Am să-i scriu ceva de genu
" Amice, e doar vina ta că am ajuns aşa.
De ce? De ce mie?! Meritam ceva mai bun.
Altept să-mi faci viaţa mai frumoasă.
Cu drag, amica ta. "
Ceva de genu'. No să meargă dar m-am distrat.
Simplu si frumos.
Mie imi place ce motociclista bengoasa ti-ai tras la avatar, de mi-a murit inspiratia
Tu nu stii ca riscul de accidente pe motociclete e mai mare de 17 ori decat pe biciclete?
Mulţumesc. Destinul îmi este dator. : ) Have a nice life.
Sa nu crezi ca tin cu dintii de viată. Relatia mea cu ea s-a rupt demult. Mi-e indiferentă.
Da' ce-ai patit vara asta de te vaz asa deprimata? Tu nu stii refrenul ala cu dragostea de-o vara tine maxim cat e seceta?
Wau, si daca seceta dureaza cat ploile din vara asta? ha, ha. Tare!
Draga destinule sa se scufunde ultimul vapor cand il conducea Basescu ca azi nu-l mai aveam presedinte, iar tie care ai pus intrebarea sa-ti moara caprele.
De ce nu acum? La ce folos sa stiu ca voi fi un invingator daca inca nu sunt? De ce sa nu stiu unele lucruri inainte de a gresi si a rani pe cei pe care ii iubesc? De ce atat cat pot eu sa iubesc nu e infinitul?
Nu exista destin... astea s doar mistificari laice ale filozofiei. Exista ideea de predeterminare si cea de liber albitru. Eu merg pe calea liberului albitru...
"Eu nu cred î ntine, dar pentru cqteva beri pe zi mă pot preface măcar că exişti."
Destinule,te-as ruga sa-mi dai mai multa sanatate, mai mult curaj, si macar 2 -3 prieteni, dar adevarati.
PS.Nu-ti cer prea multe, pentu ca stiu ca sunt altii mai putin norocosi ca mine si au nevoie de tine.
Draga destinule,
Iarta-ma, cretinule
Dar nici tu nu stii ce vrei
De viata zilnic incerci sa mi-o iei.
Ma risc cand ies pe strada
Soferii toti vor sa mi-o traga
De nu casc ochii atent
La traficul dement...
Unii zic ca esti predestinat
In viata mori cand clopotul ti-a cam sunat.
Ei as! Mori imediat de vrei!
Tot ce ai de facut e sa te-apuci sa bei,
Sa-ti faci curaj, apoi cu pleoapele inchise
Sa-ncerci sa treci strada prin locuri nepermise.
Sau sa te-arunci in fata trenului accelerat
Sa vezi daca destinul poate sa te faca iar scapat;
Sau sa joci sambata la 6 din 49
Sa vezi daca destinul iti da cu soare, sau doar ploua.
Deci esti sulfa batrana, te stiu ca esti borfas
Nu dai nimica mocca, doar viata de ocnas.
Tot ce e bun se-ntampla, doar pen-ca esti tu ocupat
Cum dam de fericire, vii si ne-o tragi ca apucat.
De-aia nimica bun nu tine, ca vii tu cu pedepse,
Prin razbunari marunte placerile ni-s sterse,
Asa ca in scrisoare o sa imi bag si eu pendula
Arata-mica ma-nsel, sau altfel sa-mi sugi...
Destinul mi-l fac singur, asa cum ma pricep
De n-ai fi tu pe lume, n-ar mai fi cazul sa incerc.
Sa am regrete, greseli, sau triste amintiri,
Si-ar fi viata mea simpla, zidita-n fericiri.
Mulțam...efemere! Am bănuit eu
Da! Oarecum as avea curajul, dar nu i-ai reprosa sau cere nimic, titi vrem sa "fim fericiti" dar niciodata nu va veni perioada aceea cand o sa fim fericiti tot timpul, fara probleme sau off-uri. de asta cred ca trebuie sa ne bucuram mereu de micile chestii ce sunt prezente in viata de zi cu zi, sa fim fericiti pe moment, deoarece asta conteaza mai mult. Am regrete, ca orice om, dar ce este deja facut... asa ramane, n-ai ce-i face!
