Eu nu mă prea pricep atât de bine la chestiile astea! Da știu ceva sigur cu Adevârat! Orice sport ai practica! Ai grijă să nu rănești pe alți oamenii! Nu ști cum te vei enerva! Nu știu cum vei reacționa la dezumanizările altor! "oamenii" și îți vei pune viața ta și al altora în pericol! într-o situație gravă!
învață să fi om! în orice situație! Este bine că practici sportul pe care, ți-l dorești dar practică cu atenție! Să nu te lași dus de val! Să nu începi să ai impresia că ești "Vandam"! Și să începi săte legi de oamenii! Că ști să dai cu pumnul!
încă ești un copil! Mai ai mult de tot de învățat și de înțeles din sportul de contact, ce ar trebuie să înveți și să înțelegi cu Adevârat! străduite cu aceași măsură! pe care te strădui să fi cel mai bun în box! Să nu uiți Niciodată! Sâ fi om! Cu Adevârat în orice situație! și când dai în "rivalul tău"! fă-o cu milă! și nul umili, nu-l înjosi, nu-l consider sub nivelul tău Niciodată! Sâ nu începi săi tratezi pe ceilalți! și oamenii! cu nesimțire!, aroganță!, obraznice!, "băiețeală"! figurile!, Arfele!
Străduitete în egală măsură să rămâi om! în orice situație! Nu te lăsa, provocat! De toți Maidanezi de pe Maidan! Nu ai nevoie să-le demonstrezi! Absolut nimic! Stai departe de anturajele ces pline de scandalagi! Ceși caută probleme! Ce tu! Vei ajunge să-le suporți din cauza lor și a ta! Dacă le oferi ocazia! Să le arăți cine ești tu"! Fi om Serios! Fi băiat Serios! Rămâi om! în orice situație! Evită belele! Evită pe toți care te provoacă! la bătaie! scandale, parten parte! Astea o să-ți deschidă! Ușile care nu țile doresc Niciodată să ajungi la ele! Doamne Dumnezeule ferește și Isus Hristos! Lasă să fie ei mai jmecheri, mai tari, mai "băieți"! Mai ce vor ei! Tu rămâi tu! și cel mai important! Rămâi om! Rămâi băiat serios și o sa devi un bărbat Adevârat!
Răspunsul e cât se poate de simplu, dar tu te complici din motive inexplicabile:
Du-te la box!
Adevărul dur e că sala la care mergi va funcționa la fel de bine și fără tine, iar dacă nu îți place sportul nu are rost să continui.
Eu am iubit kickboxul, am făcut performanță, am și antrenat, dar ce n-aș fi dat să-mi placă boxul la același nivel. Altceva e când practici un sport olimpic, ai alte oportunități. Deci have fun, dacă ești bun de ceva, poți avea multe avantaje