| Lisa001 a întrebat:

Au fost momente cand v-a mers bine atunci cand nu v-a pasat? pentru ca atunci cand iti faci griji, parca totul iese anapoda. In ce situatii miserupismul este necesar?

9 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Indiferenta trebuie modelata si aplicata pe ceea ce trebuie!

| andrei a răspuns:

Asta e senzatia ta.

Cand nu-ti pasa, e evident ca nu te intereseaza ceea ce ti se intampla si astfel e ceva orice lucru marunt ti se pare un lucru bun, iar atunci cand iti faci griji analizezi fiecare lucru in detaliu si interpretezi totul foarte diferit fata de cum ai interpreta normal.

| Wøodenpints a răspuns:

Mie nu-mi pasă de chestii aşa, la modul general, cam de când mă ştiu.
Iar până acum mi-a mers al dracu' de bine, încât n-am de ce să mă plâng sau să nu fiu mulţumit.
Unii îmi spun că-s nesimţit. Eu le spun că-mi place să fiu nesimţit.

| Decrepit a răspuns (pentru Wøodenpints):

Daca-ti bag placa aia unde spun ca o sa ti se-nfunde la un moment dat, tu iar bagi placa aia cu Mama Omida, nu? laughing

O sa ti se-nfunde; traiesti in globurile alea de sticla pe care le invarti si incep sa-ti cante Fur Elise.Iar sticla aia, daca nu se sparge, tot se pune praful pe ea.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Decrepit):

Mi se înfundă, asta este. Cu toate că eu aş găsi ceva amuzant în asta.
Dar dacă tot ai spus...cum o să mi se înfunde?

| Phoenixstar02 a răspuns:

Adevarul e ca cei mai fericiti oameni sunt cei carora nu le pasa. Din pacate miserupismul asta e necesat in toate situatile, problema e ca cei mai multi nu stiu cum sa-l foloseasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca subonstietul tau face exact ceea ce constientul face, el nu rationeaza precum constientul, chiar daca ceea ce faci nu are temei.De exemplu eu cand joc fotbal normal, joc binisor, cand incep sa ma stresez dau cu stangu-n dreptu'. Daca ai griji mari, stres, subconstientul va lucra astfel incat cu adevarat sa ai.Multi oamnei sa zicem sunt in fata unei funii care traveseaza o prapstie, unii cred ca e foarte greu fiindaasa au auzit, alti nu au auzit, vazut la nimeni si cred ca e floare la ureche, un lucru banal.Tocmai cei care au teama vor cadea mai multi, daca intelegi ce spun.

| Gogu06 a răspuns:

La mine e tocmai invers cand sunt sigur pe un lucru si nu imi fac griji atunci ma loveste cate o problema de nu ma vad. In schimb cand imi fac griji in legatura cu ceva si ma implic lucrurile tind sa iasa bine.
"Miserupismul" imi este necesar in legatura cu oamenii carora nu le datorez nimic si nici n-am vreun castig dupa urma lor dar care incearca sa ma influenteze in vreun fel sau care isi dau cu parerea aiurea, atunci "miserupismul" este cel mai indicat.

| Styller_Fre_1994 a răspuns:

Indiferent de cum tie, cel mai bine este sa fii mai spontan asa..altfel e fara rost oh go on