anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma gandeam sa ma apuc de un sport, dar sunt indecis intre 2: baschet sau karate.
Am 15 ani, 70kg si 174cm. Sunt foarte bun si la bataie, dar si bunisor si la baschet. Eu as vrea mai degraba sa ma apuc de baschet, dar mi-e ca nu o sa ma prea descurc la inaltimea mea atat de mica+ca altii de varsta mea au deja ani de baschet, deci nu o sa prea am sanse aproape deloc sa ajung in top.
La bataie eu sunt foarte bun, si da, stiu ca karate inseamna si disciplina, dar sa nu uitam ca in primul rand inseamna sa te luptihee hee
Voi ce ati face in locul meu? Funda!
Apropo, daca e cineva cumva pe-aici din Iasi...hee hee

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca as fi in locul tau, as invata sa ma comport cu oamenii din jurul meu. Si nu m-as da atat mare si tare ca am intrat "la cel mai bun liceu din oras cu nota 9", si nu as mai spune despre colegii mei care au intrat la liceu cu media 7 sau 8 ca sunt niste prosti.

Tu bun la bataie? Ce stii sa bati? Covoare? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vorbesc serios...

| UnOhm a răspuns:

Buna! Daca iti doresti sa practici un sport dinamic, activ, care sa promoveze spiritul de echipa ti-as recomanda baschetul. Inaltimea nu reprezinta un impediment. Daca, in schimb, iti place disciplina si esti atras mai degraba de legitima aparare incearca karate. Ideea e ca acest tip de arte martiale nu consta, asa cum spuneai, "in bataie". Acest sport te dezvolta pe plan fizic, dar mai ales moral. Este vorba destre un intreg ansamblu de actiuni care intr-o oarecare masura imbina gandirea si latura etica umana cu evolutia sportiva.
Eu am jucat si baschet, am practicat si karate, si ceea ce pot sa iti spun este ca totul depinde de preferintele tale. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| Cosmin86 a răspuns:

Fa o luna basket si karate in paralel, pana te hotarasti la care ramai.