| deyaaaa a întrebat:

Buna,am cateva kg in plus,ideea e ca slabesc usor,daca as alegra cateva saptamani dimineata as avea exact cate kg vreau,ideea e ca nu stiu,parca mi-e rusine sa ies si sa ma vada oamenii ca alerg de nebuna pe strada(stau intr-un sat jalnic cu oameni de rahat,scuzati limbajul dar asa e,nu e o fita da aici sunt oameni foarte oribili)in plus sunt si copii de varsta mea,sunt o fire foarte timida si din cauza kg mele as prefera sa stau inchisa toata ziua in casa si de aceea ma si ingras, cum as putea sa nu mai imi fie rusine sa ies sau sa nu mai imi pese de parerile altora?

8 răspunsuri:
| floryynnel a răspuns:

Asta e viata la sat(acelasi lucru patesc si eu)
Poti alerga dimineata, pe la 5 jum-7. Satul vostru nu are parc? sau poti sa alergi pe camp. In plus, dupa ora 9 incepe caldura, iar seara de obicei este cald, deci...
Daca te duci si alergi, in cel mai rau caz ce poti patii? Se uita tampitii dupa tine, poate o sa comenteze 1-2 retardati(sau toti), cam atat. Ce mare lucru? si ce daca se uita, te barfesc...
Preferi sa stai cu kg in plus, iar in timp se vor acumula....ai prefera sa stai asa? doar ca lumea o sa vorbeasca?
O perioada, te poti duce la o ruda la oras, si poti alerga acolo.
Ce rezolvi daca iti pasa de lume? te ajuta cu ceva?
Sunt in acceasi situatie, tu cum vrei sa fii? sa te simti bine in corpul tau( dupa care, o parte din cei care te-au vorbit o sa te invidieze) sau stai, pune kg pe tine, si in curan o sa ajungi subiect de barfa.
Mna...ce daca zice o baba/mosneag ceva, oricum mai au putin si mor(nu mai conteaza parerea lor). Daca zic cei de varsta ta, sunt idioti, si nu ar trebui sa iti pese, ar fi bine sa razi cu ei.
Poti sa iti iei pe cineva cu tine sa alergati, o sa scapi de timiditatea aia. Succes( scuze in caz ca m-am repetat)

Răspuns utilizator avertizat
| Marius1985 a răspuns:

Incearca exercitiile astea: http://steroizi.ro/articole/exercitii_pentru_slabit_facute_acasa.php si nu vei fi nevoita sa iesi din casa/curte sa alergi.

| manumyman a răspuns:

Gandeste asa:
-daca nu mergi sa alergi lumea o sa rada de tine ca esti grasa si ca stai toata ziua in casa
-daca mergi sa alergi, lumea probabil va rade de tine, dar cand vor vedea ca faci progrese, o sa devina invidiosi.
in ambele cazuri or sa rada de tine, insa in al doilea vor inceta, si vei avea satisfactia ca ai reusit sa indeplinesti ceva ce ti-ai dorit
Sfatul meubig grinu-te chiar acum la alergat!

| Danescu_Alin-Gabriel_1979 a răspuns:

Gandeste matur.,, Cainii latra ursul merge", doar stii proverbul. Pot ei sa rada si sa vorbeasca cat or vrea, pur si simplu ignorai!

| Fustii a răspuns:

Parerea mea e sa vorbesti cu un amic/ amica sa te insoteasca dimineata la alergat si nu trebuie sa iti fie rusine de cum arati. Arata'le la toti ca poti fi alfel si daca chiar vrei sa slabesti fa'o! Succes!

| deyaaaa explică (pentru Fustii):

Imi place sa fiu singura cand alerg, doar eu si gandurile mele si muzica din casti, ma ajuta mai mult, imi place sa fiu singura

| HöchsmannAlecs1998 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti cauta cura Dukan, e foarte tare nu mananci ulei, zahar(dulciuri), carne (de curcan si de pui ai voie) si daca te tii si de sport, bun ar fi sa faci sala slabesti.Aceasta cura are mai multe faze.Stiu ca la una dintre faze iti alegi un produs sau un fel de mancare care (practic ingrasa) odata pe saptamana. Daca esti de la sat reepet nu manca prostii si fa miscare in casa. Exista si un site dar nu cred ca gasesti produsele necesare.Dar uitate pe acest site http://www.retete-dukan.ro/ si incearca sa respecti cat poti tu de mult aceasta cura si slabesti sigur.Mult Succes!