floresdemayo
| floresdemayo a întrebat:

Ati avea curajul să-i scrieti o scrisoare destinului? Ce i-ati spune? Ce i-ati cere, ori ce i-ati reprosa? Cum ati redacta o astfel de scrisoare? Ati avea curajul să-mi destainuiti?

Răspuns Câştigător
| MrsEinstein a răspuns:

Am să-i scriu ceva de genu

" Amice, e doar vina ta că am ajuns aşa.
De ce? De ce mie?! Meritam ceva mai bun.
Altept să-mi faci viaţa mai frumoasă.
Cu drag, amica ta. "

Ceva de genu'. No să meargă dar m-am distrat.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Of, de cand te asteptam! m-am inhaitat cu maidanezul ala, i-am dat whiskas, l-am amenintat cu hingherii, dar nimic! Nu ar veni cu mine sa faca pipi la usa hotelului tau nici mort!
hai, zi-mi pe mesaj adresa si meniul, sa mor eu daca nu iti fac consumatie de 200 de coco pe seara!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo explică (pentru anonim_4396):

Asadar, i-ai dat "catelului"... whiskas? Nebun mai esti! Apropo, daca gaseai un whiskas cu gust de... soareci laughing sa mor daca nu-l drogai si spunea totul!

| Bacemi a răspuns:

De ce nu acum? La ce folos sa stiu ca voi fi un invingator daca inca nu sunt? De ce sa nu stiu unele lucruri inainte de a gresi si a rani pe cei pe care ii iubesc? De ce atat cat pot eu sa iubesc nu e infinitul?

| Fatamuntilor a răspuns:

Destinule,te-as ruga sa-mi dai mai multa sanatate, mai mult curaj, si macar 2 -3 prieteni, dar adevarati.
PS.Nu-ti cer prea multe, pentu ca stiu ca sunt altii mai putin norocosi ca mine si au nevoie de tine.