| Bogdanelll96 a întrebat:

Salut tuturor! Am 17 ani, 1.82, 74 de kg si am 7 luni de sala. Am pus foarte mult pe mine, si de 1 luna si ceva m-am gandit sa incep perioada de definire musculara. Am inceput sa tin un regim de definire: numai carne,legume, albusuri de ou, lapte, si multa apa, alergat la banda in fiecare zi (15 min inaintea antrenamentului). Mai mentionez ca folosesc de 1 saptamana Animal Cuts si as vrea sa achizitionez si Animal Stak pentru marirea secretiei de testosteroni si hormoni de crestere. Intrebarea mea este : ce ar mai trebui sa mananc / sau ce ar mai trebui sa fac pentru a reduce cantitativ stratul de grasime si pentru a defini muschii? Daca am gresit ceva, va rog sa imi spuneti! Doar daca sunteti cunoscatori bine in acest domeniu! nu orice copil care e paralel cu acest domeniu. Multumesc anticipat!

12 răspunsuri:
| Dkgray a răspuns:

Fa-ti un control psihic!

| Cosmin86 a răspuns:

Esti ultra-retardat...

| Cosmin86 a răspuns:

Tu stii macar sa vorbesti romaneste?

| alyaly19 a răspuns (pentru Cosmin86):

Bai desteptule, macar faci sala de vb Proteina si aminoacizi nu e acelasi lucru

| Cosmin86 a răspuns (pentru alyaly19):

Fac sala de ani buni, stai tu calm.
O proteina e compusa DIN AMINOACIZI, citeste singur.

Proteinele animale contin TOTI amionacizii, pe cand cele vegetale doar o parte din ei ( de-aia se numesc proteine incomplete ).

Spre exemplu daca mananci o FRIPTURA are proteine complete ( cu TOTI aminoacizii )

| Cosmin86 a răspuns:

Uita-te la ce raspuns mi-ai dat mai devreme si intelegi singur de ce ( asta daca nu esti retardat )

| Cosmin86 a răspuns:

Nu exista testosteron de taur. Tu nici macar nu stii ce este testosteronul... ma disperi, auzi "opreste inaltarea", cum naiba rolling on the floor

| MEIALI a răspuns:

Doamne...esti nebun

| Hades98 a răspuns:

De ce nu ai luat Vita-Max. sunt cam cele mai bune de pe piata (naturale).
Si nau efecte adverse. cum zicea Catalin mai jos.

| alyaly19 a răspuns:

Ce sa iti zic frate, mi se pare destul de avansat procesul tau de crestere dar crede-ma ca nu o sa obtii atata definire pe cata iti doresti fara proteine si aminoacizi... oricum bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru alyaly19):

Daca iei proteine nu are rost sa iei si aminoacizi.

O proteina e facuta din aminoacizi...

| Bogdanelll96 explică:

Va rog frumos... daca nu sunteti cunoscatori in acest domeniu, nu mai comentati! Va rog nu vreau copii retardat paraleli cu sportul... vreau un cunoscator al acestui domeniu!