| farcry444 a întrebat:

Care e greutatea ideala la varsta mea? 22 ani, acu am 67-68, 175 cm circa, nu fac sport si momentan nu lucrez, inainte cand lucram aveam maxim 63, am pus grasimi si am putina masa musculara.
Dar totusi am obsv ca am ramas la aceleasi kg constant si sunt ff sedentar laughing, sa incep usor sa merg vreo cativa km pe jos sau cu bicicleta poate revin cum eram inainte 63kg?

Răspuns Câştigător
| angel6lust a răspuns:

Ești femeie sau bărbat?

| farcry444 explică (pentru angel6lust):

Barbat.

| angel6lust a răspuns (pentru farcry444):

Mi se pare cam slab un bărbat de 63kg la 1.75 (prefer mușchii).

Dar, no, discută cu medicul. Fă mișcare, ține regim, mergi la sală. Succes!

| farcry444 explică (pentru angel6lust):

Cate kg trebuie sa am?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru farcry444):

In jur de 75 kg. Dar asta înseamnă să duci și o viață mai activă, sedentarismul la vârsta de 22...nu e bun deloc și nu prea am auzit. Tinerii se obicei sunt mai activi. Fa sport, du-te la sala, trăiește organizat, cauta-ti un job. Lucrurile aceste te vor face sa te simți împlinit. Bafta.

| farcry444 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Nu ma duc la sala, n am fost niciodata ce sa ma duc acum, habar n am cu ce se mananca, cred ca singurul lucru car imi place e sa ma plimb cu trenu

27 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te la muncă. Vei ajunge la 63 de kg.

| farcry444 explică (pentru darrio2007):

Ehhh, inloc sa mi zici sa fac sport, tu ma trimiti la muncaa!

Păi nici sport nu vrei sa faci frate, vrei doar sa te plimbi cu trenul. Știi povestea omului leneș? "Da' muieți îs posmagii?" Na cam așa ești și tu. Nu mai cere domnule păreri daca oricum.ni vrei sa faci nimic. Fii in continuare sedentar. Una e sa ai 75 de kg de masa.musculara la 175cm li alta eu sa fi doar slana de 63 kg la aceeași înălțime.N-am auzit în viața mea de un sedentar la 22 de ani. Tu nu apuci 50 in stilul asta de viață. Dar fiecare cum își așterne așa doarme.

| darrio2007 a răspuns (pentru farcry444):

„inainte cand lucram aveam maxim 63, "
Tu ai scris cele de mai sus.
Deci este verificată metoda, nu?

| farcry444 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Pai ce imi dai tu bani sa fac sport?

Muncește mah leneșule. Mai ești și nesimțit. Ratații tarii

| Violleta2022 a răspuns:

Ca baiat de 22 de ani si 1.75m trebuie sa ai 75kg.

| farcry444 explică (pentru Violleta2022):

Zici? Pai si de ce nu le am?

| Violleta2022 a răspuns (pentru farcry444):

Fiindca nu te hranesti cum trebuie, de aceea nu ai acea greutate normala, pentru varsta si inaltimea ta, iar cu aer nu ai cum sa iei in greutate.

| farcry444 explică (pentru Violleta2022):

Sunt zile in care nici nu mananc. si mananc gen 1 data pe zi, sau cand apuc

| Violleta2022 a răspuns (pentru farcry444):

Atunci de ce te miri ca nu asimilezi kg in greutate, cand tu esti subnutrit, nemancand nici macar ca este normal pentru un om.
La cat de micut si slab esti, esti deja un mare dezvantaj daca vrei sa cuceresti o fata, fiindca pari a fi un om bolnav...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Esti ok, dar ia si mergi zilnic macar o ora pe jos in ritm mai alert, apoi dupa ce asta devine lejer, baga bicla. Vezi ca la bicla nu te urci si simulezi mersul cum vad pe unii, ar trebui sa scoti MACAR 15 kmh viteza medie la inceput. Ideal ar fi sa nu te opresti una-doua, ci sa gasesti un traseu pe care sa poti pedala constant macar o ora. Bine, si grija la alimentatie.

| StoicAnalysis a răspuns:

In medie greutatea ideala la barbati, este cu 10 mai putin decat inaltimea.
Adica 1.70 cu 60
1.80 cu 70
1.60 cu 60, etc.
Nu este obligatoriu sa fie asa, dar in general cam pe aici se invart valorile.

| eliancodrut a răspuns:

Esti slab pentru inaltimea ta. Greutatea ideala este la barbati 2 kg in plus fata de ce trece 100 cm la inaltime, iar la femei cu 2 kg. in minus.
Dar astazi, cand tinerii au picioarele si mainile ca fuschitoarele nu mai este posibil.

| angel6lust a răspuns:

Mulțumesc pentru fundă! love struck

| Xena20 a răspuns:

Eu zic că ai greutate normala, nu ai de ce sa te îngrijorezi. Oricum la 1, 75 in jur de 75 kg e greutate normală, daca ai 67-68 nu e mult, e foarte bine. Mai multa mișcare e bine să faci oricum pentru sănătate.

| farcry444 explică (pentru Xena20):

Sa fac sport sa ma placa fetele?

| D7Alina777 a răspuns:

Fratele meu are mai bine de 1, 80 m, 20 de ani dar are 50 Kg. Dacă ai 68 e prea mult.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru D7Alina777):

Fratele tau e scandura. Greutatea ideala pentru el este intre 70-80 kg, la inaltimea aia.

| D7Alina777 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Nu e chiar scândură dar e puțin slab. Maxim ar fi ușor nu slab, poate unii sunt mai grei dar slabi sau unii ușori, aici depinde de oase, de genetică. Eu am 42 kg la 21 de ani și 1, 62m, da nu par slabă sau cel puțin nu prea slabă. Am auzit un caz că cineva era foarte slab dar avea foarte multe kilograme din cauza densității osoase (oase grele)

| StoicAnalysis a răspuns (pentru D7Alina777):

Pai tu esti femeie. Femeile au densitatea osoasa mai slaba. La barbati insa, difera situatia.
Fratele tau daca are peste 1.80, minim trebuia sa aiba minim 60 de kilograme.
El acum la 50 de kilograme este subponderal.