Frumos scenariu. Foarte originală poveste, cu multă simbolistică, filosofie și sarcasm fin și savuros. Greu va fi s-o cuprinzi într-un titlu...
Ca o ciornă...
"Fericirea amară/la mâna a doua".
"Beatitudinea contrafăcută/înșelătoare".
"Ironia sorții".
"Satira zeilor".
"Viața-i un pamflet".
Iti dai seama cum o sa arate daca ii cumpara MGM scenariul!
Nicholas cage in rolul bogatanului cu BMW, ca el a mai jucat si in Gone in 60 seconds; in rolul tiganului il baga evident pe Johnny Depp, in locul maica-si pe Maia Morgensten, sa para ca are aroma balcanica, iar muzica tiganeasca o compune, binenteles, Ennio Morricone, ca el a compus si "Pentru un pumn de dolari", in filmul ala similar: Cel alb, cel galben, cel urat de restul...
Aia de la Mercedes sa faca bine si sa nu mai fie xenofobi!
Vreau să-ți mărturisesc ceva. Nu știu exact de ce, dar povestea ta mă foarte duce cu gândul la "Punguța cu doi bani". Chiar am vrut să-ți propun s-o numești "Punguța cu doi bani pe românește" (sau, dacă vrei, "țigănește").
Probabil titlu e tot ce le leagă, de aici și conexiunea de fapt.
Și îmi sună foarte ironic și românesc. Are savoarea aia unui film de comedie bun cu o tentă dramatică - umorul negru...
Ești nașpa. Eu încerc să fiu profundă aici și tu-mi dai cu firma-n cap. Ești nașpa!
Nu, pe bune, titlul "oglinzi" (Mirrors) e luat!
Retrovizoare nu!
Vrei sa fim (iar) Amigo do Brasil, ca ness-ul si lingurita?
Na mersi, mi-ai luat și ultima firimitură de self pride and unique being sau geva de genu'. Nu-mi place ness-ul, iar tu tot nașpa rămâi.
Și 'mă' rânjesc și eu ca tot omu', că altceva nu-mi rămâne .