Dupa cum vezi, parerile sunt impartite ![]()
Sunt unii care prefera dimineata, nici inainte nici dupa antr. Eu personal prefer inainte.
Acum ramane sa incerci sa vezi cum progresezi cel mai mult : dimineata, inainte sau dupa antr
Nu are nimic, dar mai bine il iei inainte de antrenament pentru a te asigura ca vei avea o pompare cum trebuie deci=>un antrenament bun.
Eu sunt contra, parerea mea este ca aceasta creatina trebuie consumata numai si numai dupa antrenament. Si eu folosesc acum acelasi pachet promotional, de pe megaproteine, serious mass+creatina 300g. Si esentialul este ca tu ai luat creatina goala banuiesc, ceea ce este o mare greseala. Creatina se ia impreuna cu carbo simplii pentru a putea fii asimilata si a ajunge in tesutul muscular.
Chestia cu pomparea, cum spuneam, e aiurea...scrie clar pe borcanel "creatina se ia dupa antrenament". De ce nu luam in seama asta? Una e ce scriu astia pe site, alta e ce scrie producatorul. Pentru mine creatina inainte de antrenament =0.
Creatina se asimileaza bine dimineata si dupa antrenament.Iao dupa antreanament, atunci se asimileaza bine.