| Cristian2003 a întrebat:

Cine este mai bun: cristiano ronaldo sau lionel messi?

Răspuns Câştigător
| V1sL0w a răspuns:

Dupa parerea mea: Cristiano Ronaldo
de ce?
El stie sa suteze extraordinar cu ambele picioare, el nu este genul de om sa ceara pase in fata porti, suteaza de la distanta cu o putere incredibila mai ales cand sare sa dea cu capul... rupe poarta in doua.
Viteza. se spune ca este mai rapid decat un Audi happy el stie sa faca scheme cu mingea, driblingul este incredibil
Alcatuit din Step over, Rainbow, Elastic, si multe scheme complicate.

Messi: Un jucator extraordinar are 4 baloane de aur. Singurul jucator.
Un record urias de vreo 100 de goluri.
Nu stie sa suteze cu stangul, dar se demarca foarte bine astea i'a adus cele 4 baloane de aur, daca nu era Xavi si Iniesta acum avea 1 balon de Aur, nu prea stie sa loveasca cu capul, a fost driblat de Ronaldo, Ribery, Ronaldinho, Robinho, kaka, pepe si multi altii.

54 răspunsuri:
| PinkPanter a răspuns:

Dupa parerea mea Cristiano Renaldo :I

| MariusGabriel a răspuns:

Maica-ta...Funda?

| David007 a răspuns:

Lionel Messi deoarece a castigat balonul de aur.

Răspuns utilizator avertizat
| RazvanNikolas1994 a răspuns:

Lionel Messi e cel mai bun jucător din lume!

| WR104 a răspuns:

Cine o avut mai multe realizari ala e cel mai bun.

| cristiiiiiii a răspuns:

Amandoi sunt foarte buni. Doi jucatori de top care si-au facut un nume in fotbalul mondial. Nu se poate spune cine este mai bun fiecare isi vede favoritul ca fiind ''zeul fotbalului''. Amandoi au niste calitati greu de egalat si ma bucur ca ne incanta cu meciurile senzationale pe care le fac

| allexxys a răspuns:

Iti spun eu Cristiano Ronaldo cu siguranta.winking :X

| pwp a răspuns:

Messi cu siguranta

| ImmortaluL a răspuns:

Ronaldo e mai bun, priveste aici http://www.youtube.com/watch?v=euMu1SKi-ak nu stiu cine l-a vazut vreodata pe Messi sa faca asa, Messi ia balonul de aur numai cu ajutorul lui Xavi, el este cel care-i da MAJORITATEA paselor decisive, Ronaldo isi face mai mereu singur treaba. Nu zic ca Messi nu e bun. Dar totusi Ronaldo e mai tehnic, mai rapid si are si sutul mai puternic.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru ImmortaluL):

Adica vrei sa zici ca Real e o echipa varza si Ronaldo nu se compara cu restul echipei happy.Las-o balta. Messi e mai bun, are o eficienta mult mai mare.I-a batut Ronaldo cumva recorul lui Gerd Muller? Cred ca nu.Insa de obicei fetele il plac mai mult,ca vezi doamne, e "macho". Daca vorbim de driblinguri, Ronaldo face mai multe giumbuslucuri decat Messi, dar adesea inutile, caci nu are eficienta la finalizare. Dupa parerea mea Ronaldinho se pisa de sus pe C.Ronaldo in ce priveste schemele, iar Ronaldo brazilianul e mai bun decat Cr.Ronaldo.

| RainboyDash a răspuns:

Sau.

| ImmortaluL a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Ma eu mi-am spus parerea, si da Ronaldinho e mai bun, si Ronaldo brazilianul probabil egal, n-am spus ca Real e o echipa varza, m-am referit la faptul ca Ronaldo are placerea de a-si face singur treaba, adica nu e ca Messi care mai mult asteapta pase de la Xavi, e doar parerea mea. Si da probabil ca Ronaldo face mai multe giumbuslucuri dar totusi el nu dribleaza ca Messi, Messi dribleaza clasic si simplu. SA driblezi cum o face Ronaldo e mai dificil.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru ImmortaluL):

Probabil,insa nu este destul de eficient Ronaldo. Da Messi e un atacant de careu pur sange, care fructifica orice pasa buna, si daca dribleaza, dribleaza scurt si simplu, si de multe ori si eficient.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru ImmortaluL):

Si dupa parerea mea, imi placea mai mult Ronaldo cand era la Manchester Utd

| ImmortaluL a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Da, si mie, de cand s-a dus la Real parca s-a cam prostit putin.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru ImmortaluL):

Probabil i s-a urcat vedetismele la cap. Daca ramanea modest si muncitor ca Messi(nu am auzit de MEssi implicat in tot felul de relatii sexuale care mai de care), poate era altundeva.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Dupa parerea mea tu nu ai nici o treaba cu fotbalul..auzi la el"Ronaldinho se **** de sus"

| Ibrahimovic a răspuns:

Ronaldo e cu multe clase peste Messi.A da goluri si a bate tot felul de recorduri scoase de jurnalisti nu inseamna a fi cel mai bun fotbalist.un fotbalist se remarca nu doar prin goluri ci prin toate calitatile sale, asadar Ronaldo e net-superior lui Messi la toate capitolele!