Sa-mi fie mereu ce-i dragi aproape, asta i-asi cere cred , adica ce altceva te face cu adevarat fericit?
.
Succes!
Sa-i studiezi nitel meniul, zici?
Ia mai puneti tu pofta-n cui
Ce compromisuri faci tu pentru ea, sa fiu al naibii, mi/ai dat acceptul si "prieteniei" doar pentru ea, altfel is sigur ca n/o faceai!
Imi place foarte mult cum gandesti.Imi plac intrebrile pe care le pui. Sunt geniale!:*
Si mie imi place le nebunie persoana asta, floresde! Am avut ocazia s-o vad personal... E o tipa e-heee! M-a lasat fara grai!
Ai poze cu ea? Facem schimb? Zi ce user TPU esti curios cum arata si ...gata schimbul!
N-am ma, tu crezi ca m-am dus pregatit cu DSLR-ul, sa ma "buseasca"? dar, recunosc, m-a dat gata cu felul ei de-a fi! e faina ma omule si are un cooorp...d-apai e cam infatuata, ma ironiza a naibii. da tu vorbesty serios? nu ma Popey ca o urmaresc non stop si dac-o prind ti-o aduc E mumoasa de pica!
O sa-i zic ca tu vrei? de ce nu-i cersesti ei poza?
Vezi ca iubitica ta flores, cica, lipseste de cateva zile. Nimeni nu-mi da informatii. Vazusi ca are si restaurantul inchis. Nici masina ei nu e in curte. Ramai tu dator daca ma prinde cumva nevasta-mea intreband de altele.
Bre, ce sulfa esti! Poate pun hingherii pe tine, sa te castreze...
Auzi tu: "acest utilizator nu accepta mesaje decat de la prietenii lui"...
Si eu care vroiam adresa de restaurant a lu' floricica, sa-i studiez nitel meniul...
Nu esti cuminte deloc! Absolut deloc.
Of, de cand te asteptam! m-am inhaitat cu maidanezul ala, i-am dat whiskas, l-am amenintat cu hingherii, dar nimic! Nu ar veni cu mine sa faca pipi la usa hotelului tau nici mort!
hai, zi-mi pe mesaj adresa si meniul, sa mor eu daca nu iti fac consumatie de 200 de coco pe seara!
Asadar, i-ai dat "catelului"... whiskas? Nebun mai esti! Apropo, daca gaseai un whiskas cu gust de... soareci sa mor daca nu-l drogai si spunea totul!
Da! I-as reprosa multe dar l-as intreba si mai multe nu despre viitor ( misterul ce planeaza asupra vietii ii confera "frumusetea"). L-as intreba : de ce m-am nascut? De ce mama naibii a trebuit sa vin pe lume? De ce suntem toti oameni inculti? De ce vad in jurul meu numai cadavre vii? De ce nu pot sa gandesc liber? De ce nu ma lasa sa am incredere in cineva? De ce exista lumea? De ce nu ne omoara odata pe toti? Si bineinteles ca as avea si unele rugaminte : daca nu sunt chiar evidente : sa se termine cu prostia! Sa se termine cu incultura! Sa se termine cu lumea! Cam asta
. asa in mare parte. Te-a satisfacut raspunsul meu?
Nu stiu daca m-a satisfacut, dar m-a pus pe gânduri!
Ar trebui. Toti ar trebui sa fim pusi pe ganduri dar sa avem ganduri libere nu corupte, nu gandurile alyora transpuse in mintea noastra. Fac apel la tineret : nu lasati sa va spele pe creier acesti corupti. Tv. si toate celelalte sunt doar obiecte care au scopu sa formeze cetateni slabi care sa fie usor de condus! ( nu ma refer la politica ). In general... Stii? Apropo de destib : noi suntem actori pe scena divina, fansam pe ritmul vietii in teatrul lui Dumnezeu! Pacat ca exista Dumnezeu! Exista destin!
UbesKcerealele întreabă:
TinyPearl întreabă:
Nume6 întreabă: