| asddsafdcfgt a întrebat:

Stiti de jocul acela 10-1 (cu corda)? Am uitat cum era la 6, 5, 4, 3, 2, 1!

3 răspunsuri:
| MiHaI a răspuns:

Pentru acest joc este nevoie de o coarda de sarit, se incepe de la nr 10 si fac 10 sarituri cum stie fiecare, la 9 sarituri, se sare odata cu dreptul odata cu stangul, la 8 sarituri se sare in 2 picioare unul langa altul, la 7 sarituri se sare intr-un picior, la 6 sarituri se spune "foaie verde stai de sase l-am facut pe 6", la 5 sarituri se sare odata cu ambele picioarele despartite apoi apropiate apoi iar despfacute apoi iar apropiate apoi iar desfacute, la 4 sarituri se sare de 2 ori in piciorul drept si de 2 ori in piciorul stang, la 3 sarituri se sare cu picioarele incrucisate, la 2 sarituri se spune "foaie verde de trifoi l-am facut pe 2", la o saritura se sare cu mainile incrucisate. Cand gresete un copil adica sa incurcat sau nu a facut bine trece alt copil la sarit coarda.
Castigatorul se poate stabili in mai multe moduri, de exemplu cine a facut cele mai multe serii de sarituri fara sa greseasca.

| TeodoraMaria98 a răspuns:

Pai la 6 bagai de 6 ori coarda pe sub picioare.
La 5 Sareai o ddaataa normal si o data mai cracacit
La 4 sareai de 2 ori pe un picior si de 2 pe altul.
La3 sareai o data pe un picor o data pe celalalt si o data simplu pe ambele adica.
La 2 sareai o data pe un picior o data pe celalalt.
Iar la 1 sareai simplu pe ambele piciaoare
Fundaapuppy dog eyes

| Dainel a răspuns:

Eu il stiu desi sunt baiat.Incepi de la 10 si termini la 0.si fiecare are miscari diferite:
10-sari normal
9-un picior in fata si treci coarda printre picioare
8-dintr-un picior in altul
7-intr-un picior
6-isari de trei ori intr-un picior si schimbi piciorul
5-zau ca nu il mai stiu
4-la inceput stai cracanata si apoi dupa ce sari le aaduci unul linga altul
3-sari de doua ori si a treia cu incrucis
2-sari odata si apoi incrucisezi mainile
1-sari direct incrucis
0-se repeta toate niscarile de doua ori
asa ne jucam noi daca e altfel nu primesc funda?