse pana la jumatate, am ajuns la un fel de invalidare a muschilor. Pot face flotari sau hammer curls, insa la tractiuni nu ma pot ridica nici un centimetru....? (mai mult)
Salutare,vin cu o întrebare sfântă ???? Creatina îngrașă sau nu? Ca am auzit multe păreri împărțite despre asta
Cât câștigă un instructor de pilates pe lună, cu aproximativ un an de experiență? Și toate nivelurile de calificare? Dacă omit anumite lucruri, corectați-ma
Câștigă Djokovic US Open anul acesta?
Dacă am un bilet câștigător la superbet trebuie sa îl scot neapărat de la agenția la care am pus biletul?
Poate FCSB sa bata joi pe Lask Linz? Se califica în Europa League? Ce spuneți? Ce prognostic vedeți la acest meci?
Cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2026?
Există o sală de box în Râmnicu Sărat pentru auto apărare?
Dacă faci box când ești copil trebuie să porți cască de protecție?
Salut! Merita downhill cu furca de 200mm pentru folosire zilnica si urban freeride, ca am auzit ca nu sunt eficiente pentru teren plat.
Care este greutatea + inaltimea unui baiat? 13 ani, 160cm, 66kg
Salut, am o intrebare, in ultima vreme am inceput sa intru in galeria stelei(FCSB), dar nu stiu cum functioneaza chestia asta cu brigaziile, cum functioneaza? Cum intrii intr-una?
Bunaaa, am 18 ani si sunt fata, vreau sa ma apuc de mma sau box, nu vreau de performanta, doar pentru mine, se poate? ( in Braila)
Cine știe cum se chema emisiunea de pe sport.ro de acum 15-20 de ani cu fotbal? Era ceva nemțesc dacă nu mă înșel, dar nu reușesc nicicum sa dau de ea. Apreciez orice răspuns.
Buna, vreau sa ma apuc de karate, am 18 ani si sunt fată, credeti ca e prea tarziu? nu vreau sa fac de performanta doar ca imi place. eu si muncesc, as putea sa ma duc cand am timp sau trebuie sa ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare despre sala Poți combina push pull legs și upper lower?
Salutare lume! De cevat timp mai joc la "aparate' online pe Superbet joc sume mici pentru fun iar de curan s- a adunat o suma la balance nu foarte mult (cateva sute de lei) dublu cat am bagat, intrebarea...? (mai mult)
Știu că e târziu pusă întrebarea, dar ce părere aveți de retragerea lui Southgate din postul de selecționar al naționalei Angliei? Și cine credeți că-l va succeda?
Buna ziua! Vreau sa imi cumpar o bicicleta. Am vazut una la Altex dar as vrea sa stiu daca este buna pentru ca ei nu sunt specializati pe partea de sport... Multumesc!
Bună, m- am apucat de sală recent de vreo 4 zile si am 15 ani, fac antrenamente doar pentru picoare(adică fac numai la aparatele de picioare cu greutăți ) și nu ridic greutăți cu mâinile.Credeti...? (mai mult)
Heiii, vreau și eu niște sfaturi de la voi, în ultimul timp am ținut gen o dietă în care mai mult mă înfometam și după un timp am început sa ma îngraș mai tare decât eram, e normal? Vreau...? (mai mult)
Daca fac sală doar pentru picioare voi ramele mic
Bună ziua, am sunat la 2 echipe de fotbal de liga a4a pentru a da probe dar ambii antrenori mi- au zis că nu pot daca nu am legitimație, acum întrebarea este cum îmi pot face legitimație daca nu...? (mai mult)
Credeți că România a luat puține medalii la JO?
Steroworld.com cine a luat și cum este ce efecte a avut asupra masei musculare?
Din ce cauză Universitatea Cluj este mai populară și mai susținută decât CFR? CFR este mai veche, din 1907, în timp ce U este din 1919
Salut,fac sala de 2 luni si as vrea sa iau creatina monohidrata si proteine am 17 ani, as putea sa iau linistit fara sa imi afecteze sanatatea creatina?
Salutare :) am o intrebare. Este in regula sa iau creatina monohidrata cu un suc "natural" de la magazin? As vrea sa mai schimb din moment ce am consumat-o pana acum doar cu apa si lapte. Dau funda :)
Unde pot sa fac o petitie ca sa numai avem VAR la noi in campionat? Asa ceva nu se mai poate! Rapid nu mai poate sa castige un meci din cauza VAR-ului :(
Dacă, presupunând prin absurd, s-ar juca la București un meci F.C.S.B. - Manchester City, la ce rezultat v-ați aștepta?
Vreau sa ma apuc de sala și unde gasesc niste sali ieftine din Bucuresti sector 6 sau sector 1?
Bună! Ce sfat aveți pentru o persoană care vrea să meargă la o sală de box? Am toate echipamentele de care am nevoie, și am o bază bună când vine vorba de anduranța. În ultima lună am ...? (mai mult)
Am nevoie de o recomandare/verificare. Vreau sa imi iau o bicicleta sub 1000 de lei pentru plimbari pe teren accidentat/drumuri satesti. Am gasit pe afisport.ro dar nu stiu daca este buna pentru ca mi-...? (mai mult)
Stie cineva un antrenor care face cursuri individuale de wing chun sau alte arte martiale in Iasi?
Rapid va castiga primul meci din acest sezon cu Dinamo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
pufulete2021 întreabă:
Cinic întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!