| NaNeSuDhOp a întrebat:

Salut
ma ajutati sa ma decid ca nu pot deloc.
culturism sau armwresling?
va rog dati-mi raspunsuri dati-mi raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pai da, in perioada extra-competitionala le faci pe amandoua, pregatire generala si inanite de concurs te axezi specific pe una.

Ai putea sa participi la 1-2 concursuri pe an, pentru fiecare sport, ca sa le dezvolti in paralel. Si cu timpul, vezi concret ce-ti place mai mult

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Care iti place tie mai mult.

Daca te simti in forma, fa ca Olimpiu Fat : pe ambele

| NaNeSuDhOp explică (pentru Cosmin86):

Da ai dreptate da imi place si culturism dar stiu ca necesita mult, dar arm nu e chiar asa e mult mai simplu

| Cosmin86 a răspuns (pentru NaNeSuDhOp):

Eu practic armwrestling si pot sa-ti spun ca nu e deloc asa simplu cum crezi happy

Vrei sa faci competitional, nu?

Ai dreptate cosmin nu e deloc usor si e sport frumos, am si eu un var care il practika daca ai fost la cupa romanatiului il sti, dar pe langa asta si culturism e fromos dar mult mult mai greu deoarece necesita multa mancare cu un+ de proteine mare, suplimentele si+ ca fara 20 de ani de sala nai ce cauta la concurs

De ce nu incerci sa le faci in paralel? cand te duci la sala faci sala, cand te duci la masa de skandenberg faci skandenberg si progresezi la amandoua

si cand vrei sa participi la concurs de culturism, te pregatesti pentru culturism in perioada aia, cand vrei sa participi la skan te axezi pe skan

Da ai dreptate da una e cand te axezi pe una,ca la skan trebuie niste exerciti speciale pentru incheieturi, degete, si antrenamente la tehnici, top roll, huck, push

Pai da, in perioada extra-competitionala le faci pe amandoua, pregatire generala si inanite de concurs te axezi specific pe una.

Ai putea sa participi la 1-2 concursuri pe an, pentru fiecare sport, ca sa le dezvolti in paralel. Si cu timpul, vezi concret ce-ti place mai mult

| EllaMazerschi a răspuns:

Iti recomand armwresling. dar ce varsta ai?