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Ibrahimovic):

A da,asta inseamna ca Ronaldinho,dupa spusele tale,e net superior lui Ronaldo,caci Ronaldinho pe vremea lui era uimitor,facea driblinguri galactici,dadea goluri fenomenale,driblinguri la care Ronaldo doar visa.Ce stie Ronaldo cel mai bine e sa faca biciclete si alte smecherii,bazate pe viteza,insa daca jucatorul e stabil pe picioare,poate sa-l faca pe Ronaldo. Nu-ti fa griji,ma uit de multi ani la fotbal,inca de cand juca Ronaldo la Manchester,si am vazut un regres a lui Ronaldo, mai ales din punct de vedere al spectacolului(cele mai faimoase driblinguri le-a facut la Manchester). Dupa parerea mea, Ibrahimovici e mai bun, mai eficient, si uneori mai spectaculos decat" macho" Ronaldo. Mi se pare ca a devenit neserios si cu ifose de vedeta.

| TheStory a răspuns:

Messi. Mai trebuie sa mentionez de ce?

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Ronaldo,e mai atletic,face spectacol,cand incearca foarfece, incearca loviturile libere caracteristice lui, insa nu e un jucator deosebit, un jucator care sa-si traga echipa dupael, lider de echipa asa cum a fost de exemplu Zidane. Sa-ti mai spun un secret: dupa parera mea Clau-Gol a fost mai bun la lovituri libere decat Ronaldo. Punct.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Intr-adevar si eu am observat ca Ronaldo facea driblinguri mai spectaculoase la Manchester si in sezonul 2007-2008 a avut un an magnific dar de cand a venit la Real, parerea mea, a devenit un jucator mult mai matur nu se mai complica intrand in unghi si nu realizand nimic, dand pase mai multe si mai bune(La Manchester se baga de unul singur si uneori ii iesea, alteori nu).Cat despre parerea ta ca Ronaldinho facea driblinguri la care Ronaldo visa pot sa iti spun ca Ronaldonho a fost un jucator fantastic dar asta cam 2 maxim 3 ani.Marii jucatori din istoria fotbalului erau foarte buni chiar si la finalul carierei, gen Zinedine Zidane, Fillippo Inzaghi, Zico si altii, in schimb Ronaldinho din 2007incoace se chinuie sa mai dea cate un gol o data la o luna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Veşnicele dispute " ştiinţifice " între fanii celor doi. laughing

Messi este peste Cronaldo.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai cred ca Messi, dar si Cristiano. Ambii sunt buni, ce nu are Messi are Ronaldo si invers, cred.
*-*

| dany2918 a răspuns:

Daca ne uitam in palmaresul amandorura eu zic ca messi este un jucator mai bun pentru ca el are mai multe baloane de aur fata de cr7

| Ibrahimovic a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Nu a spus nimeni ca, Claudiu Niculescu nu era mai bun la lovituri libere decat CR7 si nu am spus eu ca Ronaldo e foarte bun la lovituri libere(de obicei nu ii prea ies, dar si cand ii ies ii ies)!

| Stelist28 a răspuns:

Lionel Messi a marcat anul acesta 71 de goluri daca nu ma insel...

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Am observat, dar ma refeream strict.Ronaldinho in perioada de glorie, era fenomenal.Am vazut un video, in care erau comparati cei 2, si am observat ca Ronaldo avea driblinguri cateodata destul de monotone,in timpc ce Ronaldinho, inventa intotdeauna ceva nou. Dupa parerea mea, nu este ca Ronaldo este mai matur, ci ca i s-a urcat vedetismul la cap, nu mai e serios *vezi escapadele sale sexuale).

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Asa poti sa zici si de Raul Rusescu.Ca sta numai in fata porti, e profitor sida multe goluri din penalty.Un fel de MEssi.Si totusi Raul rusescu a fost considerant cel mai bun atacant dn tur, eficient si spectaculos.Atunci de ce n-ar fi si Messi.

Întrebări similare