| Diana498 a întrebat:

Am o problema... puteti sa-mi spuneti daca trebuie sa invat pe perioada vacantei tabelul lui Mendeelev... trec clasa a VII-a

Răspuns Câştigător
| pass4pass a răspuns:

Nu cred ca in clasa 7a ai nevoie de tabel. Chimia se invata intr-a 8a. Si in plus ceea ce ai nevoie vei invata la scoala

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu trebuie sa inveti tot tabelul si nu trebuie deloc sa inveti mecanic tabelul. O sa inveti ceea de trebuie din el odata cu lectia. Un numar de 20-30 de elemente vor trebui invatate atat iar profesoara o sa va indrume si o sa va ia usor.Deci nu este nevoie.

| andre999 a răspuns:

Chimia se invata incepand din clasa a 7 a. Da ar fi bine sa-l inveti.

| DiDi a răspuns:

Nu trebuie să îl înveţi, în clasă cât şi la teste, ori vă va lăsa cu cartea deschisă la tabel, ori vă va da din start valorile.

| Anileda a răspuns:

In clasa a 7-a ai nevoie de tabel, dar nu tot tabelul ci doar cele 8 grupe principale.

| ghineanamaria a răspuns:

Pai noua nici cat am fost clasa a 7a nu ne-a zis dar ne mai trebuie la lucrari(am trecut a 8 a)

| Firefly a răspuns:

Nu trebuie.
Ce rost are sa memorezi acele nume de elemente?(Oricum nu o sa intelegi nimic, doar o sa le tocesti)

| otherwise a răspuns:

Nu, nu trebuie happy o sa incepeti usor cu chimia in clasa a7a. Stai linistit(a).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu trebuie sa le inveti. O sa iti dee profesorul elementele cele mai importante sa le inveti prescurtarile si oricum o sa te lase sa te folosesti de tabel.De exemplu am terminat a VII-a si nici acum nu stiu toate elementele. Sper ca ti-am fost de ajutor

| Diana498 explică:

Hei dupa username-ul meu cred ca sunt fata!