Cei mai activi useri din categoria Sport pe 5 Octombrie 2024 sunt:
Câștigă CSU Craiova la Oțelul Galați?
Ce păreri aveți despre fotbalul rusesc?
Bate FCSB pe Paok joi seara la fotbal?
Salut. Stie cineva unde gasesc codurile la meciuri pe Superbet? Multumesc.
Salut, am o problemă eu eram mai bun la skandenberg în brațul drept, față de cel stâng acum nu știu de ce nu mai pot împinge cu dreapta, îmi și pocnește umărul. Cum mână stângă am pus...? (mai mult)
Salut, oameni! Vreau să aflu și eu câteva păreri din parte celor care știu fotbal pentru că eu personal nu mai am idei. Sunt căpitanul unei echipe de liga a 5- a de u19 și avem probleme in obținerea...? (mai mult)
Cât mai continuă chinul Rapidului?
Cea mai buna sala de forta din Pitesti și cea mai buna de kick/mma? Din experientele voastre as vrea
Dacă produci febră musculară după tracțiuni,flotări,etc este bine să te oprești din prima zi, sau a 2-a sau să continui? pentru cei care nu are la îndemană recuperarea cu bazin etc
Știe cineva vreo sală de Muay Thai din Ploiești?
Salut stie cineva o sala de box in Arad care accepta incepatori? am 20 de ani
Pot sa iau creatina la 13 ani? Sau ce se poate intampla cu corpul meu dupa 1 sapt de creatina? Dau funda la cel mai bun raspuns.
Buna, TPU. Aș vrea pareri sincere (dar fara mistouri daca se poate) Sunt fata, am avut o perioada stresanta in viata mea din cauza unor probleme in familie si cumva mancam foarte mult ca sa imi "alin"...? (mai mult)
Messi sau Ronaldo? Puscas sau Ianis Hagi? Care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile?
Câștigă FCSB joi cu Rfs la fotbal?
Chiar merge la autoaparare sa-i bagi lumina de la o lanterna in ochi sa nu mai vada?
Daca stau degeaba si transpir, inseamna ca ard calorii si fac sport? ca oricum daca stai tot faci ceva
Salut! Ca sa pot retrage bani dupa Superbet pe un card trebuie sa am macar o depunere cu acel card? Mulțumesc!
Salut! Cum pot avea scutire pentru tot anul pentru scoala, deoarece fac sport de perfomanta si stiu ca aceasta scutire se poate lua daca esti ceva campion national, sau se poate lua si pur si simplu?...? (mai mult)
știe cineva de cursuri private de volley? În loc să mă bag direct într-un club fiind începătoare aș vrea să plătesc și să fac cu un grup de 3-5 persoane (adolescenți)
Ca sa ajungi in UFC trebuie sa stii mai multe arte martiale si la una din ele sa fii pro? Sau cum e?
Salut, de 2 ani jumate încoace m- am mutat in alta tara și am acaparat un stil de viață foarte sedentar. Ajung undeva pe la 500 1000 de pași pe zi și asa de 2 ani încoace.Recent m- am apucat de...? (mai mult)
Bate CSU Craiova diseară la fotbal?
Bate Juve diseară pe Napoli?
Buna TPU, cam cat costa un bilet la pariuri sportive?
Bate Dinamo diseară la fotbal?
Credeți că Dan Șucu va pleca de la Rapid?
Ce rețete de bulking cunoașteți? (Aici nu mă refer la acele rețete clasice de tip pui cu orez, vită cu broccoli sau ovăz. Mă refer la ceva diferit ce ați descoperit pe parcurs care v- a ajutat...? (mai mult)
Vreau sa gasesc un joc de fotbal de care am uitat. Am o descriere pe care am gasit- o pe TPU. Un joc frumos ar fi sechiate laughing nu stiu daca asa se scrie da in fine... Este nevoie de o poarta ...? (mai mult)
Cum debanezi un cont de pubg?
Care este echipa voastră favorită la fotbal din Europa?
Salut, o piscina/bazin deschisa si noaptea in Bucuresti? Multumesc!
Bate Juventus pe PSV în seara aceasta la fotbal în UCL?
Cât timp sa mă antrenez pe zi la bicicleta spinning de acasă pentru a slăbi și pentru a face mișcare pentru sănătate?
Cum sa fac sport acasă pentru sănătate și pentru a slăbi? Vreau sa incep sa fac sport dar acasă că îmi este mai ok.
Care vi se par cele mai bune echipe de club de fotbal din Europa și de ce?
Salut, daca folosesc gainer, proteina si creatină, in ce ordine ar trebui sa le iau?
Ce săli bune de MMA sunt în Timișoara?
Îmi poate recomanda cineva o sală bună de MMA din Timișoara? (De ce echipamente aș avea nevoie că începător?)
Salut. Am o intrebare. La pudra proteica din zer, se fac pauze de la administrare? Eu iau zilnic de un an jumate. Ar trebuii să fac o pauză și dacă se face pauză cîtă pauză trebuie făcut?
Cat costa sa merg la fotbal?
Salut, stie cineva de o sala de kickbox/mma in cluj(in manastur daca se poate) pentru un incepator? Vreau sa ma apuc de acest sport, si caut o sala primitoare cu un antrenor experimentat si care sa ...? (mai mult)
Buna seara! O sala fitness in Băneasa- Otopeni? Am intrat la Academia de Politie si as dori sa merg la sala dupa finalizarea orelor de curs. Nu trebuie o sala scumpa, doar ca sa ma pot...? (mai mult)
Orice sport te ajuta sa cresti in inaltime? Am inteles ca sportul stimulează productivitatea de GH (grow hormon) ce ne ajuta sa crestem in inaltime
Salutare! As avea cateva intrebari pe partea aceasta de fitness. Am nevoie de sfaturile dvs insotite va rog de cateva argumente. Va multumesc inca de pe acum pentru rabdarea pe care ati avut-...? (mai mult)
Salut, am pus pe România - Lituania ambele marchează total goluri 2.5 Da/- și nu prea ma pricep
Ce post de televiziune transmite meciul României?
Salut,ce parere aveti de animal pak sunt bune? Se vad rezultate la sala? Multumesc
Salut! Cum se delimitează sistemul de punctare la handball? Câte puncte se primesc la o victorie și câte la un egal?
Ce televiziune va transmite NBA începând de anul acesta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
PaulaPaulayt1 întreabă:
sabin89 întreabă:
Rebeca900006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!