| ROZzMania a întrebat:

Vreau sa imi deschid o afacere.Am un teren langa un strand mare, si m-am gandit sa imi deschid un teren de paintball.M-am gandit la o investitie de 3000-4000 lei pentru 10-15 seturi.De unde pot lua echipamente ieftine? Va fi singurul din zona,oare voi face profit? In cat timp recuperez banii? Strandul e renovat, Elena Udrea detine 50% din baile boghis din salaj.E o atractie destul de mare. Daca aveti experienta ajutati-ma

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ROZzMania explică:

Pai chestia e ca vreau ceva ce nu e inautru, e un strand cu restaurant si hotel, ideea de bar nu pare buna, poate cu tenisul as castiga ceva.

| ROZzMania explică:

Eu am precizat paintball, sportul ala cu mingi de vopsea aruncate cu pusti speciale, nu trebuie investitie mare, adica o arma costa 300lei cel mai ieftin si echipamentuo il iau seconf.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce deschidere pentru acesta activitate exista in zona. ca daca la strand vin persoane peste 40 ani (ca zici ca e statiune baleno) ma indoiesc ca ai sanse. pe urma conteaza si terenul (cat de mare e, cat de accidentat e ) ca daca e un simplu camp nu cred ca atrage lumea pentru paintball.

Si in ultimul rand tine cont ca pe langa investitia in arme si echipament trebuie mereu sa achizitionezi "munitia" iar activitatea asta o sa o practici 3-4 luni pe an, in sezonul cald