| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Având în vedere faptul că suporterii bosniaci au făcut scandări antiromânești aseară, voi ține cu Austria pentru meciul de marți. De asemenea faptul că suporterii unguri au făcut la fel când Ungaria a jucat cu Turcia, voi ține cu Irlanda pentru meciul de astăzi. Care sunt alegerile voastre pentru meciurile Austria - Bosnia și Ungaria - Irlanda?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Cred că a fost potrivit că au făcut scandări rasiste, așa poate mai văd românii ăștia suveraniști care bat imigranții cum se simte când cineva te desconsideră pe baze rasiste.Aceeași români suveraniști care s-au dus prin alte țări și au furat, violat, ucis și ne-au făcut țara de rușine.Să nu ne mai mire când alte țări ne tratează cu dușmănie, pentru că ei au contribuit la asta.
Cu Ungaria nu voi ține niciodată și nu pot înțelege cum suveraniștii noștri pot lăuda o țară al cărei conducător contestă foarte des însăși suveranitatea României.

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Lasă că nici suporterii noștri nu sunt mai breji.
Din păcate fotbalul a ajuns dintr-un sport de gentelmeni să fie practicat de huligani - pe teren și in tribune. De aia eu prefer să merg la rugby - e un sport dur, de contact fizic direct, dar jucătorii au un alt nivel: rar se produc durități gratuite și conflicte deschise. Așa cum ești tu singurul de pe TPU care se uită la handbal feminin, eu cred că sunt singurul de aici care preferă să meargă la meciuri de rugby. Anul trecut la un meci al echipei locale de rugby eram mai puțini spectatori decât cei aflați pe teren și pe bancă.

| Cipi1212 explică (pentru J0B0MAT):

????

| Cipi1212 explică (pentru gabicoo):

Din păcate rugby-ul este un sport dur.