Pai da, in perioada extra-competitionala le faci pe amandoua, pregatire generala si inanite de concurs te axezi specific pe una.
Ai putea sa participi la 1-2 concursuri pe an, pentru fiecare sport, ca sa le dezvolti in paralel. Si cu timpul, vezi concret ce-ti place mai mult
Care iti place tie mai mult.
Daca te simti in forma, fa ca Olimpiu Fat : pe ambele
Da ai dreptate da imi place si culturism dar stiu ca necesita mult, dar arm nu e chiar asa e mult mai simplu
Eu practic armwrestling si pot sa-ti spun ca nu e deloc asa simplu cum crezi ![]()
Vrei sa faci competitional, nu?
Ai dreptate cosmin nu e deloc usor si e sport frumos, am si eu un var care il practika daca ai fost la cupa romanatiului il sti, dar pe langa asta si culturism e fromos dar mult mult mai greu deoarece necesita multa mancare cu un+ de proteine mare, suplimentele si+ ca fara 20 de ani de sala nai ce cauta la concurs
De ce nu incerci sa le faci in paralel? cand te duci la sala faci sala, cand te duci la masa de skandenberg faci skandenberg si progresezi la amandoua
si cand vrei sa participi la concurs de culturism, te pregatesti pentru culturism in perioada aia, cand vrei sa participi la skan te axezi pe skan
Da ai dreptate da una e cand te axezi pe una,ca la skan trebuie niste exerciti speciale pentru incheieturi, degete, si antrenamente la tehnici, top roll, huck, push
Pai da, in perioada extra-competitionala le faci pe amandoua, pregatire generala si inanite de concurs te axezi specific pe una.
Ai putea sa participi la 1-2 concursuri pe an, pentru fiecare sport, ca sa le dezvolti in paralel. Si cu timpul, vezi concret ce-ti place mai mult
NuMaCheamaToni întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: