Întrebare recomandată | 4b a întrebat:

Ai aflat ca mai ai de trait exact 1 an. Ti se ofera o singura sansa de a da cu banul pentru a castiga inca 30 de ani. Dar daca pierzi, vei muri in doar 1 luna.
Accepti jocul?

Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Nu-mi pasă cât trăiesc, deci n-aş accepta să dau cu banul.
Întrebarea ta îmi aminteşte de problema cancerului. Dacă boala ar avansa iar durata mea de viaţă ar fi puţină, nu aş accepta nici un fel de tratament.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| BSM a răspuns:

Da

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ce mi-e anul, ce mi-e luna, ce-i secunda?
Dau cu banul, fie ce-o fi.

| Musique a răspuns:

Nu sunt o persoană norocoasă.
Și oricum, într-un an fac mai multe decât într-o lună.

| doardaria a răspuns:

Da l-as accepta pentru ca mi se ofera totusi o sansa, pe cand altii nu au niciuna.si as merge la risc.

| cristian123456 a răspuns:

DA

| WhatheWow a răspuns:

Dacă nu aș avea familie poate că aș accepta.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Normal.E sansa mea! As risca, daca nu risti nu castigi! happy

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru WhatheWow):

Si deci preferi sa mai traiesti inca un an in armonie cu familia ta?

| pwp a răspuns:

Cred ca as risca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu risti nu castigi. Desi, mi-e indiferent. Ori o luna, ori un an, aceeasi mancare de peste. Da, accept jocul.

| WhatheWow a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Cred că siguranța e esențială in familie, riscul însă ...nu merită.

| Mădă0611 a răspuns:

Http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx5lqyG19e1qaa7gwo1_400.jpg
Nu pentru ca e prea putin o luna, ci pentru ca 30 de ani e prea mult timp...

| Tataie2013 a răspuns:

Sunt atat de putini oameni in ziua de astazi care pot spune ca au gasit ceva pentru care sa moara in contrapartida unui trait degeaba. Merita sa risti oricum daca intelegi ca ai pentru ce sa mori, altfel si daca stai si astepti sa mori intr-o luna, intr-un an sau in 30 de ani tot degaba va fi.

| RAY a răspuns:

Da

| Solsagan a răspuns:

Desigur.
Ce aş putea face într-un an şi n-aş putea face într-o lună?

| 4b explică:

laughing sanatate

| xanderblackx a răspuns (pentru WhatheWow):

Riscul in sine este o alegere, de multe ori necalculata... ceea ce spui este total pertinent. siguranta este esentiala, dar esenta sigurantei este relativa. numai bine

| KristalPop a răspuns:

Nu.

| WhatheWow a răspuns (pentru xanderblackx):

Fără îndoială!

| duuh a răspuns:

Da, accept.

| harciog a răspuns:

Nu dau cu banul.De cite ori am dat cu banul cind miza era mare, al dreacu ban cadea tinta, adeca pe cant si, astfel trebuia sa repet tragerea cu emotii de doua ori mai mari ca la prima tragere.

| JustMusic a răspuns:

As accepta jocul. Daca nu as accepta cred ca in acel an m-as gandi daca acceptam si castigam 30 de ani? Dar daca accept as muri impacata cu mine si as mai accepta si din faptul ca de obicei sunt o persoana norocoasa.

| Dariusuu a răspuns:

Prefer sa stau acasa.

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns:

Clar da. Da-mi banul ala mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Nu mi se pare nicio diferenţă între o lună sau un an! Nu am nimic de pierdut plus că nu îmi e frică de moarte, totuşi face parte din noi.

| fitzoshu a răspuns:

Normal ca accept un an o luna tot aia e

Apache
| Apache a răspuns:

Probabil...o luna este suficient cat sa fac sa nu fiu uitat

| Holocaust a răspuns:

Daca ar exista vreun motiv pentru care eu chiar mi-as mai dori sa raman pe cacatul asta de pamant, atunci da.
In caz contrar, ma multumesc cu un an.

| BaIeTzaS a răspuns:

Aici nu cred ca tine de noroc, se spune ca norocul putem sa il facem cu mana noastra. Eu sincer sa fiu as da cu banul am 20 de ani si la anii mei am vazut destule in viata o sa ai intre 1 si 5 secunde de maretie de noroc de cum vrei tu sa spui dar daca nu ai sa profiti de alea 5 secunde pe care poate altcineva nu le va primi inseamna ca ai sa ramai la fel. Deci daca nu dai cu banul si macar sa iti propui sa faci ceva in aia 30 de ani sa profiti din plin de ei. Atunci nu da cu banul si stai cum ai stat ca pana acum!