| valeeExpress a întrebat:

Michel Plattini care a venit ieri de la TSKA Sofia La Dinamo esti acel Plattini care a cucerit balonul de aur in '84, '85, '86 sau este fiul lui?!

Răspuns Câştigător
| George8686 a răspuns:

Nu are nici o legatura unu cu altul. Cel care a catigat balonu de aur era francez si e foarte in varsta ca sa mai joace iar cel care a ajuns la Dinamo este brazilian deci si diferenta de varsta si de nationalitate

4 răspunsuri:
| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Nu este acel Plattini care a cucerit balonul de aur in 1984, 1985, 186 si nu este nici fiul lui. Pur si simplu este un jucator care a jucat la TSKA Sofia, iar acum din cate am inteles a venit la Dinamo. Uite aici informatii despre el. http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Platini_Mesquita
Scuze ca nu am gasit si in limba romana dar... :D
Funda? :)

| valeeExpress explică:

Nu stiu cui sa acord funda... oricum voturi obtineti toti. cred ca George pentru ca nu prea sunt de acord cu cersitul funzii. Mai ma gandesc. Multumesc oricum

| janvaljan a răspuns:

Nuuuu, e doar coincidenta de nume.Acel Platini e sef pe la UEFAlaughing fUNDA?!

| Jokeru_6614 a răspuns:

Tatal lui Michel Platini de la Dinamo era mare fan al lui Michel Platini francezul de aceea i-a pus numele fiului lui Michel Platini tongue Michel Platini (francezul)e sef la UEFA iar Michel Platini (brazilianul)e fostul jucator al lui Tska Sofia acutalul jucator al lui Dinamo

Întrebări similare