TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
elenaaaaa56262
acum 10 ore | elenaaaaa56262 întreabă:

Buna! Pot sa slabesc la burta, sa imi fac talie, in timp ce sunt in surplus caloric ca sa iau in masa musculara in special pentru picioare si fund.

2
Răspunde Raportează
Ionutionut94
acum 16 ore | Ionutionut94 întreabă:

Salut, am o întrebare. Am 17 ani 1 76 și 76 kg. Am inceput serios sa fac sala de prin septembrie de pe la 71 kg și am terminat bulk ul la 80, alaturi de un program classic cu 2 grupe pe zi, am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ersimk
în 21 Martie | Ersimk întreabă:

In cat timp alearga un om normal 2 km? Dar unul antrenat?

10
Răspunde Raportează
MariaAndra122
în 21 Martie | MariaAndra122 întreabă:

Exista cursuri de pole dancing in Timisoara?

4
Răspunde Raportează
Alcapone234
în 21 Martie | Alcapone234 întreabă:

Salut,ca o cupa de creatina sa aibă 5 grame trebuie luata rasa sau cu vârf?

4
Răspunde Raportează
Scarlat_Delia_
în 21 Martie | Scarlat_Delia_ întreabă:

Buna lume, as avea o mică întrebare și asta este, cum pot sa ma înalt? Merg la sala și iau in fiecare zi 5g de creatina și am 1, 66 înălțime. Ps: eu nu sunt o persoana feminină sunt mai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
STSickSide
în 20 Martie | STSickSide întreabă:

Salut, stie cineva o aplicatie buna pentru sala cu diferite antrenamente care te forteaza sa ajungi la un anumit punct in anumite zile / luni, am 4 luni de cand fac sala si nu sunt multumit de rezultate,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
king5151
în 20 Martie | king5151 întreabă:

Salut, legat de Fotbal, am vazut ca se joaca niste meciuri intre internationale gen Italia Anglia, pentru ce sunt aceste meciuri? Amicale sau? Si cand se va juca EURO 2024?

1
Răspunde Raportează
razvyr315
în 19 Martie | razvyr315 întreabă:

Buna. Ce varsta trebuie sa ai ca sa poți intra într-o peluza la un meci de fotbal singur?

2
Răspunde Raportează
Ionut121208
în 19 Martie | Ionut121208 întreabă:

Salut. Avand in vedere ca CSA Steaua nu are drept de promovare, ce se va intampla daca acestia iau locul 1? Va promova direct echipa de pe locul 3?

2
Răspunde Raportează
Nngy
în 19 Martie | Nngy întreabă:

E creatina atât de importantă?

2
Răspunde Raportează
Palm?Fabian
în 19 Martie | Palm?Fabian întreabă:

Bună, mă numesc Fabian, am 16 ani și mi-ar plăcea să încep să merg la sală, dar am 49 de kilograme și 1, 60 metri, este în regulă?

2
Răspunde Raportează
rubenrbn05
în 18 Martie | rubenrbn05 întreabă:

Bună ziua! Am și eu o întrebare, cam cât ar costa să înființezi o echipă (sat) și după aceasta cam cât ar costa să o întreții lunar? Vă mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Stefan18348
în 17 Martie | Stefan18348 întreabă:

Pot merge la sala la 13 ani?(Nu o să fac bodybuilfing ci exerciții de agilitate, viteza, etc)

5
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 17 Martie | DaciaRomania întreabă:

De ce este oina sportul national al României, că nu prea îl joacă mai nimeni?

8
Răspunde Raportează
Andrei01828
în 17 Martie | Andrei01828 întreabă:

Care este perioada de admiterii pentru liceul sportiv LPS Buzau

2
Răspunde Raportează
Generalgrevious
în 17 Martie | Generalgrevious întreabă:

Sporting are sanse sa castige Europa League dupa ce a eliminat Arsenal la penalty-uri?

7
Răspunde Raportează
Gabialexa7
în 16 Martie | Gabialexa7 întreabă:

Dc ma doare genunchiul în interior este meniscul fisurat sau?

11
Răspunde Raportează
Gabialexa7
în 16 Martie | Gabialexa7 întreabă:

Bună seara am și eu o problema cu genunchiul drept ma doare când ma ridic sau când ma pun jos, sau când urc scările Specific fac fotbal de 5 ani Dau funda, ma doare partea din interior a genunchiului...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexandru9649
în 16 Martie | alexandru9649 întreabă:

Buna sunt Alex, am 14-15 ani și vreau sa-mi fac ma antrenez. Vreau sa am pătrățele sau sa mi dezvolt mușchii. Care sunt cele mai bune exercitii pentru pătrățele, biceps, triceps?

2
Răspunde Raportează
Bilii
în 16 Martie | Bilii întreabă:

Salut. Eu la piept fac. 4x12 bechpress cu 20kg si 4x12 dumbbell press 10kg/10kg. Dar nu fac deloc febra musculara la piept. Inseamna ca nu mai creste piepttul?

6
Răspunde Raportează
Cinevarandom009
în 16 Martie | Cinevarandom009 întreabă:

Salut! Am 14 ani si vreau sa ma antrenez sa fac mai multe double(Fotbal) Daca ma antrenez in pauzele de la scoala are rost? Adica ma antrenez si acasa dar la scoala are rost? Voi fi mai bun? Sau doar voi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robert03888
în 15 Martie | Robert03888 întreabă:

Ce sporturi sunt si ce probe se dau la LPS Slatina?

1
Răspunde Raportează
Anasta11200
în 15 Martie | Anasta11200 întreabă:

Sfaturi la săritură în lungime cu elan?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie | Anonim întrebă:

Salut TPU. Practic sala de 1 an de zile si am facut cat de cat patratele in partea de sus dar de la buric un jos e tot burta si se vede urat. Stie cineva cum pot pune masa musculara si acolo? Ofer...? (mai mult)

52
Răspunde Raportează
matteosurugiuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
în 15 Martie | matteosurugiuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh întreabă:

Salut, tot m- am întrebat zilele acestea, visul meu este sa joc la cupa mondială. Eu m- am născut în Italia și am stat acolo până la 5 ani, dar ceilalti membrii ai familiei mele sunt români,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anasta11200
în 15 Martie | Anasta11200 întreabă:

Bună! Am proba la sport mâine și aș vrea să știu care e cea mai bună metodă la un sprint de 50m. Mă antrenez de 2 săptămâni iar cel mai puțin am reușit 10 secunde. Timpul care aș vrea să...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IacobDany87
în 15 Martie | IacobDany87 întreabă:

La 50 g proteina cati ml de apa, lapte pot adăuga?

3
Răspunde Raportează
Andrei75390
în 14 Martie | Andrei75390 întreabă:

Salut! Este important să fac incălzirea inainte de alergare? Pentru că o evit și inainte de alergare fac un mers ușor de 200- 300m și apoi incep alergarea.Doar că de la un timp in timp ce alerg ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AjutoameniipeTPU
în 13 Martie | AjutoameniipeTPU întreabă:

Salut TPU. Cam in cat timp se vad rezultatele daca folosesti gantere? Pentru muschi.

14
Răspunde Raportează
mario0103
în 13 Martie | mario0103 întreabă:

Dacă scriu cu stânga mănânc cu stânga dar arunc mai bine cu mâna dreapta și joc fotbal mai bine cu piciorul drept sunt stângaci sau dreptaci? Și ce garda trebuie sa țin la box de stângaci sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SergiuStoica
în 12 Martie | SergiuStoica întreabă:

Am proba sportiva la liceu militar. Mai am la dispoziție 2 sapt jumate. Trebuie alergat 1000 m in 4.15 secunde, am deja 3 4 antrenamente la început n- am putut alerga un km acum pot cu încălzire și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 12 Martie | SingleForOne întreabă:

Se practică sportul "muay thai" sau aceste tactici, în general, în sporturile de luptă din România?

6
Răspunde Raportează
Madalin2004
în 12 Martie | Madalin2004 întreabă:

Salut, TPU! Ce alimente imi recomandați pentru surplus caloric?Imi este foarte greu sa imi iau caloriile, pentru ca la mine in casă se gatesc supe si d- astea! Noroc de shake ca imi iau 800/1000...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Maximo6888
în 12 Martie | Maximo6888 întreabă:

Salutare! Vreau să organizez mai multe turnee de fotbal și nu știu exact care sunt pașii de urmat pentru ca totul sa fie OK din punct de vedere fiscal. Îmi trebuie ceva PFA sau SRL? Țin să menționez...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sabin89
în 12 Martie | sabin89 întreabă:

Când o echiă primește un gol, toți membrii ei sunt supărați, toți se oftică. Cei din ehipa care a marcat, dimpotrivă, râd, se bucură, se îmbrățișează. E corect, e moral, să te ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Ionu?346546
în 12 Martie | Ionu?346546 întreabă:

Bună! Vreau să dau la Academia de Poliție așa că am inceput să alerg pentru proba sportivă. Problema e că recent in timp ce alerg mă dor picioarele, și nu, nu sunt mușchii este osul gambei pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nakanba
în 12 Martie | Nakanba întreabă:

Buna ziua, presa de la picioare lucrează și fesele?

