| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Ce post TV din România o sa transmită in aceasta seara meciul din Uefa Nations League Croația Anglia?

3 răspunsuri:
| corneljipa a răspuns:

Nu cred ca e pe vreun post. Rezumatele vor fi pe PRO TV la toate meciurile din UNL disputate azi, la putin timp dupa incheierea lor.

| StanescuAuritaGavrila a răspuns:

Citez de pe ''gsp '' Noua competiţie înfiinţată de UEFA pentru echipele naţionale a început, însă cu excepţia meciurilor în care evoluează România şi care vor putea fi urmărite pe Pro TV, restul partidelor nu vor putea fi vizionate la nicio televiziune din ţara noastră!
Forul european a avut pe masă o propunere, cu o sumă extrem de bună după cum susțin surse din piața media, făcută la comun de Telekom Sport şi Digi Sport, posturi ce deţin cam toate competiţiile sportive.
UEFA n-a respins în primă fază respectiva ofertă, dar brusc a luat o decizie surprinzătoare: a scos de pe piaţa românească pachetul cu jocurile din Liga Naţiunilor. A preferat să nu le mai comercializeze deloc decât să dea curs propunerii financiare primite.
Cum Pro TV a aplicat doar pentru meciurile "tricolorilor", nu şi pentru restul din Liga Naţiunilor, în această perioadă, iubitorii fotbalului din România nu vor avea parte la TV şi de alte partide.

| Drimmero a răspuns:

Le vezi pe net, dar competitia asta este fix pentru amicale 'oficializate', nici macar preeliminarii nu sunt.