9
Răspunde Raportează
Scarlat_Delia_
în 11 Martie | Scarlat_Delia_ întreabă:

Buna lume, as vrea sa ma apuc de sala pentru a slabi și sa am și o masa musculară mai mare pana la majorat(luna Septembrie anul acesta) și as vrea sa știu dacă creatina ma pot ajuta sa slăbesc,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sabin89
în 11 Martie | sabin89 întreabă:

Credeți că ziua de naștere a lui Messi ar trebui declarată Ziua Internațională a Fotbalului?

19
Răspunde Raportează
adrianpetrican
în 11 Martie | adrianpetrican întreabă:

Am pus 10 evenimente la pariuri pe cornere. Am auzit ca am sanse sa castig! Cum pot sa castig pe cornere?

11
Răspunde Raportează
Darius22012004
în 10 Martie | Darius22012004 întreabă:

Daca nu am mai facut viza la fotbal de 6 luni de zile si am luat legitimatia de la club, poate sa-mi faca ceva daca declara ca am furat-o?

0
Răspunde primul Raportează
randy93333
în 10 Martie | randy93333 întreabă:

De ce bărbații când merg la sala de forta pun accent mai mult pe dezvoltarea pectoralior fata de date grupe?

2
Răspunde Raportează
1337alex
în 10 Martie | 1337alex întreabă:

Intr- o bataie, dupa ce am dat primul pumn, mi- e frica sa il dau pe al doilea, am o frica de cand eram mai mic sa nu iau vreun pumn in burta si sa vomit, deci dupa ce am dat primul pumn, imi e frica...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anuseabusea
în 9 Martie | Anuseabusea întreabă:

Bună. Am o întrebare. Am început sa fac exerciții pentru mărirea feselor și am observat ca doar la piciorul drept simt febra musculara si mușchii în tipul exercițiilor doar la piciorul drept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fantaspirit2k23
în 9 Martie | Fantaspirit2k23 întreabă:

Am șanse să câștig biletul asta ce spuneți? Sporting - arsenal 2 solist Leverkusen- ferencvaros 1 solist Anderlecht - Villareal Psf2 Aek Larnaka- West Ham Psf2 Sevilla - fenerbahce 1 solist...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
IonutBDS
în 9 Martie | IonutBDS întreabă:

Salut! Știe cineva care este mai bun, Weidner Mega MASS 4000 sau 2000?

2
Răspunde Raportează
nxnsnsnsnsn
în 9 Martie | nxnsnsnsnsn întreabă:

Salut, stie cineva de unde pot cumpăra niste ghete de fier si bune pentru rugby in jur de 200 de lei? dau funda

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie | Anonim întrebă:

Cine mai e suporter oțelar de pe aici(al echipei de fotbal Otelul Galați, fostă campioană în 2011)Eu numai cu Otelul țin din Romania.Din străinătate țin cu Arsenal. Credeți că Otelul va ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georgett021
în 8 Martie | Georgett021 întreabă:

Buna TPU, ma tentează in ultima vreme sa ma apuc de judo. Problema este ca am probleme cu coloana respectiv am cifoză. Am voie sa fac sau nu?

13
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandracoman433
    trimisă acum 19 ore

Alexandracoman433 întreabă:

Buna TPU într- o relație de 1 an este normal sa dăm parolele de Facebook iubitul meu nu este de acord cu asta el a spus că merge pe încredere mi- a spus că nu este normal să- l controlez și că...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • sabin89
    trimisă acum 11 ore

sabin89 întreabă:

Am citit pe net că în zilele tulburi din decembrie '89, mai exact când Ceaușescu era în Iran, într- un TIR frigorific s- au încărcat de la morga Spitalului Județean Timiș, 40 de cadavre "neidentificate"...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • StrongHeart
    trimisă acum 12 ore

StrongHeart întreabă:

Actionea de a ajuta pe cineva in nevoie este o obligatie morala? Unii zic ca da, altii ca nu. Care este adevarul?
    19 răspunsuri
  • maphiotul
    trimisă acum 11 ore

maphiotul întreabă:

Salut Filmele horror participa la Oscar? Daca da, a castigat vreodata unul? Mersi
    18 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    DariaDark
    DariaDark a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    andreeaeml1200
    andreeaeml1200 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Alpha00
    Alpha00 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Salut! În general, avizul psihologic este o parte importantă a dosarului pentru obținerea permisului de conducere și este obligatoriu să fie prezent la proba practică. În caz contrar, s- ar putea...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.505.336
  • Întrebări: 3.841.185
  • Răspunsuri: 17.014.615
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 19 minute
Ce zici de un quiz?
Continua versul...

Continua versul...

Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!

Start quiz
Categorii
  • 642.075 Adolescenţi
  • 51.551 Afaceri & Financiar
  • 22.444 Artă şi Cultură
  • 65.747 Auto & Moto
  • 141.395 Beauty & Fashion
  • 16.406 Benzi desenate
  • 50.832 Carieră
  • 18.795 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 285.453 Conversaţii